Nefer 02.05.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Bedzie to impreza pozegnania z moim okresem bledow i wypaczen. Okkkk ... zmiany idą z wiosną,zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Okkkk ... zmiany idą z wiosną,zmiany no baaaa Skoro domene juz masz, to pewnie catchy company name tez masz No pewnie, ze masz! Jeszcze tylko dwa elementy i mozna startowac BTW znajac Ciebie, to pewnie business plan skrobalas miedzy jedna inspekcja kostki a druga Nie myle sie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nie wiem o jakich diobłach gadacie.. ale przysiądę i na kostkę poczekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 bo jutro start:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wunia wiem.... więc siedzę i czekam.... Oooo domeny czy demony raczej mi chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wy wiecie , że też mnie dylemat kostkowy czeka.... Trzeba biletów Narodowego Banku Polskiego dodrukować czy jakoś tak.... Mam szczerze dość tego tłucznia... ale on jest i tak lepszy od błota... gorzej tylko z obcasami, ale je rzadko zakładam więc prawie luzik... To będzie przedostatnia albo ostatnia gruba robota u nas w domku... są dwie rzeczy do zrobienia... duża łazienka i kostka.. No i oczywiście remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 no baaaa Skoro domene juz masz, to pewnie catchy company name tez masz No pewnie, ze masz! Jeszcze tylko dwa elementy i mozna startowac BTW znajac Ciebie, to pewnie business plan skrobalas miedzy jedna inspekcja kostki a druga Nie myle sie, prawda? Catchy name jest not so catchy, ale doskonale odzwierciedla to co robię Domena jest, logo się w zasadzie zrobiło - drobne zmiany. Strona w przyszłym tygodniu - jak dziecko znajdzie czas, bo praktyki zaczyna. Ale mam 3 miesiące jeszcze. Biznes plan dla 1-osobowej firmy to wiesz - 30 min roboty Nawet nie ma co cash flow'u robić, bo na co :) Ale wiem jaki mam core business i do tego dorzucę mają niszę i powinno zahulać . Teraz się tylko stopuję, żeby za szeroko z EKD nie pojechać, bo mogę żałować - a z drugiej strony korci Eh, ta megalomania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 bo jutro start:lol: Podobno :) Najbardziej mnie cieszy to rozwalanie schodów u teściowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Cześć Słonko:D. Gdzie nowa kosteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Wy wiecie , że też mnie dylemat kostkowy czeka.... Trzeba biletów Narodowego Banku Polskiego dodrukować czy jakoś tak.... Mam szczerze dość tego tłucznia... ale on jest i tak lepszy od błota... gorzej tylko z obcasami, ale je rzadko zakładam więc prawie luzik... To będzie przedostatnia albo ostatnia gruba robota u nas w domku... są dwie rzeczy do zrobienia... duża łazienka i kostka.. No i oczywiście remont A idź sobie z remontami :) Nie zamierzam :) A dodrukować trzeba - to fakt. Będzie bolało. Na szczęście mąż premię dostał On premię - ja wypowiedzenie. Równowaga musi być. Jedynie pocieszam się,że wszyscy pracownicy dostali taki prezent na majówkę , bo bym się przejęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Cześć Słonko:D. Gdzie nowa kosteczka? Wchodzi podobno jutro (podobno, bo wiadomo jak z ekipami po świętach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 To ja Nefcia jednak poczekam i kciuki potrzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nefcia a co Ci Teściowa winna że się tak cieszysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Arni kostka cementowa dla obcasow jest super Dobrze polozona krzywdy im nie zrobi. Co innego ta cholera z granitu Dramatos! Na codzien zasuwam w 12 cm obcasach to wiem Arni ja juz Ci kiedys wrozylam zakup wlasciwych butow i jak myle jest to tylko kwestia czasu Nef balans w przyrodzie musi byc. Twemu Hubby gratuluje, ale wiadomo, ze solidarnosc jajnikow stawia mnie po Twojej stronie, wiec kibicuje Twojej ... megalomanii Sie rozgadalam ... wracam do ... nauki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Nefcia a co Ci Teściowa winna że się tak cieszysz;) Schody się sypią więc się cieszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 jak to już się sypią taż dopiero budowane:jawdrop: a kostkę już przywieźli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Zbudowane 5 lat temu - nie zabezpieczone - beton szlag trafił. Idą na rozwałkę - no i dobrze. Będą z kostki. Kostka przyjeżdża jutro - poprosiłam o przełożenie terminu z poniedziałku. NIe będę na niej spać - a tu u mnie niestety trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Niiiiieeeeee nieeee Ambercia... obcas to aż 5 cm... to już wieeeelki obcas.... A mnie się marzy właśnie granit..... Granit tylko ciut jakby to powiedzieć mało komfortowy dla tych obcasowych... na kamcurach to ja mam i 2 cm słupeczki pociachane... I chyba w życiu się nie nauczę na obcasach śmigać... z drugiej strony wygodnie mi na płaskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 no tak miał prawo trafić powiem Ci szczerze że sama bym chętnie swoje wejściowe wymieniła na takie z kostki;) ale mąż do spółki z ekipą która wylewała te schody by mi chyba serce wydłubali:rotfl: chociaż małż to może mniej mordercze zacięcie by miał bo jakby nie było to on te moje kochane łuczki będzie płytkował ostatnio balkon wyłożył małymi płytkami:rotfl: dobrze że prosty w miarę był ten balkon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ale Ty masz śliczne wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts