Arnika 21.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 teraz to nie zrobię, bo nie przyjedziecie. Parapetówkę chcę zrobić wiosną, bliżej lata - kiedy będę mieć już taras A skąd wiesz??????????? Drogi przejezdne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Nefciu chyba bede cie musiala poprosic o kuriera bo sie nie doczekam parapetowki u Lidzi i oliwa zdarzy wyjsc a u mnie w domu juz posucha Da się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witanko przyszłam powiedziec. Znów mi net ciężko chodzi więc jestm mało i z doskoku Coś mnie ominęło? widze piękną wanne... ooo czuje, że gdyby był czas na wykończeniowke Nefcia by się jej raczej nie oparła Oj, dobrze mnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nefcia jak zdróweczko???? Co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Znów mnie trochę przywaliło. A zdrówko dobrze, dziękuję,to pewnie dzięki nalewkom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kiedy planujesz przyjechać po zielone??? Tylko siedzenia powyciągaj... i folie jakieś zabierz... Czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To Nefcia planuje najazd na Slask?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie wiem.. ale ma open zaproszenie ode mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak zbiorę siły na robotę ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 05.03.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, no chyba nie zamierzasz nas opuszczać, choć raz na jakiś czas coś skrobnij. Ja z tych cichych podglądaczek-wielbicielek od: Twojego poczucia humoru (np. "codziennie rano budzę się piękniejsza, ale dziś to już przesadziłam"), fachowości budowlanej i w ogóle od całokształtu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 hej nefcia co slychowac? postaram sie wpasc w tym tyg ..bede w posen ale musze na wawke odskoczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Duchu jak zajrzałeś do Nefci to powiedz mi czy na taras brać deskę modrzewiową ryflowną czy gładką? I czy z sękami czy bez? Mnie szczerze rybka... ale nie wiem co powinnam wziąć... niestety na egzotyki mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ryflowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Hello Nef Wciaz po uszy zarobiona? Za jakis tydzien bede miec troche spokoju, a potem znowy nawal roboty ... Jak dasz rade wydlubac troche czasu na rest daj znac Moze uda sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jesooo ja też chcę z Wami A może byście wpadły....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam, no chyba nie zamierzasz nas opuszczać, choć raz na jakiś czas coś skrobnij. Ja z tych cichych podglądaczek-wielbicielek od: Twojego poczucia humoru (np. "codziennie rano budzę się piękniejsza, ale dziś to już przesadziłam"), fachowości budowlanej i w ogóle od całokształtu. Pozdrawiam Dziękować A może coś tam i skrobnę, szczególnie, że po 2 latach w końcu znalazłam lampę w takie jedno miejsce :) hej nefcia co slychowac? postaram sie wpasc w tym tyg ..bede w posen ale musze na wawke odskoczyc:) NO tak czekam, czekam, a Ty obiecujesz, obiecujesz .... Duchu jak zajrzałeś do Nefci to powiedz mi czy na taras brać deskę modrzewiową ryflowną czy gładką? I czy z sękami czy bez? Mnie szczerze rybka... ale nie wiem co powinnam wziąć... niestety na egzotyki mnie nie stać Niech Cię Buka broni brać gładką. Ryflowana, bez sęków. MOdrzew jest ok. Hello Nef Wciaz po uszy zarobiona? Za jakis tydzien bede miec troche spokoju, a potem znowy nawal roboty ... Jak dasz rade wydlubac troche czasu na rest daj znac Moze uda sie spotkac Jestem w dupie : szefowa - złamanie spiralne piszczeli, analityk- wycięty wyrostek, jedno nowe w firmie co muszę mu robić psychoterapię dwa razy dziennie. Amerykanie u gardła od 17 do 3 rano - robię więc na 3 etatach :) Ale .... jeszcze tydzień i podobno ma być lepiej :) I wtedy wezmę dzień wolny - tylko dla Ciebie Jesooo ja też chcę z Wami A może byście wpadły....? A kiedy Ty się ruszysz ? Ja tu na razie udupiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nefciu z dziką rozkoszą.... Ale Ty udupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 arnika spojrz na priv...ja mam klopot..w posen i nie odskocze w tem week dobrze bedzie jak wroce na slask..w sobote a kroi se niedziela..za to zaraz bede mial wawke w next week wted zajrze potem miesiac w szwecji..300m/kw tarasu zgadnijce z czego..hehehe modrzew..i 160m/kw dech debowch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Duchu spojrzałam . Dzięki:)Biorę modrzewia, ale nie wiem jaki będzie.. przecież nie ma bez sęków wcale.. w sumie mnie nie przeszkadzają sęki... mnie się nawet podobają.. nawet parkiety z sękami są fajne.Na razie czekam jak pan z gór mi je dostarczy. Zamówiłam wczoraj drewienko i to w przyzwoitej cenie. Mam tylko dylemat jak i na czym posadowić legary. Nie mam wylanych słupów więc muszą być bloczki.. ale jak je dać, na płasko, na sztorc? jak gęsto... Nie mam pojęcia w sumie.Z odpowiedzią się nie śpieszy, bo dechy będą po świętach, a może ciut przed.. zobaczymy, natomiast stelaż moglibyśmy zrobić już przed świętami żeby był gotowy jak dechy dotrą... Zobaczymy z resztą jak z czasem będzie... Nefcia sorry za OT ale Duchu do mnie nie zagląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ja na bloczkach tego nie robie biore tuby fundamentowe fi 200-250 w leroy tne na kawalki tak aby 20-30cm byly w ziemi..poziomuje co mniej wiecej metr..i zalewam..najtansza zaprawa 7zl worek z casto czy leroy..z dodatkiem lopata cementu na taczke zaprawy..cczekam jeden dzien i moge legary do tegoz krecic..a na to taras..mozna w te bloczki troche gruzu wsypac jak masz jakis do wyrzucenia na dzialce..pelen lajcik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts