Amtla 19.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ta cała sytuacja pomogła mi też w jakiś sposób - okazało się kto jest moim przyjacielem, a kto tylko świetnie go udaje. ...i ja miałam takie przemyślenia, ale dopiero po pogrzebie. Wracaj Nefciu, nadrabiaj zaległości...teściową zrozum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dopiero doczytałem .... Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 ...i ja miałam takie przemyślenia, ale dopiero po pogrzebie. Wracaj Nefciu, nadrabiaj zaległości...teściową zrozum.... Ja dostałam kopa przed pogrzebem ze strony, z której zupełnie się nie spodziewałam. Ludzie bywają potworami. Ale wybaczam. Tylko nie zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dopiero doczytałem .... Wyrazy współczucia Dzięki Gwoździku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wiedza bywa bolesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wiedza bywa bolesna Ale warto ją posiadać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Skoro tak mówisz ... czasem jednak lżej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ale taka niewiedza też bywa bolesna. Cze Neficia. Cieszę się, że powoli do nas wracasz.. A wiesz, że od kiedy mieszkam jeszcze mnie nie odwiedziłaś? moze nadrobimy ? naumiałam się piec kokosanki bomba smakowa i kaloryczna :D To co, choć troche skusiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 mnie skusiłaś Wybaczysz Nefer, że w twoich komentach pozdrowię Nitkę? Głupie pytanie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witaj Bębnisto Drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale taka niewiedza też bywa bolesna. Cze Neficia. Cieszę się, że powoli do nas wracasz.. A wiesz, że od kiedy mieszkam jeszcze mnie nie odwiedziłaś? moze nadrobimy ? naumiałam się piec kokosanki bomba smakowa i kaloryczna :D To co, choć troche skusiłam? A mogę poprosić o ciasto czekoladowe ? Bo kokosów nie tykam :) Muszę do Ciebie zajrzeć Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Głupie pytanie ... Pozdrawiam Noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ciasto czekoadowe tesz cosśśś.. ja tu czaruje kokosankami... ano dopsze... naumiem się czekoladowego a jak nie to dostaniesz to co już umiem ino bez wióruf buziaki i czekam na telefon... przyjedź koniecznie już dawnośmy sie nei widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ooooo ciasto czekoladowe... mmmmmm ..., kokosowe...mmmmmmm.... Jak ja kocham ciacha... Ach jak mi się zachciało ciacha....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ciasto czekoadowe tesz cosśśś.. ja tu czaruje kokosankami... ano dopsze... naumiem się czekoladowego a jak nie to dostaniesz to co już umiem ino bez wióruf buziaki i czekam na telefon... przyjedź koniecznie już dawnośmy sie nei widziały To zrobimy tak, że ja Ci przywiozę taki tort czekoladowy, ze już nie tkniesz kokosanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.11.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nooo to teraz będę Cie wypatrywać z jeszcze większą niecierpliwością :) ale kokosanek tak łatwo jednak bym nie skreślała... O-o wiem... zrobię Ci jabłka z miodem i śmiećmi wszelkiej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ojejjjj jakie tu dobre rzeczy się kroją... Mmmmmmm aż mam ślinotok.... ja też chcę Aaaa i ja czekoladowe i kokosanki i wszystkie inne kocham... jak kocham to i konkretnie wyglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nooo to teraz będę Cie wypatrywać z jeszcze większą niecierpliwością :) ale kokosanek tak łatwo jednak bym nie skreślała... O-o wiem... zrobię Ci jabłka z miodem i śmiećmi wszelkiej maści Ok - najlepiej z czekoladą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2011 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 O matko, ja prawie w ogole ostatnio nie bywam na forumie, tylko czasem do siebie wpadam dac znac ze zyje, sorry, ze dopiero teraz... Takie to zycie kurewskie i niesprawiedliwe czasami, zalamac sie mozna. Ja wprawdzie mocno sie odchudzam, ale gdybys chciala kiedys wpasc, to dla Ciebie zrobie wyjatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzięki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts