Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś rano zdemolowaliśmy kuchnię (kraj prawdopodobnie za zmywarką, co dało się zidentyfikować po jednym kulawym zdjęciu). Cokoły pod szafkami , zmywarka ... Potem młotek i przecinak i odkuwanie tynku. Nawet się dość szybko udało. Potem w górę - rurką - do kolanka. Potem zaostrzyliśmy pręt szlifierką i wzdłuż kolanka przekuliśmy się od środka przez cegłę i elewację. Odkuliśmy kawałek elewacji i rurka jako żywo :):):)

Małż nakręcił przedłużkę i kranik i działa :) Mam drugie ujęcie - co biorąc pod uwagę bliskość garażu jest wygodne. I nawet nie ma za dużych strat. Uff...

Nefcia działasz jak balsam wiesz;) no taki placyk na pewno super pożyteczny będzie:)

no to nieźle z kranikiem podziałaliście:jawdrop:

Zawsze do usług :)

Ale rozwałka :eek: ale dobrze, bo zdobyłaś nowe źródło... ;)

Też myślę,że rozwałka była warta nowego źródełka :)

Chłopaki wymyślają i uzgadniają decyzje ze mną. Każdą ( już-mam-dosyć-tych-decyzji :)). Mają fajne pomysły. Szczególnie, że u mnie wydawało się prosto, a prosto nie jest. Muszę domówić 15 ton piachu. A staramy się dostosować jednak do różnic w terenie. Gdybym chciała zrobić na równo koło garażu, to wyszłbym ponad sąsiadów pewnie o 1,5 m :):) Chyba by im się to nie spodobało :)