Nefer 19.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, to chyba wszystko się dzieje zgodnie z zasadą: nie miała baba kłopotu...poszła na budowę Ale teraz dbaj o tą nóżkę i niech Cię tak dalej obsługują... Pozdr Dokładnie tak :) Nie miała baba kłopotu... Ale bardzo sie cieszę , że zaczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Teraz to odpoczniesz Ja to dzisiaj malo po blocie sie nie przejechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Teraz to odpoczniesz Ja to dzisiaj malo po blocie sie nie przejechalam Se odpocznę aż mi bokiem wyjdzie :) Uważaj, bo człowiek jak sie nei może ruszyć to go noooosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 oj babo, babo, że Wy zawsze coś wykombinujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 oj babo, babo, że Wy zawsze coś wykombinujecie Ja Ciebie też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Oby ta torebka jednak nie była poszła. Na cholerę Ci takie długie leczenie. Przecież fiksum - dyrdum dostaniesz z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Oby ta torebka jednak nie była poszła. Na cholerę Ci takie długie leczenie. Przecież fiksum - dyrdum dostaniesz z nudów. Kurde - jakie długie leczenie ????????????// Torebka to pikuś - będzie siniak i zejdzie , no co Ty mi tu Kochana takie rzeczy mówisz ... W poniedziałek muszę już samochodem popylac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, A teraz bez sciemy. Bylas na przeswietleniu? Uznalas, ze nie warto, co? Samo przejdzie Moze i tak. Ale jako osoba, ktora kostki zrujnowala sobie na korcie powiem Ci, ze zaniedbanie pierwszej kontuzji (cokolwiek to by nie bylo), powoduje jej bardzo latwe odnawianie Zle wyleczona kostka to niekotrolowana tendencja do jej wyginania do wewnatrz, a tym samym stwarzanie warunkow do kolejnych kontuzji ... Nefer, ja tez z tych co to lekarzy omijaja szerokim lukiem, a gdy mi gips na kostke zalozyli i kazali 6 tygodni w nim chodzic, gdy w planach mialam wyjazd na kurs do plotwonurkow, to po prostu rozcielam diabelstwo sekatorem do ciecia kurczakow i sama przejechalam 1100 km, aby znalezc sie na slonecznym wybrzezu Teraz jednak to swawolne zycie jakos mi o sobie przypomina, wiec grzecznie przestrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 NOooooooooooooo dooooooooobra ... do nawykowego wypadanie kostki jeszcze daleko... jak do poniedizałku nie przejdzie to chyba się kopnę na to prześwietlenie. ALE JAK JA DAM RADĘ W GIPSIE ???????/ W przyszłym tygodniu mam spotkanie ze Starym, kurde, a w gips wsadzają 2 stawy ....... bez jaj. Muszę pożyczyć wózek z automatem chyba... No toście mnie nastraszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, jak bedziesz mila, to i taka luske zaloza Teraz tak juz mozna ... A jesli upra sie przy gispie, to zazadaj tego lekkiego. Ja mojego gipsu pozbylam sie po 3 dniach Gdy przyjechalam do Chorwacji kostke mialam grubosci uda Instruktor nie dopuscil mnie do zejsc pod wode, dal lezak, zakopal w piasku na samym wybrzerzu i kazal po 10 godzin dziennie moczyc nieszczesna noge I tyle mialam z kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ale nie grzeczne z Was baby. Ja to bym dzis juz wiedziala co to jest, a nie czekala do poniedzialku. Trzymam kciuki aby ten gips nie byl potrzebny. Moja mama pare lat temu zlamala obie rece na raz. W nadgarstku. U nas mala miejscowosc, trzeba do szpitala jechac 50km. Jest tylko przychodnia i pogotowie. Ale byla sobota, wiec kazaly mamie czekac do poniedzialku, a w poniedzialek mama sama usiadla w autobus i pojechala do szpitala. Jak to uslyszalam, myslalam, ze pofrune tych 1500km i kogos normalnie zastrzele... Nie bylam tam od kiedy przyjechalam do Polski i boje sie jechac z Stefkiem, no bo jak tak pacjentow sie traktuje to ja wole nie ryzykowac... U nas jeszcze chyba nie jest tak zle i Ty sie Nefercia zbadaj kochana, na zjazd musisz pojechac zdrowa, bo tyle ludzi chce Cie usciskac z calej sily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ale bardzo sie cieszę , że zaczęłaś Powiem szczerze - TEŻ SIĘ BARDZO CIESZĘ, ALE JESZCZE NIE WIERZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ale bardzo sie cieszę , że zaczęłaś Powiem szczerze - TEŻ SIĘ BARDZO CIESZĘ, ALE JESZCZE NIE WIERZĘ Zaraz będzie rosło w oczach - i dalej nie będziesz wierzyć Ja nie wiem co się musi stać, żebym uwierzyła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 U nas jeszcze chyba nie jest tak zle i Ty sie Nefercia zbadaj kochana, na zjazd musisz pojechac zdrowa, bo tyle ludzi chce Cie usciskac z calej sily. Ja nawet o kulach przyjdę Do zlotu daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, jak bedziesz mila, to i taka luske zaloza Teraz tak juz mozna ... A jesli upra sie przy gispie, to zazadaj tego lekkiego. Ja mojego gipsu pozbylam sie po 3 dniach Gdy przyjechalam do Chorwacji kostke mialam grubosci uda Instruktor nie dopuscil mnie do zejsc pod wode, dal lezak, zakopal w piasku na samym wybrzerzu i kazal po 10 godzin dziennie moczyc nieszczesna noge I tyle mialam z kursu Fajny kurs Ale lepsze to niż siedzenie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zaraz będzie rosło w oczach - i dalej nie będziesz wierzyć Ja nie wiem co się musi stać, żebym uwierzyła :) To mi raźniej, że nie tylko ja sama mam takie psychiczne .. .właściwie nic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, pamiętaj, że tylko wybitne Baby Budowicze łamią, skręcają nogi na budowach Więc pamietaj, ze to dobry znak i się nie przejmuj. Przez telefon też można budować. I to mówię ja z doświadczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Zaraz będzie rosło w oczach - i dalej nie będziesz wierzyć Ja nie wiem co się musi stać, żebym uwierzyła :) To mi raźniej, że nie tylko ja sama mam takie psychiczne .. .właściwie nic..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nefer, pamiętaj, że tylko wybitne Baby Budowicze łamią, skręcają nogi na budowach Więc pamietaj, ze to dobry znak i się nie przejmuj. Przez telefon też można budować. I to mówię ja z doświadczenia!!! No i tak o tych wybitnych sobie myślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Sprawdzam. Czy wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts