Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefuś:hug: szkoda że tak króciutko:(

ale perfumy masz zarąbiste;) do samego wieczorka mi pachniały:lol:

Wusieńka - mnie było baaardzo codowniasto - to nic , że krótko- najważniejsze, że się spotkałyśmy :):):) Całuję Cię mocno :)

(ja tych perfum nie czuję :))

ja wiem że to wrednie zabrzmi:oops: ale oby Ci szefowa podpadła na maksa i żebyś była jako ten krowi dzwonek i przyjechała do mnie i wtedy będzie dłuuuuuuuuuuuugo:lol: mnie też byłol super dobrze:hug:

Wiolcia nie na uszko bo ja też kcem wiedzieć co to za pachnidło piękne:)

ja wiem że to wrednie zabrzmi:oops: ale oby Ci szefowa podpadła na maksa i żebyś była jako ten krowi dzwonek i przyjechała do mnie i wtedy będzie dłuuuuuuuuuuuugo:lol: mnie też byłol super dobrze:hug:

Wiolcia nie na uszko bo ja też kcem wiedzieć co to za pachnidło piękne:)

Linkę wkleiłam powyżej do pachnidła :) A mnie szefowa też podpadła :) Obaczymy :)

Aluś kajam się i w pierwsi biję że miały dziewczyny do Kajetan podjechać to Rasia spęda zrobiła u Moni i kategorycznie przygroziła że mam się stawić a udało mi się wskoczyć na całą aż godzinę i musiałam wracać:( ale w październiku też będę to się postaram do Ciebie:hug:

Do Moni to pojechała, ado mnie nie :(

Emi, ja sie kiedys do ciebie wprosze, ty moja krajanka znad morza, i ogrod masz cudny, duzo drzew (ogladalam jak galeria byla bez hasla :D ) i taras moj wymarzony zakryty i domek wg. mojego ulubionego projektu...... mam wymieniac dalej?