Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wy wiecie , że też mnie dylemat kostkowy czeka....

Trzeba biletów Narodowego Banku Polskiego dodrukować czy jakoś tak....

Mam szczerze dość tego tłucznia... ale on jest i tak lepszy od błota... gorzej tylko z obcasami, ale je rzadko zakładam więc prawie luzik...

To będzie przedostatnia albo ostatnia gruba robota u nas w domku... są dwie rzeczy do zrobienia... duża łazienka i kostka.. No i oczywiście remont :lol:

no baaaa :-) Skoro domene juz masz, to pewnie catchy company name tez masz :-) No pewnie, ze masz! Jeszcze tylko dwa elementy i mozna startowac :-)

BTW znajac Ciebie, to pewnie business plan skrobalas miedzy jedna inspekcja kostki a druga :-) Nie myle sie, prawda? :rolleyes:

Catchy name jest not so catchy, ale doskonale odzwierciedla to co robię :) Domena jest, logo się w zasadzie zrobiło - drobne zmiany. Strona w przyszłym tygodniu - jak dziecko znajdzie czas, bo praktyki zaczyna. Ale mam 3 miesiące jeszcze.

Biznes plan dla 1-osobowej firmy to wiesz - 30 min roboty :) Nawet nie ma co cash flow'u robić, bo na co :):):) Ale wiem jaki mam core business i do tego dorzucę mają niszę i powinno zahulać . Teraz się tylko stopuję, żeby za szeroko z EKD nie pojechać, bo mogę żałować - a z drugiej strony korci :) Eh, ta megalomania :):)

Wy wiecie , że też mnie dylemat kostkowy czeka....

Trzeba biletów Narodowego Banku Polskiego dodrukować czy jakoś tak....

Mam szczerze dość tego tłucznia... ale on jest i tak lepszy od błota... gorzej tylko z obcasami, ale je rzadko zakładam więc prawie luzik...

To będzie przedostatnia albo ostatnia gruba robota u nas w domku... są dwie rzeczy do zrobienia... duża łazienka i kostka.. No i oczywiście remont :lol:

A idź sobie z remontami :):) Nie zamierzam :):) A dodrukować trzeba - to fakt. Będzie bolało. Na szczęście mąż premię dostał :wiggle: On premię - ja wypowiedzenie. Równowaga musi być. Jedynie pocieszam się,że wszyscy pracownicy dostali taki prezent na majówkę , bo bym się przejęła :)

Arni kostka cementowa dla obcasow jest super :-) Dobrze polozona krzywdy im nie zrobi. Co innego ta cholera z granitu :( Dramatos! Na codzien zasuwam w 12 cm obcasach to wiem ;) Arni ja juz Ci kiedys wrozylam zakup wlasciwych butow i jak myle jest to tylko kwestia czasu ;)

Nef balans w przyrodzie musi byc. Twemu Hubby gratuluje, ale wiadomo, ze solidarnosc jajnikow stawia mnie po Twojej stronie, wiec kibicuje Twojej ... megalomanii :-)

Sie rozgadalam ... wracam do ... nauki ...

Zbudowane 5 lat temu - nie zabezpieczone - beton szlag trafił. Idą na rozwałkę - no i dobrze. Będą z kostki.

Kostka przyjeżdża jutro - poprosiłam o przełożenie terminu z poniedziałku. NIe będę na niej spać - a tu u mnie niestety trzeba :)

Niiiiieeeeee nieeee Ambercia... obcas to aż 5 cm... to już wieeeelki obcas....

A mnie się marzy właśnie granit.....

Granit tylko ciut jakby to powiedzieć mało komfortowy dla tych obcasowych... na kamcurach to ja mam i 2 cm słupeczki pociachane...

I chyba w życiu się nie nauczę na obcasach śmigać... z drugiej strony wygodnie mi na płaskim...

no tak miał prawo trafić:( powiem Ci szczerze że sama bym chętnie swoje wejściowe wymieniła na takie z kostki;) ale mąż do spółki z ekipą która wylewała te schody by mi chyba serce wydłubali:rotfl: chociaż małż to może mniej mordercze zacięcie by miał bo jakby nie było to on te moje kochane łuczki będzie płytkował:rotfl: ostatnio balkon wyłożył małymi płytkami:rotfl: dobrze że prosty w miarę był ten balkon;)