Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer,

to chyba wszystko się dzieje zgodnie z zasadą: nie miała baba kłopotu...poszła na budowę :wink:

Ale teraz dbaj o tą nóżkę i niech Cię tak dalej obsługują...

Pozdr

Dokładnie tak :) :) Nie miała baba kłopotu...

Ale bardzo sie cieszę , że zaczęłaś :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oby ta torebka jednak nie była poszła. :roll:

Na cholerę Ci takie długie leczenie. :wink:

Przecież fiksum - dyrdum dostaniesz z nudów. :lol:

Kurde - jakie długie leczenie ????????????// Torebka to pikuś - będzie siniak i zejdzie , no co Ty mi tu Kochana takie rzeczy mówisz ... W poniedziałek muszę już samochodem popylac :)

Nefer,

A teraz bez sciemy. Bylas na przeswietleniu? Uznalas, ze nie warto, co? Samo przejdzie ;)

Moze i tak. Ale jako osoba, ktora kostki zrujnowala sobie na korcie powiem Ci, ze zaniedbanie pierwszej kontuzji (cokolwiek to by nie bylo), powoduje jej bardzo latwe odnawianie :roll: Zle wyleczona kostka to niekotrolowana tendencja do jej wyginania do wewnatrz, a tym samym stwarzanie warunkow do kolejnych kontuzji ...

Nefer, ja tez z tych co to lekarzy omijaja szerokim lukiem, a gdy mi gips na kostke zalozyli i kazali 6 tygodni w nim chodzic, gdy w planach mialam wyjazd na kurs do plotwonurkow, to po prostu rozcielam diabelstwo sekatorem do ciecia kurczakow i sama przejechalam 1100 km, aby znalezc sie na slonecznym wybrzezu ;)

Teraz jednak to swawolne zycie jakos mi o sobie przypomina, wiec grzecznie przestrzegam 8) :D

NOooooooooooooo dooooooooobra ... do nawykowego wypadanie kostki jeszcze daleko... jak do poniedizałku nie przejdzie to chyba się kopnę na to prześwietlenie.

ALE JAK JA DAM RADĘ W GIPSIE ???????/

W przyszłym tygodniu mam spotkanie ze Starym, kurde, a w gips wsadzają 2 stawy ....... bez jaj. Muszę pożyczyć wózek z automatem chyba...

No toście mnie nastraszyły :o

Nefer,

jak bedziesz mila, to i taka luske zaloza ;) Teraz tak juz mozna ... A jesli upra sie przy gispie, to zazadaj tego lekkiego.

Ja mojego gipsu pozbylam sie po 3 dniach :o Gdy przyjechalam do Chorwacji kostke mialam grubosci uda :o Instruktor nie dopuscil mnie do zejsc pod wode, dal lezak, zakopal w piasku na samym wybrzerzu i kazal po 10 godzin dziennie moczyc nieszczesna noge :evil: I tyle mialam z kursu :oops: :evil:

Ale nie grzeczne z Was baby. 8) :lol: :wink:

Ja to bym dzis juz wiedziala co to jest, a nie czekala do poniedzialku. :roll:

Trzymam kciuki aby ten gips nie byl potrzebny.

Moja mama pare lat temu zlamala obie rece na raz. W nadgarstku. U nas mala miejscowosc, trzeba do szpitala jechac 50km. Jest tylko przychodnia i pogotowie.

Ale byla sobota, wiec kazaly mamie czekac do poniedzialku, a w poniedzialek mama sama usiadla w autobus i pojechala do szpitala.

Jak to uslyszalam, myslalam, ze pofrune tych 1500km i kogos normalnie zastrzele...

Nie bylam tam od kiedy przyjechalam do Polski i boje sie jechac z Stefkiem, no bo jak tak pacjentow sie traktuje to ja wole nie ryzykowac...

U nas jeszcze chyba nie jest tak zle i Ty sie Nefercia zbadaj kochana, na zjazd musisz pojechac zdrowa, bo tyle ludzi chce Cie usciskac z calej sily. :p

Ale bardzo sie cieszę , że zaczęłaś :)

Powiem szczerze - TEŻ SIĘ BARDZO CIESZĘ, ALE JESZCZE NIE WIERZĘ :wink:

Zaraz będzie rosło w oczach - i dalej nie będziesz wierzyć :) Ja nie wiem co się musi stać, żebym uwierzyła :):)

Nefer,

jak bedziesz mila, to i taka luske zaloza ;) Teraz tak juz mozna ... A jesli upra sie przy gispie, to zazadaj tego lekkiego.

Ja mojego gipsu pozbylam sie po 3 dniach :o Gdy przyjechalam do Chorwacji kostke mialam grubosci uda :o Instruktor nie dopuscil mnie do zejsc pod wode, dal lezak, zakopal w piasku na samym wybrzerzu i kazal po 10 godzin dziennie moczyc nieszczesna noge :evil: I tyle mialam z kursu :oops: :evil:

Fajny kurs :) Ale lepsze to niż siedzenie w domu :)

Nefer, pamiętaj, że tylko wybitne Baby Budowicze łamią, skręcają nogi na budowach :D :D :D Więc pamietaj, ze to dobry znak i się nie przejmuj. Przez telefon też można budować. I to mówię ja z doświadczenia!!!

No i tak o tych wybitnych sobie myślę :):)