markoto 23.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Nefciu pamietasz moze jeszcze o mojej twojej oliwie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Markotko, właśnie idzie transport do Polski - powinnam mieć w ciągu kilku dni świeżutką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 a po ile oliwka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Noo dobra.. a już kupiłaś te bukszpany czy jeszcze ? I kiedy wreszcie kupisz te żywopłoty... ?? Bo może zamiast wikliny to jakiś materiał osłonowy??? Sama nie wiem... To kiedy na zakupy ogrodowe? bo miejsce zaklepane, a i czas już sadzić.... Obecnie w marketach są po śmiesznych pieniądzach róże krzoczki, ale z gruntu kopane... Zajrzyj do Auchan, LM i innych takich... Wiesz Nefcia.. ja przeszukałam dziennik i nie znalazłam nowych zdjęć rozgrabionej ziemi i wywiezionego betonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Noo dobra.. a już kupiłaś te bukszpany czy jeszcze ? I kiedy wreszcie kupisz te żywopłoty... ?? Bo może zamiast wikliny to jakiś materiał osłonowy??? Sama nie wiem... To kiedy na zakupy ogrodowe? bo miejsce zaklepane, a i czas już sadzić.... Obecnie w marketach są po śmiesznych pieniądzach róże krzoczki, ale z gruntu kopane... Zajrzyj do Auchan, LM i innych takich... Wiesz Nefcia.. ja przeszukałam dziennik i nie znalazłam nowych zdjęć rozgrabionej ziemi i wywiezionego betonu... Kochana, na żywopłot pewnie pójdą cisy. A to oznacza jakieś 3000. Więc chyba nie tej wiosny, bo zaraz kostka wchodzi. Zdjęcia ...kurde są , tylko niezrzucone Muszę się dobrać do slota na moją kartę... ale obiecuję - będą Bukszpany jadą z ... Holandii :)Jadą i jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Trawka mi RUSZYŁA W końcu, łaskawie, po 10 dniach Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Trawka mi RUSZYŁA W końcu, łaskawie, po 10 dniach Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?" Brawo dla kota!!! i dla trawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.04.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Trawka mi RUSZYŁA W końcu, łaskawie, po 10 dniach Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?" niezle dobrze ze wyszedl calo dzieki za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.04.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No to jak ruszyła to czas nawyższy się pochwalić.. myśle, ze lada dzień i fotki pukniesz, hę? Witanko Zszokowana wyczynu kota nie skomentuje, bo wiem na jakiej wysokości Ty masz te antresole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 My goodness! Chwile mnie nie bylo, a kota u Nefci w skrzydla sie zaopatrzyla i jeszcze szybciej trafia z pieterka do kuchni Nef, jak tak dalej pojdzie to z dachu bedzie siersc startowac, co moze i show gwarantuje, ale czy dlugowiecznosc??? A poza tym to ludzka nawierzchnia na podjezdzie i okolicacha, to prawdziwy przelom w zyciu mieszkancow Wiem co mowie No dobra ... a teraz czekam na jakis pic z nowym cudem w roli glownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mówisz ? W niedzielę się ustawiłam z panem od kostki. Przyjedzie dograć szczegóły. A potem wchodzą. Kostkę już podobno zamówili - ok, ja nie wiem jaką, ale mnie to zupełnie nie kolebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mówisz ? W niedzielę się ustawiłam z panem od kostki. Przyjedzie dograć szczegóły. A potem wchodzą. Kostkę już podobno zamówili - ok, ja nie wiem jaką, ale mnie to zupełnie nie kolebie :) No baaaa ... ponad kwartal brodzilam od drzwi do furtki w kaloszach/walonkach albo innych cudach, wiec jak przesiadlam sie bezposrednio na szpilki, to wierz mi jak mi to humory i codzienna logistyke poprawilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nefcia ja Ci potwierdzam cud miód i orzeszki kostka:lol: też tak miałam jak nie błoto po kostki to koleiny że mało podwoziem po ziemi nie tarłam:mad: a teraz całonocna i półdzienna ulewa, która bez kostki zafundowałaby mi basen na placu tym razem przeszła bez echa i suchą nóżką i czystym bucikiem przeleciałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 U mnie tylko 4x4 wjadą przed dom :) Więc czekam, cierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?" Koty zawsze spadaja na cztery łapy, my mamy jedna taka niezdarę, ze raz po raz z pietra spada na dół, a może to tak w ramach treningu ?, albo może w sowe sie chce zamienić sie chce zamienić http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298870_289599587740073_100000701013437_948263_689883211_n.jpg A jak mozna zamówić bukszpany w Holandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nefcia aż z wrażenia o kocie nic nie powiedziałam:jawdrop: wariat nie kot:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A jak mozna zamówić bukszpany w Holandii? Mój spadł na łapy, ale dwie I na pupę Bukszpany zamawia się w Holandii jak się nie zwróci uwagi gdzie sklep internetowy ma siedzibę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nefcia aż z wrażenia o kocie nic nie powiedziałam:jawdrop: wariat nie kot:lol: Gupi jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nefcia Kochana ta Twoja szefowa to już się poskładała do kupy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.04.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Matko kochana, to u Was nie tylko kota lata, ale wszystko wskazuje na to, ze Nefcia tez nam z gracja gdzies odleci ... Jesli jednak piekne skrzydla, to tylko wynik pewnych substancji, to ... to wiesz! Chce to samo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts