Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Akurat tych lubię :):) Na ich szczęście :)

no tak ale pomysl co byloby dla portfela lepsze: oszczednosc na piachu, ktorej juz nie masz czy na ... slinie, ktora zaraz wyprodukujesz pod korek http://zdrowieznatury.blox.pl/resource/cytryna_20110925010827.jpg

:lol2:

Moge sie powtorzyc??? Moge???? Please!!!

Klasa!!! A teraz sie przyznaj, czy postawilas szanowna stopke odziana w szpilke na swoim nowiusienkim trakcie od drzwi do bramy i jeszcze wokolo, i na schodach i tam i tu??? I jak bylo??? :D

Noga moja odziana w szpilkę była ostatnio jakieś ...10 lat temu ? Zapewne tuż przed diagnozą przeszczepu chrząstki w obu kolanach :):) Ale na bosaka polatałam. Nie wiem czy przyjemnie (trochę madejowo) ale z drugiej strony - ..... bosko :):)

Jesssoooo idę spać- jutro wchodzą o 6 rano :)

Kuźwa, nic mi nie mów. Od czwartku chodzę na rzęsach. Jak ktoś chce się mnie pozbyć wystarczy mnie budzić codziennie o 6 rano. Dziś przestawiałam samochód - o 6.30. W ostatniej chwili zahamowałam (cofałam) - stał samochód sąsiada. A potem poprawiłam o znak drogowy - na szczęście też w porę dałam po heblach i tylko kurz sobie starłam. Czyli na odcinku 8 m zaliczyłam 2 wpadki. W tym stanie ja nie żyję.

Kostkarze o 6.00, piasek o 6.30. A potem 100 pytań do... Z drugiej strony to dobrze, że pytają, i bardzo im się chwali. Tylko można się pociąć...

A za wąski wyszedł, czy za dużo miejsca na trawę zostało :cool:

Mąż lubi trawę i lubi kosić , więc cierpi :):) Po południu jest tam słońce, więc chcemy uzyskać takie miejsce 3x5 m na grilla, stolik... tak, żeby można było albo posiedzieć na tarasie w cieniu albo na placyku - w słońcu. Oczywiście można na trawie, ale w tym miejscu byłby spad (różnica poziomów między chodnikiem a ogrodem). Więc to miejsce różnicy poziomów przesuwamy tak, żeby nie przeszkadzało :)