19501719500414 20.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 a nie mówiłem, kombinatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cześć, Neferka....to może na tydzień przed zjazdem majowym profilaktycznie nie jeździj na budowę Chyba wrzutnie zabiję dechami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 a nie mówiłem, kombinatorka A wkurza mnie to niebywale - na ogół poruszam się dość szybko a teraz taka pierdoła.... tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a nie mówiłem, kombinatorka A wkurza mnie to niebywale - na ogół poruszam się dość szybko a teraz taka pierdoła.... tragedia... akurat pogoda się zrobiła na spacerki jak tam samopoczucie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a nie mówiłem, kombinatorka A wkurza mnie to niebywale - na ogół poruszam się dość szybko a teraz taka pierdoła.... tragedia... No pierdoła...pierdołą... ale jaka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Oj Neferko...przykro mi Nogę liśćmi kapusty białej okładaj i zawijaj bandażem, to babciny sposób Życzę szybkiego wyzdrowienia A Ty się do lekarza nie wybierasz...czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Oj Neferko...przykro mi Nogę liśćmi kapusty białej okładaj i zawijaj bandażem, to babciny sposób Życzę szybkiego wyzdrowienia A Ty się do lekarza nie wybierasz...czasami Dzięki Bobowo - już mi lepiej Jutro sie spróbuję z samochodem. Ja nie lubię po lekarzach chodzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wiesz Kochana, ja też nie lubię po lekarzach chodzić, ale czasami trzeba. Może powinnaś jednak dać prześwietlić się, bo jak się teraz coś źle zrośnie to potem będzie o sobie przypominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... To na dzien owin sobie bandazem elastycznym, zeby ta noga za bardzo nie ruszac, a wieczorem mocz w wodzie z sola albo octem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... no już Cię nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... To na dzien owin sobie bandazem elastycznym, zeby ta noga za bardzo nie ruszac, a wieczorem mocz w wodzie z sola albo octem. Dziecko już pobiegło po bandaż do apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... no już Cię nosi Bo już mam odleżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z nogą lepiej, choć dalej boli ( czy ja sobie wmawiam tę poprawę ? ) Jutro spróbuję chyba pojeździć ..wkurza mnie to... To na dzien owin sobie bandazem elastycznym, zeby ta noga za bardzo nie ruszac, a wieczorem mocz w wodzie z sola albo octem. Dziecko już pobiegło po bandaż do apteki Tak mi kazali w szpitalu jak sobie rozwalilam panewke - mialam siniora na cala stope i musialo mi samo przejsc. Gdybys miala zlamana, to bys nie mogla nia ruszyc, wiec pewnie jest skrecona albo stluczona. Do wesela sie zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Na pewno nie złamana, bo mogę na niej stanąć. Tylko torebka stawu skokowego się popsuła - będę żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Na pewno nie złamana, bo mogę na niej stanąć. Tylko torebka stawu skokowego się popsuła - będę żyć Tak latwo sie nie umiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ty weź pod uwagę, że faktycznie może się to potem odezwać. Chociaż - znając Ciebie... Nie dasz się, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Na pewno nie złamana, bo mogę na niej stanąć. Tylko torebka stawu skokowego się popsuła - będę żyć Mysle , ze jak bedzie trzeba to jeszcze komus dasz rade do dupy nakopac TA noga of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Na pewno nie złamana, bo mogę na niej stanąć. Tylko torebka stawu skokowego się popsuła - będę żyć Mysle , ze jak bedzie trzeba to jeszcze komus dasz rade do dupy nakopac TA noga of course mooowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 wojownicze baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts