kamyk68 26.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 gril w południe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nieee w południe to ja wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.05.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 aaaa to inna sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 a co na grilu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Kaszanka Chyba zmęczył mnie ten tydzień - był bardzo intensywny emocjonalnie, więc kaszanka to tai dobry powrót na ziemię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 dobra kaszanka nigdy nie jest zła:lol: tulisiam cobyś odpoczęła emocjonalnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 uwielbiam kaszanke z grilla z musztarda i bagietka z maselkiem czosnkowym zgrillowana, mniam pychota. tez bym dzis zjadla ale wszystkie sklepy pozamykane, jakies swieto, szkoda, smaka se narobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 TAR-cia ja też o Zielonych Świątkach zapomniałam i pojechałam do sklepu po rabarbar na ciasto;) i poopa skończyło się na cieście z truskawkami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 u nas bylo echo w lodowce, czwartkowy chleb i parowki wczoraj tak zaszalelismy nad morzem, ze kompletnie zapomnielismy o jakichkolwiek zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 U nas była kiełbasa (w sezonie grillowym zawsze jakąś mam) - na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 aaa bylabym zapomniala tez mielismy kielbase biala i jakas zwykla ale mi sie juz przejadla. na kolacje byly parowki z ketchupem i stary chlebek zapiekany na patelni posypany mieszanka ziolowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 przyszłam po prośbie do Warszawianki Muszę dojechać z Dw Centralnego na Długą (Ministerstwo Zdrowia) i nie mogę znależć w necie jakiegoś planu autobusów czy czegoś innego. Pieszo to nawet wiem jak, ale noga mnie boli... Hmm wiem, że pytanie należy do trudnych, bo ja po Łodzi jeżdzę samochochodem i też bym miała problem z odpowiedzią, ale moze jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nefuś jak tam jazda na szczocie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) przyszłam po prośbie do Warszawianki Muszę dojechać z Dw Centralnego na Długą (Ministerstwo Zdrowia) i nie mogę znależć w necie jakiegoś planu autobusów czy czegoś innego. Pieszo to nawet wiem jak, ale noga mnie boli... Hmm wiem, że pytanie należy do trudnych, bo ja po Łodzi jeżdzę samochochodem i też bym miała problem z odpowiedzią, ale moze jednak? Kochana : wrzuć : Dw. Centralny i ul. Miodowa 15 http://warszawa.jakdojade.pl/ P.s.na Długiej jest departament zdrowia publicznego - jesteś pewna, że nie Miodowa ? A jak się zgubisz to dzwoń Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nefuś jak tam jazda na szczocie?? Jeszcze się trochę klei podłoga po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 śmy się dogadały:lol: ja o kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 przyszłam po prośbie do Warszawianki Muszę dojechać z Dw Centralnego na Długą (Ministerstwo Zdrowia) i nie mogę znależć w necie jakiegoś planu autobusów czy czegoś innego. Pieszo to nawet wiem jak, ale noga mnie boli... Hmm wiem, że pytanie należy do trudnych, bo ja po Łodzi jeżdzę samochochodem i też bym miała problem z odpowiedzią, ale moze jednak? od dzisiaj zmienia sie (kolejny raz) rozklad jazdy. To taka kolejna atrakcja przed Euro. Z uwagi na "strefe kibica" przeniesiono czesc przystankow i wiekszosc autobusow pod Dworcem zatrzymywac sie nie bedzie Nie wiem czy nie lepiej skorzystac z taksowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 dzięki, Kkkkk nie będę się wyrażać. Pieszo pójdę, jak słowo daję, będzie najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.06.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 dzięki, Kkkkk nie będę się wyrażać. Pieszo pójdę, jak słowo daję, będzie najszybciej Przejdź z dworca do stacji metra (to blisko) i przejedź w stronę na Młociny do stacji "Ratusz Arsenał". No i jesteś bardzo blisko departamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Kkkk to może sobie mówić jak nie musisz jeździć, a co mają powiedzieć mieszkańcy i Ci co muszą dostać się w pobliże stref zakazanych Tak jest pewno we wszystkich miastach z Euro Podobno część na wakacje wyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts