Nefer 26.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Od jutra jestem na wypowiedzeniu :) Skrzydła nie mieszczą mi się w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 o rzesz ku... dobra jesteś znaczy masz czas na skok na południe:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ?????????????? Że co??????? ...wolna kobieta będziesz????????? Wiesz... na południu masz mnie po drodze, zawsze aktualne zaproszenie i pokój czeka na Ciebie A teraz mów co się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zaraz, zaraz. Na razie plan : firma, logo, strona internetowa, oferta dwujęzyczna, rejestracja, pieczątka , dużo pracy - i w końcu wolny człowiek Dorosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oj weź wciśnij mnie między logo a stronę internetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Wusieczka :) Jak tylko się ogarnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 wiem wiem ale jojczeć mi wolno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Lubię Twoje jojczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To chyba mozna gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nooo jakbyś coś miała na południu to wiesz... Kiedy przyjeżdżasz wyzwolona Kobieto... No i od kiedy jesteś wolna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To chyba mozna gratulować Chyba taaak Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nooo jakbyś coś miała na południu to wiesz... Kiedy przyjeżdżasz wyzwolona Kobieto... No i od kiedy jesteś wolna? Dzięki Arniczko :) Wolna jestem za 3 miesiące - muszę się okopać i wystartować spokojnie 1 sierpnia. To kiepski moment, szczególnie,że interesuje mnie Francja,Niemcy i GB - a oni wtedy mają urlopy. Więc w sierpniu skupię się na Polsce, a we wrześniu wystartuję na zagranicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefer z mojej strony zycze Ci skrzydel do nieba I sama wiesz, aby zapal, praca, wiedza i pozostale inwestycje odpowiednio zwrocily sie w czasie Sierpien to rzeczywiscie slabszy momenty, ale tuz po jest wrzesien i pazdziernik Bedzie dobrze! Przede mna tez jesienne mega zwroty ... tylko ja jakby w odwrotnym kierunku Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefciu przebranzawiasz sie czy nie dogadywalas sie ze wspolniczka?? Ja tez na wypowiedzeniu, niestety nie mam tak ambitnych planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To potrzymam kciuki...Sierpień to i u nas kiepski.. znaczy połowa lipca i połowa sierpnia to okres ... jakby tu powiedzieć... ogórkowo - urlopowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefciu przebranzawiasz sie czy nie dogadywalas sie ze wspolniczka?? Ja tez na wypowiedzeniu, niestety nie mam tak ambitnych planow Moja pani prezes podjęła w ostatnich miesiącach (pomimo mojego sprzeciwu) kilka decyzji, ktore doprowadziły firmę po 8 latach działalności - do ruiny. W związku z tym wszyscy pracownicy otrzymali dziś wypowiedzenia. Pani prezes nie zamyka firmy, bo nie może. Kwoty długów - efektu tych działań - są tak wysokie, że musi je spłacić. Na szczęście w myśl zasady (którą jej wielokrotnie powtarzałam) "Robisz jak uważasz - uważaj jak robisz" mnie to już nie dotyczy :) A wakacjami się nie martwię - będzie jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefciu przebranzawiasz sie czy nie dogadywalas sie ze wspolniczka?? Ja tez na wypowiedzeniu, niestety nie mam tak ambitnych planow Ale moje plany nie są ambitne. To wersja dla leniwych - mnie się nie chce iść pracować do korporacji po prostu. Dlaczego nie możesz otworzyć własnej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefciu bo ja nie mam za bardzo jakiej firmy otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nefciu bo ja nie mam za bardzo jakiej firmy otworzyc Etam - wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nef a nadzieja na wynagrodzenia i odprawy chociaz jest? Tak czy siak szkoda ... osiem lat, to kawal czasu. Sama prowadze swoja firme 7 lat i dobrze widze jak z kazdym rokiem bardziej sie rozwija i realizuje coraz bardziej skomplikowane projekty, dla bardziej i bardziej wymagajacych klientow. I o ile kiedys to byly tylko zdjecia, to teraz jest to jedynie ulamek tego co robimy ... Przykro by bylo, gdyby mi to komornik odebral. Z drugiej strony chyba jestem od korporacji uzalezniona i dobrze wiem, gdzie lezy moj target . Chyba nigdy bym na to nie wpadla, gdyby wlasnie nie ten swoisty sabbatical BTW jakiegos wytrawniaka saczysz? To podobno dobre przed nowymi wyzwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts