Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ wypiękniał Ci dom i ogród. Trawka przyjmie się - mój m. po ułożeniu wali w nią młotem :yes: a potem podlewa - nigdy jeszcze się nie zawiódł.

Zazdraszczam kwitnących peonii :lol2: a w klombiku posadziłabym hortensje bukietowe. Kwitnie od czerwca - lipca do mrozów. Kwiaty od białych, przez limonkowe do różowych. Mrozy im nie straszne i tak wiosną przycinasz i wybijają ze śpiących oczek :)

ja już oczywiście byłam ;)

chodniczek poszerzony genialnym pomysłem był:lol:

widok z tarasu before - after zwala z nóg;) trawka powinna się przyjąć delikatnie wycięta widać:)

i ogólnie całość zaczapiście wygląda :hug: a w tym nowym klombiku co go pod oknem masz to może jakąś sosenkę szczepioną nisko na pniu sobie zapodaj;) coś w ten desenik :lol:

http://images.kurowski.pl/foto/Pinus_nigra_Brepo1.jpg

Ależ wypiękniał Ci dom i ogród. Trawka przyjmie się - mój m. po ułożeniu wali w nią młotem :yes: a potem podlewa - nigdy jeszcze się nie zawiódł.

Zazdraszczam kwitnących peonii :lol2: a w klombiku posadziłabym hortensje bukietowe. Kwitnie od czerwca - lipca do mrozów. Kwiaty od białych, przez limonkowe do różowych. Mrozy im nie straszne i tak wiosną przycinasz i wybijają ze śpiących oczek :)

Oj jak dobrze, że się ktoś na tym zna :):) Muszę poszukać coś na temat hortensji bukietowych.

ja już oczywiście byłam ;)

chodniczek poszerzony genialnym pomysłem był:lol:

widok z tarasu before - after zwala z nóg;) trawka powinna się przyjąć delikatnie wycięta widać:)

i ogólnie całość zaczapiście wygląda :hug: a w tym nowym klombiku co go pod oknem masz to może jakąś sosenkę szczepioną nisko na pniu sobie zapodaj;) coś w ten desenik :lol:

http://images.kurowski.pl/foto/Pinus_nigra_Brepo1.jpg

Wusia, a to mi nie wyrośnie na drzewo ? Bo drzew to ja mam dość na działce :) A szczepione lubię bardzo :)

Ależ wypiękniało.. :)

Koniec już czy jeszcze coś zostało do zrobienia?

No i ta flaszka na stole to mi się podoba ;) :)

:):) jeszcze podjazd, chodnik od teściówki do podjazdu, poprawienie schodka i dokończenie tego czegoś przed tarasem (no bo jak to nazwać ? Taras to to nie jest ...)

A wzrok masz sokoli - białe wytrawne - i całe dla mnie :)

Lubisz grzebać w ziemi?

Bo jak nie to weź coś bezobsługowego...

Ja nie lubię grzebać.. a mam tego całą masę obsługowych...

Róże lubią przemarzać.... no chyba, ze je dobrze zabezpieczysz...

ja mam kilka róż.. jak przemarzną, to znaczy , ze im dobrze u mnie nie było... i wek...

Ale choruje na bordową szczepioną na pniu... mrał....

Eee wrzosy wymarzają.. potem są placki... eeee... nieeee.. mam kilka i wcale ładnie te badyli nie wygląda... mam i wrzosy i wrzośce...

Posadż coś niskiego, małego, aby nie rozrosło się w nie wiadomo co...

Może cyprysiki takie maleńkie miniaturki sztuk kilka i po środku kosodrzewinę szczepioną na pniu..

A śnieg z dachu nie zleci na tą rabatę czasami? bo jak tak to tylko coś co przetrzyma tony śniegu...