Nefer 16.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jak to gdzie, zamawia dachówkę :) już zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jak to gdzie, zamawia dachówkę :) już zamówiona Gospodyni Marnotrawna wróciła Skoro zamówiona, to kiedy na dach wlezie, wiesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jak to gdzie, zamawia dachówkę :) już zamówiona Gospodyni Marnotrawna wróciła Skoro zamówiona, to kiedy na dach wlezie, wiesz już? Jakoś ok. 21 wchodzi dekarz. Pożywiom uwidzim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 już mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 już mi wstyd A co narozrabiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nachalny jestem, ale się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nachalny jestem, ale się poprawię Nachalny ... Ja chyba o czymś nie wiem, ale od nadmiaru wiedzy można zwariować Powitanie poranne dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nie wiem czy znasz to powiedzenie: możesz wszystko zjeść, ale nie musisz wszystkiego wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefer napisała Byłam u Rrmi i wiem już jak będzie wyglądał mój salon Powiem tyle : salon Rrmi jest super I dzięki niej jestem w stanie wyobrazić sobie teraz mój I w ogóle cały domek Rrmi jest suuuuuuper I Rrmi jest super i rodzinka (cała) jest suuuper i okolica i i i i w ogóle _________________ aleś popiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.04.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefer napisała Byłam u Rrmi i wiem już jak będzie wyglądał mój salon Powiem tyle : salon Rrmi jest super I dzięki niej jestem w stanie wyobrazić sobie teraz mój I w ogóle cały domek Rrmi jest suuuuuuper I Rrmi jest super i rodzinka (cała) jest suuuper i okolica i i i i w ogóle _________________ aleś popiła No nie popiłam, bo rano jadę opony wymieniać a potem mierzyć "otwory" w kwestii na okoliczność okien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nefer napisała Byłam u Rrmi i wiem już jak będzie wyglądał mój salon Powiem tyle : salon Rrmi jest super I dzięki niej jestem w stanie wyobrazić sobie teraz mój I w ogóle cały domek Rrmi jest suuuuuuper I Rrmi jest super i rodzinka (cała) jest suuuper i okolica i i i i w ogóle _________________ No tak. Mnie tam w ogóle nie było. Nie jestem super, wiem. Chciałam powiedzieć, że zeżarłyśmy z Rrmi po dużym kawałku cheesecake. A sosik Zeljki jest fantastyczny. A Z Tobą pogadam jak przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.04.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a ja znowu się z wami nie spotkam bo nie mogę być na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefer, to nie bądź taka tajemnicza i powiedz jak będzie wyglądał ten saloooooooooooooon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefercia prosze usciskaj Starego od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ona nie ma czasu. Zmieniła gumy i teraz mierzy dziury, tfu, chciałam powiedzieć otwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefer napisała Byłam u Rrmi i wiem już jak będzie wyglądał mój salon Powiem tyle : salon Rrmi jest super I dzięki niej jestem w stanie wyobrazić sobie teraz mój I w ogóle cały domek Rrmi jest suuuuuuper I Rrmi jest super i rodzinka (cała) jest suuuper i okolica i i i i w ogóle _________________ No tak. Mnie tam w ogóle nie było. Nie jestem super, wiem. Chciałam powiedzieć, że zeżarłyśmy z Rrmi po dużym kawałku cheesecake. A sosik Zeljki jest fantastyczny. A Z Tobą pogadam jak przyjedziesz. Kochana ŁASA NA KOMPLEMENTY Depesiu - przecież Cię tak mocno przytuliłam i ucałowałam, że przecież wiesz.... :) Obwieszczam, że Depesia jest... ( nie, nie super) jest zajebista laska !!! Dokładnie ten klimat - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefer, to nie bądź taka tajemnicza i powiedz jak będzie wyglądał ten saloooooooooooooon Salno jest po prostu z antresolą NIc wielkiego, ale nie mogłam go sobie wyobrazić. A salon Rrmi jest jednak większy ( inna konstrukcja dachu) ale mam nadzięję ,że mój będzie chociaż w połowie tak ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ona nie ma czasu. Zmieniła gumy i teraz mierzy dziury, tfu, chciałam powiedzieć otwory. I teraz leży z lodem na kostce skręconej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefercia prosze usciskaj Starego od nas! Pozdrówjki od Starego. Obiecałł zajrzeć na Forum , bo ostatnio ciżko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefercia prosze usciskaj Starego od nas! Pozdrówjki od Starego. Obiecałł zajrzeć na Forum , bo ostatnio ciżko pracuje Dziekuje. Nich pracuuje, niech pracuje. W koncu to bardzo dobrze, ze ludzie okna i drzwi chca miec w domu. A, ze od Starego, to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts