Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo dobra.. a już kupiłaś te bukszpany czy jeszcze ?

I kiedy wreszcie kupisz te żywopłoty... ?? Bo może zamiast wikliny to jakiś materiał osłonowy??? Sama nie wiem...

To kiedy na zakupy ogrodowe? bo miejsce zaklepane, a i czas już sadzić....

Obecnie w marketach są po śmiesznych pieniądzach róże krzoczki, ale z gruntu kopane... Zajrzyj do Auchan, LM i innych takich...

Wiesz Nefcia.. ja przeszukałam dziennik i nie znalazłam nowych zdjęć rozgrabionej ziemi i wywiezionego betonu... :sick:

Noo dobra.. a już kupiłaś te bukszpany czy jeszcze ?

I kiedy wreszcie kupisz te żywopłoty... ?? Bo może zamiast wikliny to jakiś materiał osłonowy??? Sama nie wiem...

To kiedy na zakupy ogrodowe? bo miejsce zaklepane, a i czas już sadzić....

Obecnie w marketach są po śmiesznych pieniądzach róże krzoczki, ale z gruntu kopane... Zajrzyj do Auchan, LM i innych takich...

Wiesz Nefcia.. ja przeszukałam dziennik i nie znalazłam nowych zdjęć rozgrabionej ziemi i wywiezionego betonu... :sick:

Kochana, na żywopłot pewnie pójdą cisy. A to oznacza jakieś 3000. Więc chyba nie tej wiosny, bo zaraz kostka wchodzi. Zdjęcia ...kurde są , tylko niezrzucone :( Muszę się dobrać do slota na moją kartę... ale obiecuję - będą :)

Bukszpany jadą z ... Holandii :)Jadą i jadą :)

Trawka mi RUSZYŁA :) W końcu, łaskawie, po 10 dniach :)

Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?"

Aaaaaaaaa i z newsów , mój kot dziś spadł z antresoli - żyje i to całkiem nieźle. Co prawda po 3 godzinach nadal jest zdziwiony ... : "ja latam ! Kotki nie latają ?"

Brawo dla kota!!! i dla trawy!!:lol:

niezle :) dobrze ze wyszedl calo

dzieki za pamiec :)

My goodness! Chwile mnie nie bylo, a kota u Nefci w skrzydla sie zaopatrzyla i jeszcze szybciej trafia z pieterka do kuchni :jawdrop::D

Nef, jak tak dalej pojdzie to z dachu bedzie siersc startowac, co moze i show gwarantuje, ale czy dlugowiecznosc??? :eek::D

A poza tym to ludzka nawierzchnia na podjezdzie i okolicacha, to prawdziwy przelom w zyciu mieszkancow ;) Wiem co mowie ;)

No dobra ... a teraz czekam na jakis pic z nowym cudem w roli glownej :-)

Mówisz ? W niedzielę się ustawiłam z panem od kostki. Przyjedzie dograć szczegóły. A potem wchodzą. Kostkę już podobno zamówili - ok, ja nie wiem jaką, ale mnie to zupełnie nie kolebie :):)

No baaaa ... ponad kwartal brodzilam od drzwi do furtki w kaloszach/walonkach albo innych cudach, wiec jak przesiadlam sie bezposrednio na szpilki, to wierz mi jak mi to humory i codzienna logistyke poprawilo :lol2:

Nefcia ja Ci potwierdzam cud miód i orzeszki kostka:lol: też tak miałam jak nie błoto po kostki to koleiny że mało podwoziem po ziemi nie tarłam:mad: a teraz całonocna i półdzienna ulewa, która bez kostki zafundowałaby mi basen na placu tym razem przeszła bez echa i suchą nóżką i czystym bucikiem przeleciałam:rotfl:

Koty zawsze spadaja na cztery łapy, my mamy jedna taka niezdarę, ze raz po raz z pietra spada na dół, a może to tak w ramach treningu ?, albo może w sowe sie chce zamienić sie chce zamienić :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298870_289599587740073_100000701013437_948263_689883211_n.jpg

A jak mozna zamówić bukszpany w Holandii?