Nefer 16.08.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A ja do końca sierpnia muszę napisać wszystkie artykuły na stronę i wykopać biznes, bo zdechnę z głodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 u mnie też jest internet:P wiem Nefcia ale może coś wykroisz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ambercia... kłamali... albo nie wiedzieli co mówią... bo swojego nie mieli... Praca u siebie to praca+ księgowość+ rachunki+ zaopatrzenie+ marketing+ sprzedaż.. rozmowy, konsultacje, ... i nie wiem co jeszcze... W zasadzie wszystko... O urlopie trzeba pomarzyć.. a jak co to bezpłatny ( nie ma mnie w pracy to nie zarabiam) no i praca przez kilkanaście godzin dziennie... bo o etacie na 8 godzin trzeba zapomnieć... madrze prawisz...ale satysfakcja wieksza pozdrawiam duchowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 a ja przyszłam Ci pozawracać głowę pytaniem o baterię kuchenną bo mi się wygooglało;) że posiadasz taką podokienną jak w użytkowaniu czy ok i dokupowałaś jakiś dozownik do płynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Duchu.. my sobie cenimy niezależność.... Sama dla siebie Panem...Szkoda tylko, że koniunktura się posypała... przynajmniej u nas.... Nefcia dziecka przywiozłaś?No i żałuj, że nie przyjechałaś.. ojjj... żałuj.... duszonki były wylizane....Aaaa zapomniałabym.. będziemy robić też w ta sobotę.... Wpadniesz? Imprezka się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kochana, dziecka przywiezione, a 3 weekendy do przodu wyglądają na zajęte przez gości Ale z drugiej strony to dobrze - w końcu jest ich gdzie ugaszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 chlip chlip:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.08.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nefcia a ty wiesz jakie w piatek tydzien temu byly duszonki u Arni??? normalnie doopska nam urwalo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jutro u nas są duszonki.... Goście czasami nie zrezygnowali.. bo jak co to w pociąg wsiadaj i odbiorę Cie na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 TARcia.. w tym samym czasie pisałyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 04.11.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witaj Nefer! Już jakiś czas temu trafiłam na Twój wątek i podziwiam, ale ja jestem z tych podglądających, ale nieujawniających się Mam pytanie odnośnie koloru elewacji- otóż sama teraz stoję przed tym trudnym (dla mnie) wyborem i wiem, że nic nie wiem... tzn chcę taką śmietankę, jak masz Ty, ale z małego kwadracika próbnika ciężko się zdecydować... możesz powiedzieć jaka to firma i typ tynku oraz numer koloru?? Pozdrawiam monika&rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Neferciu, jakiś czas temu miałam pytać gdzie się podziewasz? Ale Ty się znajdujesz kiedy Trzeba, kiedy potrzeba... JESTEŚ WSPANIAŁA BABO JEDNA Napisz co tam u Ciebie słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Amtluś :) Na zakrętach się nie wyrabiam. Zbiórkę rzeczy jeszcze robię po W-wie dla Nelci. Od 3 m-cy prowadzę firmę. Teściowa złamała rękę i wyrżnęła dwa dni temu w łazience, więc robię na dwa domy. Starsze zdaje maturę w tym roku. Właśnie pracuje nad identyfikacją wizualną - na szczęście mam darmowego grafika i gościa od stron www (czasem tylko chce jeść) I sama widzisz - przesrane na całej linii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 no Ty jak zwykle Nefuś na gigancie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 no ja to nie umiem powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Amtluś :) Na zakrętach się nie wyrabiam... ...I sama widzisz - przesrane na całej linii :) Kochana, doskonale Cię rozumiem, bo ja i maturę zdawałam (Starszy) ... i uczyłam się pisać, czytać i liczyć (Młodszy)...Do końca nie wiem co było trudniejsze Kłopotu z teściową nie zazdroszczę, a moja po trzech dniach w szpitalu, wylądowała w domu z wrzodem do zasuszenia. Wydaje się zatem, że z firmą ok, skoro już trzy miesiące prowadzisz ? A przesrane to już chyba u mnie do końca będzie, ale da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Firma raczkuje, ale pierwszy projekt sprzedany i jakieś tam widoki są. Tylko nie mam czasu na jakiś konsekwentny, przemyślany rozwój, jakiś PR, no brakuje dnia. Ale daję radę. Pisanie i czytanie trudniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 To ściskam kciuki za PRZEMYŚLANY I KONSEKWENTNY ROZWÓJ - idzie zima, będzie więcej czasu na myślenie. Doba ma nieskończoną ilość godzin - podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 To choć kciuki potrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Amtuś- masz rację :) Dzięki Dzieki Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts