Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z Wrocławia to już masz całkiem bliziutko;)

No sssssuuuuuuuureeeeeeeee :):) Obawiam się , że trochę tam zabaluję i będę gnać na łeb na szyję ... ale następnym razem ...

Z drugiej strony nie mam wyjścia- mam na rozpisce Arniczkę- obiecałam :) A to już całkiem niedaleko :)

No sssssuuuuuuuureeeeeeeee :):) Obawiam się , że trochę tam zabaluję i będę gnać na łeb na szyję ... ale następnym razem ...

Z drugiej strony nie mam wyjścia- mam na rozpisce Arniczkę- obiecałam :) A to już całkiem niedaleko :)

Niooooo :)

A ja czuwam, i patrzę co się dzieje....

Nefcia do mnie masz z Wrocka złoty piętnaście szybciutkiej jazdy... no może nie aż tak szybciutkiej;)

To mam czekać?????????

Niooooo :)

A ja czuwam, i patrzę co się dzieje....

Nefcia do mnie masz z Wrocka złoty piętnaście szybciutkiej jazdy... no może nie aż tak szybciutkiej;)

To mam czekać?????????

Kochana, nie czekaj, bo ja mam tyle spotkań, że nie wiem czy będę wracać w piątek czy w sobotę, czy w ogóle zabaluję :):) Jakby co - będę dzwonić.

teraz to ja sie obraze, foch

Nie chciałam głowy zawracać Aniu, ale obawiam się , że będę częstszym gościem we Wrocku w najbliższym czasie... muszę wrócić do Klienta :)

No.... a ja czekałam z osypkami i świeżutkimi rybkami wędzonymi.....

No i się nie doczekałam.... :(

Arniczko, niczego nie obiecywałam :):) Do Ciebie ruszę przy okazji Katowic :)

Okiiii to czekam.... w sumie byś musiała nadrabiać co nie co... ale za to jaką drogą... autostradą , szybką bezpieczna, a co najważniejsze nie płatną ;)

Czekam wiec i pytam się kiedy będziesz na Śląsku... wtedy odbijasz do mnie z trasy, no może jakieś 3km.... ;)