wu 24.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nefuś szkoda że tak króciutko:( ale perfumy masz zarąbiste;) do samego wieczorka mi pachniały:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nefuś szkoda że tak króciutko:( ale perfumy masz zarąbiste;) do samego wieczorka mi pachniały:lol: Wusieńka - mnie było baaardzo codowniasto - to nic , że krótko- najważniejsze, że się spotkałyśmy :) Całuję Cię mocno (ja tych perfum nie czuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jak nie czujesz , to znaczy, że jest Twój zapach... A co to za psikanie? może być na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Kurde, nie pamiętam. Wzrokowo kupuję.Zaraz sprawdzę . o taki : http://www.perfunauci.pl/thumbnail/perfume/guerlain-my-insolence-woda-toaletowa-spray-100-ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja wiem że to wrednie zabrzmi:oops: ale oby Ci szefowa podpadła na maksa i żebyś była jako ten krowi dzwonek i przyjechała do mnie i wtedy będzie dłuuuuuuuuuuuugo:lol: mnie też byłol super dobrze:hug: Wiolcia nie na uszko bo ja też kcem wiedzieć co to za pachnidło piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No jak bedziesz przyjezdzac to nie zapomnij i o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ja wiem że to wrednie zabrzmi:oops: ale oby Ci szefowa podpadła na maksa i żebyś była jako ten krowi dzwonek i przyjechała do mnie i wtedy będzie dłuuuuuuuuuuuugo:lol: mnie też byłol super dobrze:hug: Wiolcia nie na uszko bo ja też kcem wiedzieć co to za pachnidło piękne:) Linkę wkleiłam powyżej do pachnidła A mnie szefowa też podpadła Obaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 No jak bedziesz przyjezdzac to nie zapomnij i o mnie To się rozumie samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A do KRK sie nie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.05.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Do Moni to pojechała, ado mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aluś kajam się i w pierwsi biję że miały dziewczyny do Kajetan podjechać to Rasia spęda zrobiła u Moni i kategorycznie przygroziła że mam się stawić a udało mi się wskoczyć na całą aż godzinę i musiałam wracać ale w październiku też będę to się postaram do Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Do Moni to pojechała, ado mnie nie Emi, ja sie kiedys do ciebie wprosze, ty moja krajanka znad morza, i ogrod masz cudny, duzo drzew (ogladalam jak galeria byla bez hasla ) i taras moj wymarzony zakryty i domek wg. mojego ulubionego projektu...... mam wymieniac dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A do KRK sie nie wybiera? Jak już będę w aglomeracji to niewykluczone, że się kopnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Do Moni to pojechała, ado mnie nie Kochana, no niestety tak się czasem zdarza, że życie nas ogranicza Ale Ciebie też nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wyczytałam, że kostka skończona... A fotki skończonej pracy? No i koniecznie pokaż ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Arniczko, kostka jest zasypana piaskiem i jeździmy na szczocie, więc nie ma co pokazywać. A ogród to obraz księżycowy na razie, więc też trochę wstyd Ale coś puknę dziś jak zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To ja poczekam i tak na wszelkie foteczki... toż przede mną cała zabawa z kostką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wróciła, z Wielkiej Gali , otarłam się o Wielki Świat I wcale nie jest taki wielki jak by się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.05.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Męczcie ją o foty :D:D ja byłam i macałam osobiście. Kostke widać i widać że pięnie wyszła... cze Ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Cze Nitu Fajnie, że wpadłaś :) Oby częściej Zrobię te foty, zrobię, ale na razie grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts