Gosiek33 31.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ale to tylko dzisiaj i jutro na prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jak to miło znowu Cię widzieć i czytać Na tych letnich może wypożyczaj jakiegoś groźnego psa ..... albo dziś trzeba przekopać ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Gosia.. ci spieprzyli by nawet kopanie.. i łopatę... Nefcia.. sto lat:hug: A wiesz, ze stęskniłam się za Tobą.. Nie jedziesz na południe.. Przyjedzie Blokers do blokersa na taras?No i.. czy Ty czasami nie pisałaś o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Fajnie napisane ... jakbyś mi to z ust wyjęła Dokładnie mam takie same spostrzeżenia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Nefcia chyba wszyscy eks-blokersi tak się czują jedź na południe Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jadę, ale we wrześniu i na dalekie południe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jak to miło znowu Cię widzieć i czytać Na tych letnich może wypożyczaj jakiegoś groźnego psa ..... albo dziś trzeba przekopać ogródek Wymiotłam pajęczny z dziennika..nieśmiało Gosia.. ci spieprzyli by nawet kopanie.. i łopatę... Nefcia.. sto lat:hug: A wiesz, ze stęskniłam się za Tobą.. Nie jedziesz na południe.. Przyjedzie Blokers do blokersa na taras? No i.. czy Ty czasami nie pisałaś o mnie? Arniczko, Ty masz abonament :) Przyznam Ci się, że byłam w Katowicach po majowym weekendzie. Ale z dzieckiem i w pracy. A jak wracałam to byłam tak brudna i śmierdząca, że się nie odważyłam Ale następnym razem wpadnę Cię uściskać Fajnie napisane ... jakbyś mi to z ust wyjęła Dokładnie mam takie same spostrzeżenia pozdrawiam, majki Prawda ? Dobrze, że własny dom wycisza. To tylko człowiek sie ironicznie uśmiechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nefcia.. no mów mi jeszcze... Przecież jechałaś koło mnie!!!!! Ja mam wodę i mydło/żel pod prysznic, ręczniki czyste, dezodorant.. Twoje coś już wyrzuciłam bo chyba się przeterminowało, ale mam może coś innego.. długo trzymałam.. a Ciebie nie było... No i też masz abonament.. U nas to dopiero w majtkach można chodzić Fona masz??????????jak nie to podrzucę.... i jakby co to czy pachnąca czy pachnąca inaczej.. przyjeżdżaj... z dzieckiem też.. może z moim by się zakolegowali.. choć z mojego artysta.... i różnie to bywa z nowymi znajomościami... Oczywiście mówię o starszaku.. Aaa i u mnie tez blokersi nas tłumnie odwiedzali.. oj tłumnie.. Też jest podział na tych co zajrzeli raz i szlag ich trafił, inni zaglądają na grilla.. i też ich chyba skręca.. a inni tyłek obrabiają i nie przyjeżdżają... inni jak wpadną to wytykają , że to mam jeszcze nie zrobione, to źle.. za to ja odpowiadam, że .. ile mam ja zrobione, a ty nadal w szufladii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Arniczko, fona mam, ale nie chciałam najazdu robić. Na pewno będzie jeszcze okazja, szczególnie, że mnie teraz do Katowic jeździ się bosko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 teraz jest naprawdę lajcik remontowali ale wreszcie wyremontowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 teraz jest naprawdę lajcik remontowali ale wreszcie wyremontowali:) cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 czolko a ja myslalam ze to tylko u nas "tacy" blokersi w odwiedziny wpadają a jednak nie, mnóstwo takich chyba w całym kraju:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 a o wpadaniu do mnie to nic nie mówi:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nefer, jak się moje oczy cieszą jak Twój tekst znowu mogą czytać A Blokersi byli, są i będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 wpaść to może u mnie ........ dziurę wykopałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 czolko a ja myslalam ze to tylko u nas "tacy" blokersi w odwiedziny wpadają a jednak nie, mnóstwo takich chyba w całym kraju:lol2: Droga TAR - ten gatunek jest wszędzie :) a o wpadaniu do mnie to nic nie mówi:cry: No przecie jak do Arniki to musowy przejazd przez Twoje włościa Nie rób scen Nefer, jak się moje oczy cieszą jak Twój tekst znowu mogą czytać A Blokersi byli, są i będą... Amtluś Mnie strasznie miło zobaczyć stare ryjki wpaść to może u mnie ........ dziurę wykopałem Że wilcze doły ? To może i metoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 no bo ja już miałam obawy że zapomniałaś o mnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 no bo ja już miałam obawy że zapomniałaś o mnie:hug: NIestety nawet Alzhaimer Twego uroku nie wyeliminuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 o masz teraz tom się rozpłynęła jak masełko na patelusi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 16.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nefer cieszę się, że znowu wątek ruszył. Byłam skrytą czytaczką przed i w trakcie naszej budowy i teraz trochę mi brakuje "starych" forumowych wyjadaczy. Liczę na regularne nowe wpisy i przemyślenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts