TAR 14.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 jak tak czytam to u wielu forumkow/forumek zmiany w stanie posiadania zwierzow , u mnie 3 miesiace temu doszedl maly piesio, Łosiczka tez przygarnela znajde, u Arcti pojawia sie nowe bydlatka i wielbladowate. ku lepszemu idzie a jeszcze ile planuje :wiggle:fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Nefer,przykro mi z powodu śmierci Kropki - wiem, jaki to smutek, od nas odeszła miesiąc temu nasza 9-letnia Kotka:( Dobre masz serce dla kociaków - szykreciczka cudna!!!Charakterek pewnie ma, oj ma - też mam szylkreta i to jest mała BESTIA, kochana, ale faktycznie demon, z ciężkim charakterem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Nefcia ja wiem że Ty tam uczysz śledzę na bieżąco:lol2: a brykaj brykaj w moje strony tęskniem strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Uwielbiam szylkrety Słodziaki oba. Za to z laniem w łóżko - mam nadzieję, że kastracja pomoże... inaczej musicie sobie nowe łózko sprawić a to kotom zostawić Och, mam nadzieję, że jednak się ten numer uda, bo nie lubię spać na folii Szylkrety są super Cześć, Nefer PIękne te Twoje koty ja też mam szylkretkę. Ciapkowate koty są niezwykłe Dawaj zdjęcie jak tak czytam to u wielu forumkow/forumek zmiany w stanie posiadania zwierzow , u mnie 3 miesiace temu doszedl maly piesio, Łosiczka tez przygarnela znajde, u Arcti pojawia sie nowe bydlatka i wielbladowate. ku lepszemu idzie a jeszcze ile planuje :wiggle:fajnie Fajnie jak stan się zwiększa to daje nadzieję Nefer, przykro mi z powodu śmierci Kropki - wiem, jaki to smutek, od nas odeszła miesiąc temu nasza 9-letnia Kotka:( Dobre masz serce dla kociaków - szykreciczka cudna!!! Charakterek pewnie ma, oj ma - też mam szylkreta i to jest mała BESTIA, kochana, ale faktycznie demon, z ciężkim charakterem! Dzięki Szarlotko. Ludzie mówią : to tylko zwierzak, ale rzeczywiście prosto nie jest. Po tylu latach ... U nas się zbiegło w operacją teściowej - wiec miałam teściową i kota w szpitalu. Na szczęście po jednej stronie Wisły. teściowa dała radę - a kotek nie. Fakt - kota była starsza od teściówki. Ciężko, gdy zwierzak odchodzi. Bardzo. Przykro mi z powodu Twoje Kotki. Pewnie się teraz razem bawią Może ciapate tak mają, że są małymi demonami ? Nefcia ja wiem że Ty tam uczysz śledzę na bieżąco:lol2: a brykaj brykaj w moje strony tęskniem strasznie ja też już bym Cię przytuliła Wusieczko - już niedługo wiosna , więc będzie mnie gnało przedmuchać samochodzik jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 czekam czekam a kociakowi popsikaj pościel czy to po czym sika intensywnie pachnącą perfumą i powinna przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 To Nefcia.. wiesz... do mnie zawsze po drodze.. i przedmuchać masz gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2014 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 czekam czekam a kociakowi popsikaj pościel czy to po czym sika intensywnie pachnącą perfumą i powinna przestać Wyprane w bardzo intensywnym płynie do płukania Nic nie daje. neutralizatory, cuda na kiju... i nic. Cóż walczę dalej To Nefcia.. wiesz... do mnie zawsze po drodze.. i przedmuchać masz gdzie... Dzięki Kochana - jak wiem,że u Ciebie zawsze znajdę azyl Obawiam się, że przedmuchanie potrwa z tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 koleżance domestos pomógł ale to ma w sumie być kara dla kici nie dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 ALE KOTY Cze Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.02.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A to nasza Savannah, potocznie zwana Savą - też z adopcji, przywieziona na Dolny Śląsk aż z Kielc Na focie widać łysy brzuch - kicia dostała alergii pokarmowej i trochę trwało, zanim doszła do siebie. Jest najinteligentniejszym kotem, jakiego dotąd mieliśmy. Sama sobie otwiera drzwi (wieszając się na klamce), wytresowała Juniora, żeby jej dawał śniadanie w weekendowe poranki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2014 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ALE KOTY Cze Nefcia Cze Amtluś Fajne, nie ? A to nasza Savannah, potocznie zwana Savą - też z adopcji, przywieziona na Dolny Śląsk aż z Kielc Na focie widać łysy brzuch - kicia dostała alergii pokarmowej i trochę trwało, zanim doszła do siebie. [ATTACH=CONFIG]243191[/ATTACH] Jest najinteligentniejszym kotem, jakiego dotąd mieliśmy. Sama sobie otwiera drzwi (wieszając się na klamce), wytresowała Juniora, żeby jej dawał śniadanie w weekendowe poranki itd. Ale śliczna ciapata Moja poprzednia kota bez problemu otwierała drzwi. Z ciapatą BUźką nie daje się bawić laserkiem, bo wie, że światełko ma źródło w mojej ręce Więc nie biega za nim tylko za ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Savka też wie, że zawsze najważniejsza jest ludzka ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Cześć Nefcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.02.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nefer,na moją charakterną i baaaardzo krnąbrną kotkę, która uwielbiała drapać ściany, rewelacyjnie zadziałał prosty środek: psiknięcie na pyszczek czystą wodą ze spryskiwacza.Naprawdę, wystarczyło dwa razy, i kot już wie, co jest zabronione - może wypróbuj, bo współczuję Ci małego sikacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cześć Nefcia. Cześć Kochana Nefer, na moją charakterną i baaaardzo krnąbrną kotkę, która uwielbiała drapać ściany, rewelacyjnie zadziałał prosty środek: psiknięcie na pyszczek czystą wodą ze spryskiwacza. Naprawdę, wystarczyło dwa razy, i kot już wie, co jest zabronione - może wypróbuj, bo współczuję Ci małego sikacza. Już próbowałam - to świetna zabawa poganiać się z panią, która lata ze spryskiwaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cześć Kochana Już próbowałam - to świetna zabawa poganiać się z panią, która lata ze spryskiwaczem kotki sa sliczne i jak na koty sie słuchaja:) a black panter jest siłą ładu i spokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Chyba pora iść do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Jeszcze nie byłaś wszystko kwitnie na potęgę, ptaki śpiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Gosia, wiesz, że ja to z ogrodnictwem jestem na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ogrodnictwo, ogrodnictwem, ale kawa na tarasie a w tle trele ptasie to jest to... szczególnie wiosną Miałaś posadzić byliny bezobsługowe, kilka cebul i parę krzaczorów - więcej Ci nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts