Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ruszasz się jako tako... czy masz nadal piramidalnego lenia...?

Ale dla czego piramidalny?

Leń został pogoniony - trzy dni na kolanach czyszcząc fugi i impregnując. A jestem w połowie.

Piramidalny bo taki wielki jak piramidy ;) chyba...

Cześć, dobrze ze komenty chociaz zostaną, nawet jak dziennik zamkniety. Przyszłam zyczyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, mam nadzieję, ze zdrowka bedzie wiecej, czego całej rodzinie życzę

Cześć Wiolasz :) I wzajemnie wszystkiego dobrego. Z dziennikiem jeszcze się biję z myślami - jak coś będzie ciekawego to pewnie skrobnę, ale nie wiem czy będzie :):)

Leń został pogoniony - trzy dni na kolanach czyszcząc fugi i impregnując. A jestem w połowie.

oooo robiłam to samo niedalej jakprzed świętami... i miałam dość. Postanowiłam zmienić metode ;) teraz dbam by sie brudziły równomiernie :D:D:D:D:D

Hej Nefcia :)

Czemu mi sie wewątek oo nalewkach nie odpala, hę?

Cześć Nitula :) W przyszły wtorek mogłabyś ustawić męża z dziećmi i do mnie pojechać :):)

A wątek zaraz sprawdzę :)

we wtooorek mówiszzzzz...

Postaram się, ale nie wiem czy wypali, bo właśnie we wtorek z racji ferii zawoże Dzieciaki do rodziców. I nie wiem czy obróce - ale jakby co to na którą?

ide looknąc na linka :)

w nalewkach byłem ...... ślinotok mnie męczy, chyba czas zacząć robić nalewki,

ostatnio białe półprodukty jakoś mi przestały smakować ...... starość chyba

A Ty wiesz Jamlesik jak to wchodzi .... łojesoo... przetestowałam ostatnio 0,7 wiśniówki - baaajka - na drugi dzień człowiek zdrowy :)

we wtooorek mówiszzzzz...

Postaram się, ale nie wiem czy wypali, bo właśnie we wtorek z racji ferii zawoże Dzieciaki do rodziców. I nie wiem czy obróce - ale jakby co to na którą?

ide looknąc na linka :)

Wieczorkiem - Kruelcia będzie :) po swoich wygibasach - czyli pewnie koło 18.