Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...i ja miałam takie przemyślenia, ale dopiero po pogrzebie.

Wracaj Nefciu, nadrabiaj zaległości...teściową zrozum....:hug:

Ja dostałam kopa przed pogrzebem ze strony, z której zupełnie się nie spodziewałam. Ludzie bywają potworami. Ale wybaczam. Tylko nie zapomnę.

Ale taka niewiedza też bywa bolesna. :(

Cze Neficia. Cieszę się, że powoli do nas wracasz..

A wiesz, że od kiedy mieszkam jeszcze mnie nie odwiedziłaś? moze nadrobimy ? naumiałam się piec kokosanki :) bomba smakowa i kaloryczna :D:D

To co, choć troche skusiłam? :D

Ale taka niewiedza też bywa bolesna. :(

Cze Neficia. Cieszę się, że powoli do nas wracasz..

A wiesz, że od kiedy mieszkam jeszcze mnie nie odwiedziłaś? moze nadrobimy ? naumiałam się piec kokosanki :) bomba smakowa i kaloryczna :D:D

To co, choć troche skusiłam? :D

A mogę poprosić o ciasto czekoladowe ? Bo kokosów nie tykam :):):) Muszę do Ciebie zajrzeć :) Odezwę się:)

Ciasto czekoadowe :o tesz cosśśś.. ja tu czaruje kokosankami... ano dopsze... naumiem się czekoladowego a jak nie to dostaniesz to co już umiem ino bez wióruf ;)

buziaki :) i czekam na telefon... przyjedź koniecznie już dawnośmy sie nei widziały :)

Ciasto czekoadowe :o tesz cosśśś.. ja tu czaruje kokosankami... ano dopsze... naumiem się czekoladowego a jak nie to dostaniesz to co już umiem ino bez wióruf ;)

buziaki :) i czekam na telefon... przyjedź koniecznie już dawnośmy sie nei widziały :)

To zrobimy tak, że ja Ci przywiozę taki tort czekoladowy, ze już nie tkniesz kokosanek :)

Nooo to teraz będę Cie wypatrywać z jeszcze większą niecierpliwością :) :) ale kokosanek tak łatwo jednak bym nie skreślała...

O-o wiem... zrobię Ci jabłka z miodem i śmiećmi wszelkiej maści :)

Ok - najlepiej z czekoladą :):)

O matko, ja prawie w ogole ostatnio nie bywam na forumie, tylko czasem do siebie wpadam dac znac ze zyje, sorry, ze dopiero teraz... Takie to zycie kurewskie i niesprawiedliwe czasami, zalamac sie mozna. :(

Ja wprawdzie mocno sie odchudzam, ale gdybys chciala kiedys wpasc, to dla Ciebie zrobie wyjatek. ;)