Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko przyszłam powiedziec. Znów mi net ciężko chodzi więc jestm mało i z doskoku :)

Coś mnie ominęło? widze piękną wanne... ooo czuje, że gdyby był czas na wykończeniowke Nefcia by się jej raczej nie oparła ;)

Oj, dobrze mnie znasz :)

Witam, no chyba nie zamierzasz nas opuszczać, choć raz na jakiś czas coś skrobnij.

Ja z tych cichych podglądaczek-wielbicielek od: Twojego poczucia humoru (np. "codziennie rano budzę się piękniejsza, ale dziś to już przesadziłam"), fachowości budowlanej i w ogóle od całokształtu. Pozdrawiam

Witam, no chyba nie zamierzasz nas opuszczać, choć raz na jakiś czas coś skrobnij.

Ja z tych cichych podglądaczek-wielbicielek od: Twojego poczucia humoru (np. "codziennie rano budzę się piękniejsza, ale dziś to już przesadziłam"), fachowości budowlanej i w ogóle od całokształtu. Pozdrawiam

Dziękować :) A może coś tam i skrobnę, szczególnie, że po 2 latach w końcu znalazłam lampę w takie jedno miejsce :):)

hej nefcia co slychowac? postaram sie wpasc w tym tyg ..bede w posen ale musze na wawke odskoczyc:)

NO tak czekam, czekam, a Ty obiecujesz, obiecujesz .... :)

Duchu jak zajrzałeś do Nefci to powiedz mi czy na taras brać deskę modrzewiową ryflowną czy gładką? I czy z sękami czy bez?

Mnie szczerze rybka... ale nie wiem co powinnam wziąć... niestety na egzotyki mnie nie stać :(

Niech Cię Buka broni brać gładką. Ryflowana, bez sęków. MOdrzew jest ok.

Hello Nef :-) Wciaz po uszy zarobiona? Za jakis tydzien bede miec troche spokoju, a potem znowy nawal roboty ... Jak dasz rade wydlubac troche czasu na rest daj znac :-) Moze uda sie spotkac :yes: :hug:

Jestem w dupie : szefowa - złamanie spiralne piszczeli, analityk- wycięty wyrostek, jedno nowe w firmie co muszę mu robić psychoterapię dwa razy dziennie. Amerykanie u gardła od 17 do 3 rano - robię więc na 3 etatach :):) Ale .... jeszcze tydzień i podobno ma być lepiej :):):)

I wtedy wezmę dzień wolny - tylko dla Ciebie :)

Jesooo ja też chcę z Wami :)

A może byście wpadły....?

A kiedy Ty się ruszysz ? Ja tu na razie udupiona...

arnika spojrz na priv...ja mam klopot..w posen i nie odskocze w tem week dobrze bedzie jak wroce na slask..w sobote a kroi se niedziela..

za to zaraz bede mial wawke w next week wted zajrze potem miesiac w szwecji..300m/kw tarasu zgadnijce z czego..hehehe modrzew..i 160m/kw dech debowch:)

Duchu spojrzałam . Dzięki:)

Biorę modrzewia, ale nie wiem jaki będzie.. przecież nie ma bez sęków wcale.. w sumie mnie nie przeszkadzają sęki... mnie się nawet podobają.. nawet parkiety z sękami są fajne.

Na razie czekam jak pan z gór mi je dostarczy. Zamówiłam wczoraj drewienko i to w przyzwoitej cenie.

Mam tylko dylemat jak i na czym posadowić legary. Nie mam wylanych słupów więc muszą być bloczki.. ale jak je dać, na płasko, na sztorc? jak gęsto...

Nie mam pojęcia w sumie.

Z odpowiedzią się nie śpieszy, bo dechy będą po świętach, a może ciut przed.. zobaczymy, natomiast stelaż moglibyśmy zrobić już przed świętami żeby był gotowy jak dechy dotrą... Zobaczymy z resztą jak z czasem będzie...

Nefcia sorry za OT ale Duchu do mnie nie zagląda....

ja na bloczkach tego nie robie biore tuby fundamentowe fi 200-250 w leroy tne na kawalki tak aby 20-30cm byly w ziemi..poziomuje co mniej wiecej metr..i zalewam..najtansza zaprawa 7zl worek z casto czy leroy..z dodatkiem lopata cementu na taczke zaprawy..cczekam jeden dzien i moge legary do tegoz krecic..a na to taras..mozna w te bloczki troche gruzu wsypac jak masz jakis do wyrzucenia na dzialce..pelen lajcik..