Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

jak tak czytam to u wielu forumkow/forumek zmiany w stanie posiadania zwierzow :D , u mnie 3 miesiace temu doszedl maly piesio, Łosiczka tez przygarnela znajde, u Arcti pojawia sie nowe bydlatka i wielbladowate. ku lepszemu idzie :)

a jeszcze ile planuje :wiggle:fajnie :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer,

przykro mi z powodu śmierci Kropki - wiem, jaki to smutek, od nas odeszła miesiąc temu nasza 9-letnia Kotka:(

Dobre masz serce dla kociaków - szykreciczka cudna!!!

Charakterek pewnie ma, oj ma - też mam szylkreta i to jest mała BESTIA, kochana, ale faktycznie demon, z ciężkim charakterem!

Uwielbiam szylkrety :D Słodziaki oba.

Za to z laniem w łóżko - mam nadzieję, że kastracja pomoże... inaczej musicie sobie nowe łózko sprawić a to kotom zostawić :lol2:

Och, mam nadzieję, że jednak się ten numer uda, bo nie lubię spać na folii :) Szylkrety są super :)

Cześć, Nefer :)

PIękne te Twoje koty :) ja też mam szylkretkę.

Ciapkowate koty są niezwykłe :) Dawaj zdjęcie :)

jak tak czytam to u wielu forumkow/forumek zmiany w stanie posiadania zwierzow :D , u mnie 3 miesiace temu doszedl maly piesio, Łosiczka tez przygarnela znajde, u Arcti pojawia sie nowe bydlatka i wielbladowate. ku lepszemu idzie :)

a jeszcze ile planuje :wiggle:fajnie :)

Fajnie jak stan się zwiększa :) to daje nadzieję :)

Nefer,

przykro mi z powodu śmierci Kropki - wiem, jaki to smutek, od nas odeszła miesiąc temu nasza 9-letnia Kotka:(

Dobre masz serce dla kociaków - szykreciczka cudna!!!

Charakterek pewnie ma, oj ma - też mam szylkreta i to jest mała BESTIA, kochana, ale faktycznie demon, z ciężkim charakterem!

Dzięki Szarlotko. Ludzie mówią : to tylko zwierzak, ale rzeczywiście prosto nie jest. Po tylu latach ... U nas się zbiegło w operacją teściowej - wiec miałam teściową i kota w szpitalu. Na szczęście po jednej stronie Wisły. teściowa dała radę - a kotek nie. Fakt - kota była starsza od teściówki.

Ciężko, gdy zwierzak odchodzi. Bardzo. Przykro mi z powodu Twoje Kotki. Pewnie się teraz razem bawią :hug:

Może ciapate tak mają, że są małymi demonami ? :)

Nefcia ja wiem że Ty tam uczysz ;) śledzę na bieżąco:lol2: a brykaj brykaj w moje strony tęskniem strasznie :hug:

ja też już bym Cię przytuliła Wusieczko - już niedługo wiosna , więc będzie mnie gnało przedmuchać samochodzik jak co roku :)

czekam czekam a kociakowi popsikaj pościel czy to po czym sika intensywnie pachnącą perfumą i powinna przestać ;)

Wyprane w bardzo intensywnym płynie do płukania :) Nic nie daje. neutralizatory, cuda na kiju... i nic. Cóż walczę dalej :)

To Nefcia.. wiesz... do mnie zawsze po drodze.. i przedmuchać masz gdzie... :rolleyes:

Dzięki Kochana - jak wiem,że u Ciebie zawsze znajdę azyl :) Obawiam się, że przedmuchanie potrwa z tydzień :)

A to nasza Savannah, potocznie zwana Savą - też z adopcji, przywieziona na Dolny Śląsk aż z Kielc :)

Na focie widać łysy brzuch - kicia dostała alergii pokarmowej i trochę trwało, zanim doszła do siebie.

sava.JPG

Jest najinteligentniejszym kotem, jakiego dotąd mieliśmy. Sama sobie otwiera drzwi (wieszając się na klamce), wytresowała Juniora, żeby jej dawał śniadanie w weekendowe poranki itd. :)

ALE KOTY :o

Cze Nefcia :D

Cze Amtluś :) Fajne, nie ? :)

A to nasza Savannah, potocznie zwana Savą - też z adopcji, przywieziona na Dolny Śląsk aż z Kielc :)

Na focie widać łysy brzuch - kicia dostała alergii pokarmowej i trochę trwało, zanim doszła do siebie.

[ATTACH=CONFIG]243191[/ATTACH]

Jest najinteligentniejszym kotem, jakiego dotąd mieliśmy. Sama sobie otwiera drzwi (wieszając się na klamce), wytresowała Juniora, żeby jej dawał śniadanie w weekendowe poranki itd. :)

Ale śliczna ciapata :) Moja poprzednia kota bez problemu otwierała drzwi. Z ciapatą BUźką nie daje się bawić laserkiem, bo wie, że światełko ma źródło w mojej ręce :) Więc nie biega za nim tylko za ręką :)

Nefer,

na moją charakterną i baaaardzo krnąbrną kotkę, która uwielbiała drapać ściany, rewelacyjnie zadziałał prosty środek: psiknięcie na pyszczek czystą wodą ze spryskiwacza.

Naprawdę, wystarczyło dwa razy, i kot już wie, co jest zabronione - może wypróbuj, bo współczuję Ci małego sikacza.

Cześć Nefcia. :hug:

Cześć Kochana :)

Nefer,

na moją charakterną i baaaardzo krnąbrną kotkę, która uwielbiała drapać ściany, rewelacyjnie zadziałał prosty środek: psiknięcie na pyszczek czystą wodą ze spryskiwacza.

Naprawdę, wystarczyło dwa razy, i kot już wie, co jest zabronione - może wypróbuj, bo współczuję Ci małego sikacza.

Już próbowałam - to świetna zabawa poganiać się z panią, która lata ze spryskiwaczem :)

• 4 weeks później...