Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia spoko .. odkopiesz sie z roboty to dasz znac. Ja tez mam wszystkiego po kokarde ... nie wiem nawet jak swieta ogarne, bo obydwoje zakuwamy do egzaminow i nie ma nawet komu zakupow porobic ... a pracowac trzeba, nie? ... :cool:

A jak bedziesz miala zamar krazyc gdzies w poblizu Kabat, to tez mozesz zadzwonic ... no! :D

Nefcia spoko .. odkopiesz sie z roboty to dasz znac. Ja tez mam wszystkiego po kokarde ... nie wiem nawet jak swieta ogarne, bo obydwoje zakuwamy do egzaminow i nie ma nawet komu zakupow porobic ... a pracowac trzeba, nie? ... :cool:

A jak bedziesz miala zamar krazyc gdzies w poblizu Kabat, to tez mozesz zadzwonic ... no! :D

Zakupy się robi przez internet :):) Do Ciebie to może Auchan nawet wozi - do mnie nie dojeżdża :( Raczej się staram z biura nie ruszać, ale nigdy nie wiadomo (mam kochaną asystentkę, ale z angielskim nie bałdzo u niej :))

Nefcia wozi, wozi :-) I Aucha i Alma i Frisco. Zle nie jest i tak to zalatwiamy, ale ... ale trzeba czasami wyskoczyc po cos innego niz hipermarketowe jablko, ryz, kura czy cos innego ... no i nie ma komu :sick: Nic to ... damy rade :-) Najwyzej ktoregos siersciucha sie wysle :lol2:

No ale z tego co widac, to masz w biurze prawdziwy disaster. Trzymaj sie cieplo tej wiosny :hug:

Nefcia .. co tam się u Ciebie dzieje??????

Żebyś tak na nic Kobieto czasu nie miała....

A ja już myślałam, że wpadniesz lada dzień do mnie....

Już myślałam...

i tak sobie pomyślałam, że jak nie możecie się spotkać z Ambercią w warszawce to może by tak u mnie;)

Wiesz do mnie zawsze po drodze..:)

Ambercia szkoda, że tak daleko mieszkasz... to bym ci listę zakupową zrobiła.. ;) A sierściuchów po zakupy nie wysyłaj... bo albo zjedzą po drodze coś dobrego, albo nie uniosą.. a zakupy choćby najmniejsze są zawsze dużo cięższe od nich razem wziętych... ;)

• 2 weeks później...

W te piękne Święta,

gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie,

żółtego kurczaczka, białego zająca

i oby te święta trwały bez końca

Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,

niech to będzie czas uroczy

Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg