Arnika 11.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nefcia w środku tygodnia?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ooooooooo zabierz się z Duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nefcia nic nie obiecuje, ale wrzuciłam do grafika :D Maciej zagorączkował. Wyjazd do babciuf przesuniety... więc może to są kiepskie dobrego początki i jakoś dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nooo widzisz mnie, żeby męska część puściła... jak zebrania są, wywiadówki i jeszcze do szkoły chodzą..... brrrrrAle gdybym tylko mogła to bym wpadła...Co się odwlecze to.... A Ty do pracy w środę nie idziesz, czy później? Nooo i jeszcze z Duchatym mam jechać... a jak wrócę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nefcia nic nie obiecuje, ale wrzuciłam do grafika :D Maciej zagorączkował. Wyjazd do babciuf przesuniety... więc może to są kiepskie dobrego początki i jakoś dam rade Pocałuj Macieja ode mnie bardzo, bardzo. A do przyszłego tygodni to się wszystko może 100 razy zmienić. Trzymaj w grafiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nooo widzisz mnie, żeby męska część puściła... jak zebrania są, wywiadówki i jeszcze do szkoły chodzą..... brrrrr Ale gdybym tylko mogła to bym wpadła... Co się odwlecze to.... A Ty do pracy w środę nie idziesz, czy później? Nooo i jeszcze z Duchatym mam jechać... a jak wrócę?????? Ja do pracy idę jak się obudzę Czasy chodzenia do roboty na gwizdek mam za sobą Ale co się odwlecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nefcia... a może by tak zlot na tą naszą stolice zrobić jak będzie ciut cieplej.... zawsze można na tarasie posiedzieć... a u Ciebie taki ładniusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nie widzę problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no to raport z dzisiaj : przybyło paseczków. Docinanki kurpiowskie - jutro łazienka dla gości troszkę nabiera kształtu : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcFeFYBSI/AAAAAAAADz8/YDKqGun8h00/s512/IMG_1382.JPG umywalka z bliska: http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcE90efGI/AAAAAAAADz0/TD5DFeX2oa4/s640/IMG_1381.JPG i szafka wewśrodku : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SeYcEXDLBDI/AAAAAAAADzs/AuhVzlLYMNQ/s640/IMG_1380.JPG Jeszcze przycisk, lustro, półeczki, oświetlenie eeeeeeeeeeeee tylko drugie tyle i będzie jak ta lala Kolejny raport. http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Se98k1ELjEI/AAAAAAAAEQY/hn9hR3aqS-4/s640/IMG_1404.JPG co to za umywalki i szafki w lazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 26.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 witaj Nefer ,zaglądam z ciekawością do twojego dziennika ,masz cudowny ten domek .Czy mogłabyś mi zdradzić jaki kolor ma elewacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 26.01.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 o,zapomniałam sie jeszcze zapytać o dachówkę jaka i jakiego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) o,zapomniałam sie jeszcze zapytać o dachówkę jaka i jakiego koloru Cze Kristel, muszę wygrzebać numerek elewacji - to tynk sil-sil Kreisela. Wybrałam najbardziej podobny do budyniu waniliowego Dachówka cementowa Euronit profil S ciemnoczerwony Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 co to za umywalki i szafki w lazienkach? Aksamitko, to komplety Noclaf. Na ich stronie znajdziesz i rodzaje szafek i wybarwienia. Te moje się kiedyś jakoś inaczej nazywały - teraz mają oznaczenia literowe, ale na pewno coś dla siebie znajdziesz. http://www.noclaf.pl/pl/szafki-lazienkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI ODBIORU A ja myślałam, że się Zakopa.łaś w te ferie zimowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki Amtluś- jak miło mieszkać nie na kocią łapę, nie nielegalnie, nie wbrew prawu :) Się nie Zakopa.łam ..mój małż w pierwszy tydzień ferii musiał polecieć sobie zagramanicę. To sobie daliśmy spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 To sobie daliśmy spokój. \ To sobie później nadrobicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nefer gratulacje odbioru , a to miałam dziś nosa z odwiedzinami u ciebie. Czekoladą sie objadacie... łiskacze pijecie............. hmmmmm super!!!!Widzę, że u ciebie wszystko pierwsza klasa, musze sobie dokładnie pozaglądać we wszystkie kąty bo tak exprsowo przeleciałam po fotkach ale podoba mi się bardzo to co widziałam. Jesteś niesamowita!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nefer gratulacje odbioru , a to miałam dziś nosa z odwiedzinami u ciebie. Czekoladą sie objadacie... łiskacze pijecie............. hmmmmm super!!!! Widzę, że u ciebie wszystko pierwsza klasa, musze sobie dokładnie pozaglądać we wszystkie kąty bo tak exprsowo przeleciałam po fotkach ale podoba mi się bardzo to co widziałam. Jesteś niesamowita!!!! Miło mi Cię widzieć Andrzejko Fajnie, że się pojawiłaś, bo ja do Ciebie też sto lat nie zaglądałam - zaraz lecę Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Neferciu gratulacje z całego serca:hug: teraz wreszcie pełną gębą Pani na Włościach jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Neferciu gratulacje z całego serca:hug: teraz wreszcie pełną gębą Pani na Włościach jesteś Dzięki Wusia- w końcu mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts