Nefer 22.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ja sadzę niewiele, bo mam tyle badziewia nasadzonego przez teściową latami, że tej wiosny będę wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wiosna prawdziwa skoro żonkile już w pełni rozwinięte moje dopiero listki wystawiają Jakie byliny chcesz wywalać? Na pewno nie szkoda? Twój dziennik otworzył mi się na nowej koci i właśnie sobie pomyślałam Oooo, półmordek Widziałam juz kicię, ale teraz przeczytałam opowiadania Nałkowskiej o zwierzętach - miała psa którego mordka podzielona była tak właśnie na czarno i biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ano taki półmordek nam się trafił w schronisku NIegrzeczny, ale kochany , może wyrośnie z niegrzeczności U mnie żonkile już, ale tulipanom jeszcze daleko. Wywalać będę drzewa i krzewy, bo mnie wkurzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 drzewa cień dają, a jakie krzaczory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Noo Nefcia... wiosna u Ciebie pełną gębą z kociakami w tle Dobrze, ze jesteś.. Ja dopiero dzisiaj do ogrodu wysłam.. a tam robota głoopiego.. jak od frontu zrobiłam i dookoła oblecę to z frontu znów robota będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Oj, Arniczko, bo Ty masz zacięcie Te Twoje wypieszczone rabatki - ja bym umarła, gdybym miała coś takiego wykonać. Ale wczesniej pozabijałabym wszystkich wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 drzewa cień dają, a jakie krzaczory? Cienia to ja będę miała w pizdu - sąsiad mi się za zachodzie wybudował na 12,5 metra w górę Mam starą jabłoń do wycięcia, jakieś krzaczory (takie wiesz, co teraz kwitną na żółto ) jakieś choinki (wiem, nie ma takiego drzewa jak choinka ) dwie wiśnie, bo gówniane owoce i nic z tego nie wynika - na szczęście małe - generalnie pora zrobić porządek. I wierzba płacząca pewnie w ten weekend trafi do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nefcia... ja mam niby wypieszczone rabatki.. Ty chyba ich nie widziałaś... Kiedy na południe jedziesz? Wiesz, że masz wejściówkę open... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Uuuu to piła spalinowa ze dwa konia potrzebna jak nic.. Forsycja fajna jest, ale tylko wtedy jak kwitnie... potem jej nie lubię, więc patrzę na ten zwiastun wiosny u sąsiadów i tyle mi wystarczy.. Wiśnie kupisz w sklepie, na nalewki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nefeć już masz kwiatki widzę. A u nas dziś pierwszy dzień bociany są, co oznacza, że ma być już wiosna. W sobotę było lato, ale od paru dni znowu marznę, więc podziwiam te dzielne irysy, że znoszą ten chłód i tak pięknie przy tym wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Żelcia.. te żółte to są żonkile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No masz, a irysy to są oczywiście te niebiesko liliowe długie na sztywnych kijkach? Mi się od paru dni wszystko kićka. Dzięki za poprawkę. Chyba powinnam faktycznie wybrać się na jakiś urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 tu sa zonkilki ale irysy tez wystepuja w wersji zoltej nie tylko fioletowo-niebieskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 To przypadkiem wiem, bo mam taką serwetkę z żółtymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 rozgrzeszam Cię Forsycji nie cierpię - ładne za płotem u sąsiada... i to tylko gdy kwitną Musiała pozwolenie ten sąsiad dostać na 12,5 m owocowe to też żadna przyjemność gdy na owoce nie czekasz posadź sobie tawułę japońską - bezobsługowa, ładna cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 forsycje lubie.......u sasiada, niestety mnie strasznie uczulaja, ale to taki pierwszy kwitnacy krzew wiosenny wiec sentyment mam. i pieknie pachna, tak slodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No tak - tawuła - zapamiętam Żeluś - ja jednego od drugiego nie odróżniam - luzik Arniczka - na razie Wrocław mam w planie, ale pamiętam o wejściówce i bardzo dziękuję Tar - przez chwile są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Nefcia... a miała Pani zaglądać raz w tygodniu... Noooo Kociaki miziaste.. ale jak widać ... rozum to one mają w żołądku... No i za kwiatka nieźle robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 pięknie u Ciebie Jesteś pewna, że buźka to tylko jeden kot czy ona może być jeszcze dłuższa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts