Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochanie, obsługuję ekipę :):) Właśnie odkryliśmy zatynkowany i zarobiony elewacją kranik podobno do podlewania ogrodu. Szkoda, że nie mam pojęci gdzie on jest , bo leje mi się przez całą długość ściany spod tynku.

Ot - taka mała katastrofa.

Tak więc raczej nie dojadę do dziewczyn.

Ale mam nadzieję, że Twoja szczęka ma się dobrze, bo nie chciałam Ci krzywdy zrobić :):)

Ups....

To trzeba go będzie zlokalizować....

U nas niestety okazała się wadliwa złączka/kolano do wody i też była zatynkowana... ale już zdzieraliśmy tynk i będzie kawałek tynkowany... kiedyś...

Kolano trzeba będzie wymienić... dobrze, ze w elewacji idzie mi tylko jedno podłączenie do wody.. resztę strasy pionowo jaki niebieskie rury do wody na sztorc z kranikiem... ot... w opasce.. w razie czego będzie tylko trzeba przekopać i wymienić.. ale już nie rwać elewacji... a tak się tez takiego kwiatka bałam....

Nefciu,

piękne - zwłaszcza te podlane wodą :cool:

Ładnie i mądrze zaplanowane, będą służyły do śmierci :lol2:

Mam nadzieję, że mnie przeżyją. Projekt - to mój szef ekipy - to jego twórczość :):) Mnie się nie chciało myśleć. Dostał tylko zadanie : żadnych łuczków i kółek. Ale wiem, że jeszcze coś szykuje przed garażem :)

Za pół roku impregnacja i będą wyglądały tak, jak teraz polane wodą. Już się nie mogę doczekać (a jeszcze nie skończyli) :)

Ale wiem, że jeszcze coś szykuje przed garażem :)

po obecnych dokonaniach jestem spokojna, ze nie luczek :lol2: Nef mokre czy suche - nie wazne! Wyglada tak jak trzeba!!! No i piekna ta kostka. W sumie zdziwiona nie jestem :-)

Niefartu z ukrywajacym sie kranem nie zazdraszczam :( A nawet jestem zmartwiona ... Aby nie trzeba bylo pruc ... kurcze :(

Mialas ciezki dzien a nawet dwa. Idz do swojej cudnej winiarki, ktorej zazdraszczam do teraz i w ramach nagrody wybierz najzacniejsza zawartosc butelki :-) Milego wieczoru :hug:

Nefcia a czym będzie impregnowana:) bosssssssssko masz u mnie na szczęście ekipa sobie wszystko sama organizowała:)

Wusieńko, nie wiem czym będę impregnowała, bo to zrobią chłopaki z ekipy - jak przyjdzie czas. Ale warto było poczekać,żeby przejść się jak cywilizowany człowiek do furtki :) Nawet z tą górą piachu na podwórku :)

po obecnych dokonaniach jestem spokojna, ze nie luczek :lol2: Nef mokre czy suche - nie wazne! Wyglada tak jak trzeba!!! No i piekna ta kostka. W sumie zdziwiona nie jestem :-)

Niefartu z ukrywajacym sie kranem nie zazdraszczam :( A nawet jestem zmartwiona ... Aby nie trzeba bylo pruc ... kurcze :(

Mialas ciezki dzien a nawet dwa. Idz do swojej cudnej winiarki, ktorej zazdraszczam do teraz i w ramach nagrody wybierz najzacniejsza zawartosc butelki :-) Milego wieczoru :hug:

Oj, tak, to były dwa ciężkie dni - a jutro kolejny zacznie mi się o 7.00 :) A buteleczka Merlota już rozpracowana :) Dzięki za dobre słowo :)

Nie ma fotów, bo wczoraj było tylko wkopywanie beczek, robienie schodów u teściówki , czyli zero spektakularnych efektów.

Ale dziś małż przewiercił się przez ścianę i tynk i styropian i mamy drugi kranik do wody :) Super :)

Urodziła się też koncepcja rozszerzenia kostki przy tarasie - na grila, stół i krzesła. Łatwiej wymyć kostkę niż drewno na tarasie.