rrmi 18.04.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jesli juz tak po Starym jedziecie to ja moze jedna rade mam. Zeby te okna z serwisem zamawiac . Znaczy nie zeby tak jak wszyscy , inny mam na mysli. Taki , ze jak sie pobrudza to chlopakow przysle do mycia. U mnie brudne sa i tak teraz zaluje , ze nie naciskalam AAAAA i jak montaz bedzie to musowo w czerwonych spodenkach Porcietach takich Ciesze sie , ze moj salon na cos sie zdal Fajnie , kurde fajnie sie tak spotkac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kochana ŁASA NA KOMPLEMENTY Depesiu - przecież Cię tak mocno przytuliłam i ucałowałam, że przecież wiesz.... :) Obwieszczam, że Depesia jest... ( nie, nie super) jest zajebista laska !!! Dokładnie ten klimat - polecam Ale reszta świata nie wie. A teraz już tak. Powiem Mojnemu, żeby już zaczął dla Ciebie grzybki siać na jesień. A Nefer to taka kobietka dynamit, że nie do uwierzenia. Szatan za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefer no taka duża a jak dziecko wszędzie palec(od nogi) musisz wsadzić Mam nadzieję, że nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nefer no taka duża a jak dziecko wszędzie palec(od nogi) musisz wsadzić Mam nadzieję, że nic poważnego A cholera wie. Narazie za dobrze nie wygląda... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jesli juz tak po Starym jedziecie to ja moze jedna rade mam. Zeby te okna z serwisem zamawiac . Znaczy nie zeby tak jak wszyscy , inny mam na mysli. Taki , ze jak sie pobrudza to chlopakow przysle do mycia. U mnie brudne sa i tak teraz zaluje , ze nie naciskalam AAAAA i jak montaz bedzie to musowo w czerwonych spodenkach Porcietach takich Ciesze sie , ze moj salon na cos sie zdal Fajnie , kurde fajnie sie tak spotkac . Oj fajnie :) A montaż na pewno full service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ale reszta świata nie wie. A teraz już tak. Powiem Mojnemu, żeby już zaczął dla Ciebie grzybki siać na jesień. A Nefer to taka kobietka dynamit, że nie do uwierzenia. Szatan za kierownicą. Depesiu, Ty też nie mimoza Nie goń Swojego do roboty - już macie nasiane A ja bardziej wiesz, dla połażenia po lesie - jak zwykle te miastowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej, ale dalas popalic z ta noga! Zeby tak do wlasnej zrzutni wpasc?! Zycze szybkiego dojscia nogi do siebie (czyli do Ciebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 To Ty naprawdę masz za mało atrakcji, żeby tak jeszcze te palce od nogi ... Oj, Kobieto, Kobieto!! Zdrówka życzę, mocno mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej, ale dalas popalic z ta noga! Zeby tak do wlasnej zrzutni wpasc?! Zycze szybkiego dojscia nogi do siebie (czyli do Ciebie). No też uważam, że jak ostatnia kretynka. Jestem śtrasznie na siebie wściekła. A dzięki - chyba się napiję i szybciej do siebie wróce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nafer Ty uważaj na siebie, bo nogi nie odrosną Wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nafer Ty uważaj na siebie, bo nogi nie odrosną Wracaj do zdrowia :) Takiemu egzemplarzowi mogą i odrosnąć Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej, ale dalas popalic z ta noga! Zeby tak do wlasnej zrzutni wpasc?! Zycze szybkiego dojscia nogi do siebie (czyli do Ciebie). No też uważam, że jak ostatnia kretynka. Jestem śtrasznie na siebie wściekła. A dzięki - chyba się napiję i szybciej do siebie wróce :) O tak, to zawsze pomaga Nie przejmuj sie, ja mialam kiedys znacznie glupszy i powazniejszy w skutkach wypadek i potem sie okazalo, ze jak rozmawiasz z ludzmi, to co drugi ma cos takiego, o czym wolalby zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej, ale dalas popalic z ta noga! Zeby tak do wlasnej zrzutni wpasc?! Zycze szybkiego dojscia nogi do siebie (czyli do Ciebie). No też uważam, że jak ostatnia kretynka. Jestem śtrasznie na siebie wściekła. A dzięki - chyba się napiję i szybciej do siebie wróce :) O tak, to zawsze pomaga Nie przejmuj sie, ja mialam kiedys znacznie glupszy i powazniejszy w skutkach wypadek i potem sie okazalo, ze jak rozmawiasz z ludzmi, to co drugi ma cos takiego, o czym wolalby zapomniec. Okkkk Myślałam, ze tylko ja jestem taka beznadziejna... W sumie mogło się skończyć o wiele gorzej... ALe i tak jestem na siebie zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dasz radę...a zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ciotka Ty sie wez jutro i zrob przeswietlenie nie czekaj z tym do poniedzialku. No i jak juz krokwie bedom to patrz nie tylko pod nogi. Ja przywalilam czolem w krokiew i powiem Ci, ze halas jak cholera. A przez chwile nie wiedzialam co to tak halasuje. Jesli o noge idzie to mi kiedys jak bylam mloda kazaly owijac bandazem nasaczonym w alkoholu - spyrytusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jesli o noge idzie to mi kiedys jak bylam mloda kazaly owijac bandazem nasaczonym w alkoholu - spyrytusie... A jak ja bylam mloda, to mi lekarz kazal moczyc w wodzie z sola (rozlana panewka). Alkohol lepiej wewnetrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 .... tak sobie poczytuję i poczytuję..... ale dziś postanowiłam się ujawnić - no i zdrowia życzyć - oczywiście ... a z tym, że każdy ma coś o czym wolałby zapomnieć to święta racja - ja dla przykładu, poleciałam ze schodów w przedszkolu mego synka - jaki obciach - bo se schodziłam i czytałam jego rolę na Jasełka jakkbym nie miała na to czasu w domu... wrrrrr no i od tego czasu wszystie przedszkolanki wiedzą , ze to TA PANI spadła ze schodów - sirota a na nogę dostałam taki specjalny żel wrzucany do lodówki, z którego robi się zimne okłady + maść na stłuczenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kochaniutka, Ty się kuruj i więcej takich głupstw nie rób. Jak dziecko, no, jak dziecko! Kciuki trzymam za szybkie zejście opuchlizny i pozbycie się wszelkich dolegliwości. Jakbym była na miejscu, to bym chociaż Ci zakupy zrobiła, a tak to mogę tylko łapki zaciskać z kciukami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kochaniutka, Ty się kuruj i więcej takich głupstw nie rób. Jak dziecko, no, jak dziecko! Kciuki trzymam za szybkie zejście opuchlizny i pozbycie się wszelkich dolegliwości. Jakbym była na miejscu, to bym chociaż Ci zakupy zrobiła, a tak to mogę tylko łapki zaciskać z kciukami. Depesiu, dzięki Kochana. Na szczeście mąż mi skołował wczoraj Coldpack (taka torebka z żelem, który się zamraża) - to o czym pisała Nitubaga (Witaj !) Kostka wyglkąda dobrze - mam spuchnięte wszystko pod kostka Torebka stawu skokowego prawdopodobnie poszła w plichy.. Na szczęście mam internet ( i moge zrobić zakupy ) i mogę sobie z Wami pogadac Dzieci mnie obsługują Będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, to chyba wszystko się dzieje zgodnie z zasadą: nie miała baba kłopotu...poszła na budowę Ale teraz dbaj o tą nóżkę i niech Cię tak dalej obsługują... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts