malgos2 04.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Zastanowie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cześć Spotykacie się w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Zaraz, moment, na razie w czwartek śmigam do Wrocławia :) Wszyscy goście mile widziani jakby co Muszę się ogarnąć i zapanować na Szanownym Towarzystwem jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.07.2011 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cze Nefcia:yes: Buziaki gorące przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 z Wrocławia to już masz całkiem bliziutko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cze Nefcia:yes: Buziaki gorące przesyłam. Oooooooooooooooo Kłóliczek :) Witaj Kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 z Wrocławia to już masz całkiem bliziutko;) No sssssuuuuuuuureeeeeeeee :) Obawiam się , że trochę tam zabaluję i będę gnać na łeb na szyję ... ale następnym razem ... Z drugiej strony nie mam wyjścia- mam na rozpisce Arniczkę- obiecałam A to już całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No sssssuuuuuuuureeeeeeeee :) Obawiam się , że trochę tam zabaluję i będę gnać na łeb na szyję ... ale następnym razem ... Z drugiej strony nie mam wyjścia- mam na rozpisce Arniczkę- obiecałam A to już całkiem niedaleko Niooooo A ja czuwam, i patrzę co się dzieje.... Nefcia do mnie masz z Wrocka złoty piętnaście szybciutkiej jazdy... no może nie aż tak szybciutkiej;) To mam czekać????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nefuś to ja czekam czeeeeeeekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Niooooo A ja czuwam, i patrzę co się dzieje.... Nefcia do mnie masz z Wrocka złoty piętnaście szybciutkiej jazdy... no może nie aż tak szybciutkiej;) To mam czekać????????? Kochana, nie czekaj, bo ja mam tyle spotkań, że nie wiem czy będę wracać w piątek czy w sobotę, czy w ogóle zabaluję :) Jakby co - będę dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nefuś to ja czekam czeeeeeeekam;) A Ty to już powinnaś mieć mnie dość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tyyyyyyyyyyyyyyyy normalnie jak Cię dopadnę to tak po dupsku dostaniesz że całą imprezę odbędziesz na leżąco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Tooooooo mi się podoba, lubię na leżąco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 no to przyjeżdżaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ooo ktos robi tourne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Malutki objazd już zakończony Byłam we Wrocku w te i we w te i było super ... Akumulatory naładowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 teraz to ja sie obraze, foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 No.... a ja czekałam z osypkami i świeżutkimi rybkami wędzonymi..... No i się nie doczekałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 teraz to ja sie obraze, foch Nie chciałam głowy zawracać Aniu, ale obawiam się , że będę częstszym gościem we Wrocku w najbliższym czasie... muszę wrócić do Klienta No.... a ja czekałam z osypkami i świeżutkimi rybkami wędzonymi..... No i się nie doczekałam.... Arniczko, niczego nie obiecywałam :) Do Ciebie ruszę przy okazji Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Okiiii to czekam.... w sumie byś musiała nadrabiać co nie co... ale za to jaką drogą... autostradą , szybką bezpieczna, a co najważniejsze nie płatną Czekam wiec i pytam się kiedy będziesz na Śląsku... wtedy odbijasz do mnie z trasy, no może jakieś 3km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts