Nefer 22.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No to kiedy sesja panow? Uciekają, nie chcą się lansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Uciekają, nie chcą się lansować Bosz, do tego skromni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Skromni, kulturalni i robotni.Zwariować można. Zakładam, że wszystkoim przechodzi jak wracają do domu, bo inaczej to niemożliwe Wrzuciłam zdjątka o co chodziło z tym chodnikiem przed tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ależ wypiękniał Ci dom i ogród. Trawka przyjmie się - mój m. po ułożeniu wali w nią młotem a potem podlewa - nigdy jeszcze się nie zawiódł. Zazdraszczam kwitnących peonii a w klombiku posadziłabym hortensje bukietowe. Kwitnie od czerwca - lipca do mrozów. Kwiaty od białych, przez limonkowe do różowych. Mrozy im nie straszne i tak wiosną przycinasz i wybijają ze śpiących oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja już oczywiście byłam chodniczek poszerzony genialnym pomysłem był widok z tarasu before - after zwala z nóg;) trawka powinna się przyjąć delikatnie wycięta widać i ogólnie całość zaczapiście wygląda a w tym nowym klombiku co go pod oknem masz to może jakąś sosenkę szczepioną nisko na pniu sobie zapodaj;) coś w ten desenik http://images.kurowski.pl/foto/Pinus_nigra_Brepo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ależ wypiękniał Ci dom i ogród. Trawka przyjmie się - mój m. po ułożeniu wali w nią młotem a potem podlewa - nigdy jeszcze się nie zawiódł. Zazdraszczam kwitnących peonii a w klombiku posadziłabym hortensje bukietowe. Kwitnie od czerwca - lipca do mrozów. Kwiaty od białych, przez limonkowe do różowych. Mrozy im nie straszne i tak wiosną przycinasz i wybijają ze śpiących oczek Oj jak dobrze, że się ktoś na tym zna :) Muszę poszukać coś na temat hortensji bukietowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja już oczywiście byłam chodniczek poszerzony genialnym pomysłem był widok z tarasu before - after zwala z nóg;) trawka powinna się przyjąć delikatnie wycięta widać i ogólnie całość zaczapiście wygląda a w tym nowym klombiku co go pod oknem masz to może jakąś sosenkę szczepioną nisko na pniu sobie zapodaj;) coś w ten desenik http://images.kurowski.pl/foto/Pinus_nigra_Brepo1.jpg Wusia, a to mi nie wyrośnie na drzewo ? Bo drzew to ja mam dość na działce A szczepione lubię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no to właśnie nie;) będzie takie wysokie jak zaszczepione:) u Ciebie to ja widzę zaszczepione tak 30-40 cm maks a koronę po dziesięciu latach mają takie sosenki o średnicy od 50 do 100 cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Skromni, kulturalni i robotni.Zwariować można. Zakładam, że wszystkoim przechodzi jak wracają do domu, bo inaczej to niemożliwe Wrzuciłam zdjątka o co chodziło z tym chodnikiem przed tarasem No wlasnie, one wszystkie tak maja te chlopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ależ wypiękniało.. Koniec już czy jeszcze coś zostało do zrobienia? No i ta flaszka na stole to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No i ja kocham kosodrzewiny i szczepione też.. ale wyżej.. co by je było widać.. Hortensja to też niezły pomysł, tym bardziej, że to wystawa chyba północna jest..A co na to Rasia? i inne dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Wiola nie zawsze wyżej jest lepiej:lol: tak nisko zaszczepiona daje niesamowity efekt puszystej kuli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja bym tak na 70cm kupiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 nie w tym miejscu taka wysoka wg mnie nie pasi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ależ wypiękniało.. Koniec już czy jeszcze coś zostało do zrobienia? No i ta flaszka na stole to mi się podoba :) jeszcze podjazd, chodnik od teściówki do podjazdu, poprawienie schodka i dokończenie tego czegoś przed tarasem (no bo jak to nazwać ? Taras to to nie jest ...) A wzrok masz sokoli - białe wytrawne - i całe dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja bardzo lubię szczepione. To jest na południe A może róże ? Niebieskie ? LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Lubisz grzebać w ziemi?Bo jak nie to weź coś bezobsługowego... Ja nie lubię grzebać.. a mam tego całą masę obsługowych... Róże lubią przemarzać.... no chyba, ze je dobrze zabezpieczysz...ja mam kilka róż.. jak przemarzną, to znaczy , ze im dobrze u mnie nie było... i wek... Ale choruje na bordową szczepioną na pniu... mrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 I mają mszyce. Już się wyleczyłam. A może wrzosy a w nich szczepione iglaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Eee wrzosy wymarzają.. potem są placki... eeee... nieeee.. mam kilka i wcale ładnie te badyli nie wygląda... mam i wrzosy i wrzośce... Posadż coś niskiego, małego, aby nie rozrosło się w nie wiadomo co... Może cyprysiki takie maleńkie miniaturki sztuk kilka i po środku kosodrzewinę szczepioną na pniu.. A śnieg z dachu nie zleci na tą rabatę czasami? bo jak tak to tylko coś co przetrzyma tony śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts