Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łza się w oku kręci... ale masz jeszcze ogród do wykończenia a raczej nie upchniesz tego w kołmentach bo zaginie ;)

Mam jeszcze wiele do zrobienia, ale to szczegóły. Najważniejsze już za mną, więc już chyba niewiele mogę wnieść do wiedzy ludzkości :):)

Nefcia a chcesz klapsiora przy Świętach dostać za głupie pomysły;)

Kiedyś trzeba powiedzieć dość. Ale przecież nie zniknę stąd :):)

Absolutnie wielkie staro i noworoczne NIE!!!:no:

Bo możesz w dzienniku nic nie pisać przez rok cały i za rok napisać nowe expose... ale dziennika nie likwiduj, nie zamykaj... najwyżej spadnie (tak jak mój;)) w głęboką przepaść odległych stron, ale nadal będzie istniał... rozpromieniał to forum swoim ciepłem i radością budowania, urządzania... wspierał doświadczeniem i dobrą radą...

to pisałam ja... istniejąca na tym forum, z dziennikiem i komentami DZIĘKI TOBIE i Twojemu dziennikowi!!!...rasia

Nefcia, jako postanowienie noworoczne wpisuje sobie osobiste poznanie "Baby z jajami" :) Nie znikaj!!!! Badz, bo Twoj trzezwy osad pewnych spraw wyjatkowo tutaj potrzebny!

BTW zapraszam na kawe i dobre ciacho do siebie (masz calkiem niedaleko, albo sie wpraszam) :-) Jakos tak czuje pokrewna dusze w Tobie :)

Absolutnie wielkie staro i noworoczne NIE!!!:no:

Bo możesz w dzienniku nic nie pisać przez rok cały i za rok napisać nowe expose... ale dziennika nie likwiduj, nie zamykaj... najwyżej spadnie (tak jak mój;)) w głęboką przepaść odległych stron, ale nadal będzie istniał... rozpromieniał to forum swoim ciepłem i radością budowania, urządzania... wspierał doświadczeniem i dobrą radą...

to pisałam ja... istniejąca na tym forum, z dziennikiem i komentami DZIĘKI TOBIE i Twojemu dziennikowi!!!...rasia

Wiesz co ? Zabiłaś mi ćwieka. Ogromnego. Muszę sprawę przemyśleć.... Szczęśliwego Nowego Roku Kochana :)

... sie podpisuję wszystkimi trzema rencami :D:D

Ty już mnie nie dobijaj :):)

I o to chodzi.

Ciesze się,że nie raz spotkamy się- choc nawet o tym nie bedziemy wiedziec.

Już mi jest raźniej.

Rozumiem Cię.

Rozumiem Twoją decyzję.

Ja wogóle nie założyłam dziennika.

Własnie z tego powodu...

Załóż dziennik. Dzienniki pomagają ludziom. Przynajmniej do czasu, kiedy wnoszą coś w ich życie - mój chyba już nic nie wniesie :)

Nefcia, jako postanowienie noworoczne wpisuje sobie osobiste poznanie "Baby z jajami" :) Nie znikaj!!!! Badz, bo Twoj trzezwy osad pewnych spraw wyjatkowo tutaj potrzebny!

BTW zapraszam na kawe i dobre ciacho do siebie (masz calkiem niedaleko, albo sie wpraszam) :-) Jakos tak czuje pokrewna dusze w Tobie :)

Aaaaa jak mamy niedaleko to nie widzę żadnego problemu :):) W styczniu zrealizujemy postanowienie noworoczne Amberka :)