braza 21.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Na pewno nie złamana, bo mogę na niej stanąć. Tylko torebka stawu skokowego się popsuła - będę żyć Mysle , ze jak bedzie trzeba to jeszcze komus dasz rade do dupy nakopac TA noga of course Tą drugą poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Neferka sól bocheńska i mocz w niej ile wlezie!!!! Mnie życie uratowała!!!!!Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Mysle , ze jak bedzie trzeba to jeszcze komus dasz rade do dupy nakopac TA noga of course mooowa :) A....daj znac Nefer jak bedziesz gotowa - mam pare kandydatur Trzym sie i zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Mysle , ze jak bedzie trzeba to jeszcze komus dasz rade do dupy nakopac TA noga of course mooowa :) A....daj znac Nefer jak bedziesz gotowa - mam pare kandydatur Trzym sie i zdrowiej Będziemy dopisywać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Mi sie szklane drzwi nawet podobaja ale mam uraz po tym jak kiedys wyrznełam z całej siły łepetyna w takowe w jakims centrum handlowymbj. do mnie ten fusion przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ha, ha, pamiętam jak to śmiesznie opisałaś na forum... coś o dziarskim wyrżnięciu, ha, ha... Naprawdę to było fajnie i śmiesznie napisane. I proszę, okazuje się, że to była prawdziwa trauma. Nefercia, na dancing się jeszcze nie wybieraj czasem ani na dyskotekę. Musisz być zdrowa na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Tu są piękne szyby do drzwi wewnętrznych http://www.mojedrzwi.pl/drzwi-wewnetrzne-dierre-szyby.html Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Mi się szklane bardzo podobają ale tak jak zielonooka napisałąm mam uraz bo prawie nigdy tych drzwi nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Cze Towarzystwo :)Dostałam wczoraj katalog z firmy Gipsy King i jest nieźle całkiem :) Noga ma się dobrze i już obsługuje sprzęgło : )Jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 czyli wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ano w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Grunt, to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.04.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nefer, A ogladalas te drzwi "na zywo"? Ja mialam przyjemnosc Nawet Jole nimi troche zanudzalam do czasu konfrontacji w realu. Jak dla mnie sa zdecydowanie przy ciezkie Okucia zupelnie nieakceptowalne, jakby z zamierzchlej epoki ... Nawet w modelach mniej wzorzystych zdecydowanie brakuje lekkosci szkla i takiej ... hmmm ... elegancji. W katalogu natomiast wszystkie modele prezentuja sie doskonale Moze nalezaloby zobaczyc wszystkie modele, aby cos wybrac, ale po wizycie na Bartyckiej jakos mnie te drzwi nie przekonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nefer...jassssny gwint ...chyba się na Ciebie zapatrzyłam ...dziś ja ze spuchniętą kostką.... noga mi z palety na budowie zjechała i stanęłam całym moim dwutonowym ciężarem na wykoślawionej stopie ...chrupnęło że aż miło a potem spuchło ...no i siedzę z nogą powyżej cholera...jak nie urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 OOOOO ja też kiedyś myślałam o szklanych drzwiach, wiem, że Entra również je ma - ale słono kosztują. Na Gipsy Kings też trafiłam - śliczne ale nie wiem jak z cenami. Powiedz, czy katalog o którym mówiłaś jest z cenami? Mnie powalają wszelkie floresy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 OOOOO ja też kiedyś myślałam o szklanych drzwiach, wiem, że Entra również je ma - ale słono kosztują. Na Gipsy Kings też trafiłam - śliczne ale nie wiem jak z cenami. Powiedz, czy katalog o którym mówiłaś jest z cenami? Mnie powalają wszelkie floresy.... Niestety - cen brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nefer...jassssny gwint ...chyba się na Ciebie zapatrzyłam ...dziś ja ze spuchniętą kostką.... noga mi z palety na budowie zjechała i stanęłam całym moim dwutonowym ciężarem na wykoślawionej stopie ...chrupnęło że aż miło a potem spuchło ...no i siedzę z nogą powyżej cholera...jak nie urok Kurde, Smoczyca, no co TY !!! Lodzik przykładać, Altacet w żelu i wysoko trzymać. Bardzo mi przykro z tego powodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nefer, A ogladalas te drzwi "na zywo"? Ja mialam przyjemnosc Nawet Jole nimi troche zanudzalam do czasu konfrontacji w realu. Jak dla mnie sa zdecydowanie przy ciezkie Okucia zupelnie nieakceptowalne, jakby z zamierzchlej epoki ... Nawet w modelach mniej wzorzystych zdecydowanie brakuje lekkosci szkla i takiej ... hmmm ... elegancji. W katalogu natomiast wszystkie modele prezentuja sie doskonale Moze nalezaloby zobaczyc wszystkie modele, aby cos wybrac, ale po wizycie na Bartyckiej jakos mnie te drzwi nie przekonaly No napewno trzeba zobaczyć na żywo... muszę podjechać . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzięki za troskę... poboli kilka dni i przejdzie ...zresztą...sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzięki za troskę... poboli kilka dni i przejdzie ...zresztą...sama wiesz Ano poboli... musi... Ale to upierdliwa sprawa i człowiek przykuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts