Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Wusiu, berberys thunberga. NIech pracuje :)

Ja już nie chcę wprowadzać innych kolorów, szczególnie, że planuję tulipany gdzieniegdzie.

Trawka się nie różni tylko z daleka :) Ale kosić ją niedługo trzeba będzie rano i wieczorem :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia ale nie bij ja Cię proszę;) z boczku domu wzdłuż garażu mam taką jakby skarpę, która powstała z różnicy poziomów - ziemia nisko fundament wysoko:( panowie od kostki ładnie objechali to krawężnikami i taka rabatka długa na 8 metrów powstała ale że tam sucho bo nawet deszcz nie podleje bo dach zasłania to za dużego wyboru w roślinach nie było, małż chciał tam tylko żwirku nasypać ale mnie się to nie podobało same kamyczki i o dziwo jak mu pokazałam "niedźwiadka" to swierdził że na kamyczkach kilka kępek trawki takiej być może i nawet nie protestował że kolory różne dać chcę:) więc w sumie 6 w porywach do ośmiu kępek chcę dać trawki:)

TAR-cia w tych trawkach.pl ciut tańsze te sadzonki nie wiem jak z jakością muszę jeszcze sprawdzić może jakieś opinie o tym sklepie znajdę:rolleyes:

• 4 weeks później...

Tak w formie przypomnienia:

"Motto :

Panie,

daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę;

daj mi cierpliwość, abym zniosła to, czego zmienić nie mogę

i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego"

Powinnas i jesteś zadowolona z zmian poczynionych, ale juz miesiąc brak nowych wieści co się dzieje :( Chyba, że do motta chcesz dodać coś o "torturach" dla forumowiczów