amalfi 24.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://i42.tinypic.com/iyo6r7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Dzięki serdeczne :) Spokój, cisza, tort makowy boski :) Naleweczka też. Odpoczywam. Trochę trudne to Święta, ale Teść jest z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Łza się w oku kręci... ale masz jeszcze ogród do wykończenia a raczej nie upchniesz tego w kołmentach bo zaginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Nefcia a chcesz klapsiora przy Świętach dostać za głupie pomysły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Łza się w oku kręci... ale masz jeszcze ogród do wykończenia a raczej nie upchniesz tego w kołmentach bo zaginie Mam jeszcze wiele do zrobienia, ale to szczegóły. Najważniejsze już za mną, więc już chyba niewiele mogę wnieść do wiedzy ludzkości :) Nefcia a chcesz klapsiora przy Świętach dostać za głupie pomysły;) Kiedyś trzeba powiedzieć dość. Ale przecież nie zniknę stąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 ale ja lubię czytać Twoje podsumowania i się normalnie nie zgadzam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 27.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego, dzięki za miłą lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego, dzięki za miłą lekturę I wzajemnie Grazi - cieszę się , że Ci się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 29.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Nefer.Jakąkolwiek podejmiesz ostatecznie decyzję( bo mam nadzieję,że i tak będziesz tu wracac) to Dziękuję,że tu Byłaś.Twoja siła i energia wiele razy była zaraźliwa...Pozytywnie.Życzę Ci wszystkiego co najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki Edytko - to bardzo, bardzo miłe . Na pewno nie opuszczę Forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nefcia... ani mi się WAŻ!!!!!! ....nooo i o znikaniu to mowy nie ma... dobrze, że to napisałaś..... A może jakaś depresja jesienna Cie wzięła...??? co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Depresja ? Z ciągle pełnym brzuchem ? No way :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Absolutnie wielkie staro i noworoczne NIE!!! Bo możesz w dzienniku nic nie pisać przez rok cały i za rok napisać nowe expose... ale dziennika nie likwiduj, nie zamykaj... najwyżej spadnie (tak jak mój;)) w głęboką przepaść odległych stron, ale nadal będzie istniał... rozpromieniał to forum swoim ciepłem i radością budowania, urządzania... wspierał doświadczeniem i dobrą radą... to pisałam ja... istniejąca na tym forum, z dziennikiem i komentami DZIĘKI TOBIE i Twojemu dziennikowi!!!...rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.12.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ... sie podpisuję wszystkimi trzema rencami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 30.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki Edytko - to bardzo, bardzo miłe . Na pewno nie opuszczę Forum :) I o to chodzi. Ciesze się,że nie raz spotkamy się- choc nawet o tym nie bedziemy wiedziec. Już mi jest raźniej. Rozumiem Cię. Rozumiem Twoją decyzję. Ja wogóle nie założyłam dziennika. Własnie z tego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nefcia, jako postanowienie noworoczne wpisuje sobie osobiste poznanie "Baby z jajami" Nie znikaj!!!! Badz, bo Twoj trzezwy osad pewnych spraw wyjatkowo tutaj potrzebny! BTW zapraszam na kawe i dobre ciacho do siebie (masz calkiem niedaleko, albo sie wpraszam) Jakos tak czuje pokrewna dusze w Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nefcia a kiedy będziesz miała jeszcze tort makowy?Bo ten świąteczny to już chyba historią jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Absolutnie wielkie staro i noworoczne NIE!!! Bo możesz w dzienniku nic nie pisać przez rok cały i za rok napisać nowe expose... ale dziennika nie likwiduj, nie zamykaj... najwyżej spadnie (tak jak mój;)) w głęboką przepaść odległych stron, ale nadal będzie istniał... rozpromieniał to forum swoim ciepłem i radością budowania, urządzania... wspierał doświadczeniem i dobrą radą... to pisałam ja... istniejąca na tym forum, z dziennikiem i komentami DZIĘKI TOBIE i Twojemu dziennikowi!!!...rasia Wiesz co ? Zabiłaś mi ćwieka. Ogromnego. Muszę sprawę przemyśleć.... Szczęśliwego Nowego Roku Kochana ... sie podpisuję wszystkimi trzema rencami :D Ty już mnie nie dobijaj :) I o to chodzi. Ciesze się,że nie raz spotkamy się- choc nawet o tym nie bedziemy wiedziec. Już mi jest raźniej. Rozumiem Cię. Rozumiem Twoją decyzję. Ja wogóle nie założyłam dziennika. Własnie z tego powodu... Załóż dziennik. Dzienniki pomagają ludziom. Przynajmniej do czasu, kiedy wnoszą coś w ich życie - mój chyba już nic nie wniesie Nefcia, jako postanowienie noworoczne wpisuje sobie osobiste poznanie "Baby z jajami" Nie znikaj!!!! Badz, bo Twoj trzezwy osad pewnych spraw wyjatkowo tutaj potrzebny! BTW zapraszam na kawe i dobre ciacho do siebie (masz calkiem niedaleko, albo sie wpraszam) Jakos tak czuje pokrewna dusze w Tobie Aaaaa jak mamy niedaleko to nie widzę żadnego problemu :) W styczniu zrealizujemy postanowienie noworoczne Amberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nefcia a kiedy będziesz miała jeszcze tort makowy? Bo ten świąteczny to już chyba historią jest.... Właśnie zaraz będę mielić mak na nowy tort - po starym nie mam nawet wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts