Nefer 18.05.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dzięki Kochane Dziś kolejny dzień prac. Trochę zabawy i cholernych schodków, bo u mnie teren makabra. Ale idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Szczęki nie pozbieram z podłogi.... Super... czekam na dalsze zdjęcia... Nooo i Kochana... co Ty o tej godzinie robisz w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Kochanie, obsługuję ekipę :) Właśnie odkryliśmy zatynkowany i zarobiony elewacją kranik podobno do podlewania ogrodu. Szkoda, że nie mam pojęci gdzie on jest , bo leje mi się przez całą długość ściany spod tynku. Ot - taka mała katastrofa. Tak więc raczej nie dojadę do dziewczyn. Ale mam nadzieję, że Twoja szczęka ma się dobrze, bo nie chciałam Ci krzywdy zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ups....To trzeba go będzie zlokalizować....U nas niestety okazała się wadliwa złączka/kolano do wody i też była zatynkowana... ale już zdzieraliśmy tynk i będzie kawałek tynkowany... kiedyś... Kolano trzeba będzie wymienić... dobrze, ze w elewacji idzie mi tylko jedno podłączenie do wody.. resztę strasy pionowo jaki niebieskie rury do wody na sztorc z kranikiem... ot... w opasce.. w razie czego będzie tylko trzeba przekopać i wymienić.. ale już nie rwać elewacji... a tak się tez takiego kwiatka bałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.05.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nefciu, piękne - zwłaszcza te podlane wodą Ładnie i mądrze zaplanowane, będą służyły do śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nefciu, piękne - zwłaszcza te podlane wodą Ładnie i mądrze zaplanowane, będą służyły do śmierci Mam nadzieję, że mnie przeżyją. Projekt - to mój szef ekipy - to jego twórczość :) Mnie się nie chciało myśleć. Dostał tylko zadanie : żadnych łuczków i kółek. Ale wiem, że jeszcze coś szykuje przed garażem Za pół roku impregnacja i będą wyglądały tak, jak teraz polane wodą. Już się nie mogę doczekać (a jeszcze nie skończyli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nefcia a czym będzie impregnowana:) bosssssssssko masz u mnie na szczęście ekipa sobie wszystko sama organizowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ale wiem, że jeszcze coś szykuje przed garażem po obecnych dokonaniach jestem spokojna, ze nie luczek Nef mokre czy suche - nie wazne! Wyglada tak jak trzeba!!! No i piekna ta kostka. W sumie zdziwiona nie jestem Niefartu z ukrywajacym sie kranem nie zazdraszczam A nawet jestem zmartwiona ... Aby nie trzeba bylo pruc ... kurcze Mialas ciezki dzien a nawet dwa. Idz do swojej cudnej winiarki, ktorej zazdraszczam do teraz i w ramach nagrody wybierz najzacniejsza zawartosc butelki Milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nefcia a czym będzie impregnowana:) bosssssssssko masz u mnie na szczęście ekipa sobie wszystko sama organizowała:) Wusieńko, nie wiem czym będę impregnowała, bo to zrobią chłopaki z ekipy - jak przyjdzie czas. Ale warto było poczekać,żeby przejść się jak cywilizowany człowiek do furtki Nawet z tą górą piachu na podwórku po obecnych dokonaniach jestem spokojna, ze nie luczek Nef mokre czy suche - nie wazne! Wyglada tak jak trzeba!!! No i piekna ta kostka. W sumie zdziwiona nie jestem Niefartu z ukrywajacym sie kranem nie zazdraszczam A nawet jestem zmartwiona ... Aby nie trzeba bylo pruc ... kurcze Mialas ciezki dzien a nawet dwa. Idz do swojej cudnej winiarki, ktorej zazdraszczam do teraz i w ramach nagrody wybierz najzacniejsza zawartosc butelki Milego wieczoru Oj, tak, to były dwa ciężkie dni - a jutro kolejny zacznie mi się o 7.00 A buteleczka Merlota już rozpracowana Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dlaczego?????????????????????????????????? Przykro mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kochana Emirandko - no nie dało się Ale obiecuję Ci osobiste stawiennictwo indywidualne (jak już skończy się ta demolka u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nefuś tak to jest bezcenna chwila człowiek czuje się jak angielski lord na swoim 300-letnim bajecznie wypielęgnowanym trawniku:lol: a mogłabyś się dowiedzieć czym oni to polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jesssoooo spałam 3h. Oczywiście Wusiu, spytam (jak ich złapię,bo latają po całym terenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kochana Emirandko - no nie dało się Ale obiecuję Ci osobiste stawiennictwo indywidualne (jak już skończy się ta demolka u mnie) trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 trzymam za słowo Dzięki Kochana - tak rób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 jak po całym mieli od frontu kłaść to gdzie się szwendają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Musi poczekać na poniedziałek, bo dziś rozwiązywaliśmy znów kolejne problemy i .. zapomniałam spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 spokojnie Słońce ciśnienia nie ma sama mówisz że to za pół roku;) a jak już pytać będziesz to dopytaj czy to każdą betonową kostkę można tym przelecieć czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Nooo prze Pani... fotków nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie ma fotów, bo wczoraj było tylko wkopywanie beczek, robienie schodów u teściówki , czyli zero spektakularnych efektów. Ale dziś małż przewiercił się przez ścianę i tynk i styropian i mamy drugi kranik do wody Super Urodziła się też koncepcja rozszerzenia kostki przy tarasie - na grila, stół i krzesła. Łatwiej wymyć kostkę niż drewno na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts