ghost34 15.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 zapowiadam desant na srode wtorek next week:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 cześć Nefusia pościskać przylazłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Na początek gratuluję fantastycznego domu, najbardziej łazienki chłopaków, kuchni i schodów- przepiękne Czytając dziennik zobaczyłam, że w salonie pod potrójnym oknem jest grzejnik kanałowy i mam pytanie o jego użytkowanie- czy się bardzo kurzy, czy przy wchodzeniu z dworu nie nanosi się tam jakichś śmietków i jak ogólnie się sprawuje? I jeśli można to prosiłabym o trochę danych technicznych- jakiej jest wielkości, jaka firma i jakich gabarytów pomieszczenie ogrzewa. W tym tygodniu muszę zdecydować jaki grzejnik do salonu i waham się bardzo-kanałowy pasowałby najbardziej ale czy to jest dobre rozwiązanie??? Będę bardzo wdzięczna za odp. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Cześć Aniu, Dzięki za dobre słowo Grzejnik jest pod oknem nieotwieralnym, więc śmietków brak. Podnosi się kapę i odkurzacz wszystkie kurze wciąga U mnie na parterze jest wszędzie podłogówka - gdybym teraz miała decydować to nie dałabym tego grzejnika, bo z zasadzie nie jest w ogóle potrzebny- nawet w mrozy - 30. Tojest Jaga. Ale kupowałam tylko "srodek", bez kapy, bo ryczą jak za zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A u mnie .. cóż ... w zasadzie bez zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 No to buziaki zostawiam, a wydumałaś coś? ... i jak będziesz gdzieś w pobliżu , to tylko nie spróbuj wpaść.... Do mnie zawsze po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No to buziaki zostawiam, a wydumałaś coś? ... i jak będziesz gdzieś w pobliżu , to tylko nie spróbuj wpaść.... Do mnie zawsze po drodze... Kochana, to fakt - to Ciebie zawsze po drodze :) Na razie nie bardzo się mogę oddalać z domu. Często Teściówka potrzebuje pomocy (a to leki, a to zakupy,ato dwie dodatkowe pary rąk...). Dlatego unikam oddalania się. ALe nic nie trwa wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Buziaki zostawiam i ciepłe myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nefusia teraz najpierw ja najpierw ja:rotfl: i dużo ścisków:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 24.10.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A jak wykończyliście wlot zsypu na bieliznę, bo nie mogę w dzienniku znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Żyjecie wszyscy 7 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nefciu, Napisz proszę, jak sprawują się Twoje "kamienne" łazienki? Coś byś w nich zmieniła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Cześć Amtluś - sorry,że musiałaś czekać, ale ostatnio czas mi się jakoś skraca samoistnie Sprawują się zaczapiście. Nic bym nie zmieniła. Najbardziej je lubię zimą - kiedy są cieplutkie A poza tym - przelatuję mopem (szczególnie,że mój kot nie zawsze trafia do kuwety :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 A jak wykończyliście wlot zsypu na bieliznę, bo nie mogę w dzienniku znaleźć? A z której strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Żyjecie wszyscy 7 ?????? Żyjemy w komplecie. Na razie do teścia przyjdzie rehabilitant obejrzeć go czy nie uda się go jednak uruchomić. Zobaczymy. Ja raczej nie wiążę wielkich nadziei, ale kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Czeee Neficia A może bys mnie tak odwiedziła? hę? mocno zapraszam... moze Kruelcię i Maluszka by się też udało zgarnąć ? Daj znac ? a ja obdzwonię resztę PS. wynajęłaś już może mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ostatnio nie mam kiedy taczek załadować, ale się postaram. Wynajęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jak miała wylew babcia męża to bardzo długo leżała i nikt nie wiedział jak jej pomóc, co zrobić... Wkońcu trafiliśmy do mądrej lekarki... ona wysłała ją do szpitala geriatrycznego, gdzie stawiali babcie i dziadków na nogi po róznych przejściach... niestety było już za późno, mięśnie zastane czy ich brak.. już nic nie dało sie zrobić i tak babcia przeleżała jeszcze kilka lat... Inne babcie wstawały... my za długo nie daliśmy jej na reha... Więc jest nadzieja... załatw rehabilitacje, może jakiś szpital reha czy geriatryczny.. może jeszcze da radę... Czego z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Właśnie czekamy na pana rehabilitanta. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nefcia zostawiam:hug: i siły duużo:) z tego co pamiętam u Zuz@nki babci to też był rak trzustki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki Pasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts