Nefer 06.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wusiu, berberys thunberga. NIech pracuje Ja już nie chcę wprowadzać innych kolorów, szczególnie, że planuję tulipany gdzieniegdzie. Trawka się nie różni tylko z daleka Ale kosić ją niedługo trzeba będzie rano i wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 mówię Ci że taki limonkowo-żółty do Twoich wybrańców super by był i z tulipsiami pięknie się zgra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 I tak jak pojadę do sklepu to kupię 3 x więcej i zupełnie coś innego też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ja trawki chyba w necie kupię bo jakoś u siebie nie widziałam ich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Albamar jest 100 km od Ciebie w stronę Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 to mnie się nie opłaca po 6 trawek turlać 100 kilosków:rotfl: ja patrzyłam na trawki tutaj i mają niezłe ceny http://trawki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dycha za nigra to tak sobie Tylko ja będę kupować raczej w dziesiątkach niż sztukach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ja patrzyłam na takie po 4 zł, 4,5 zł no i ta limonkowa rozpustna za 6 zł i w sumie 6 sztuk potrzebuję mogą nie być duże ja mam czaaaaaaaaaaas:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jak 6 szt to zamów przez net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no też o tym pisałam:) że mnie się przez net kwalifikuje bo blisko nie mam stacjonarnie a dla takiej drobnicy nie opłaca się jechać taki kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ja się tylko zastanawiam : do czego Ci 6 szt (na Twoim metrażu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Fajne pomysły i bardzo mi się podoba konsekwencja w kolorystyce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Wusia nie wiem czy trawki nie lepiej kupic u Mariusza Surowinskiego, on sie w tym specjalizuje, chyba Elfir tez go polecala, tu jest sklep, ogromny wybor i dobre ceny.http://www.ogrodytraw.eu/index.php?k1,rosliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Fajne pomysły i bardzo mi się podoba konsekwencja w kolorystyce:D Kochana, jak Tobie się podoba to jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ale fajnie wyszło No i kwiatki też mi się podobają... bardzo... i nie ma róż i rh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No właśnie ani róż ani rh. Jakoś tak mi nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Nefcia ale nie bij ja Cię proszę z boczku domu wzdłuż garażu mam taką jakby skarpę, która powstała z różnicy poziomów - ziemia nisko fundament wysoko:( panowie od kostki ładnie objechali to krawężnikami i taka rabatka długa na 8 metrów powstała ale że tam sucho bo nawet deszcz nie podleje bo dach zasłania to za dużego wyboru w roślinach nie było, małż chciał tam tylko żwirku nasypać ale mnie się to nie podobało same kamyczki i o dziwo jak mu pokazałam "niedźwiadka" to swierdził że na kamyczkach kilka kępek trawki takiej być może i nawet nie protestował że kolory różne dać chcę więc w sumie 6 w porywach do ośmiu kępek chcę dać trawki:) TAR-cia w tych trawkach.pl ciut tańsze te sadzonki nie wiem jak z jakością muszę jeszcze sprawdzić może jakieś opinie o tym sklepie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dlaczego mam Cię bić ???????? Będziemy się czuły w swoich domach jak u siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 05.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Tak w formie przypomnienia: "Motto : Panie, daj mi siłę, abym zmieniła to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniosła to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżniła jedno od drugiego" Powinnas i jesteś zadowolona z zmian poczynionych, ale juz miesiąc brak nowych wieści co się dzieje Chyba, że do motta chcesz dodać coś o "torturach" dla forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Siedzę w mieszkaniu od tygodnia i zdobywam różne sprawności : glazurnika, hydraulika, malarza, elektryka. Grunt to wynająć mieszkanie. Ale dam radę. Już niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts