nitubaga 10.08.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jakoś?! trzyma sie doskonale I każdy nowy gość w domu stoi i mlaska a my pękamy z dumy, że to naszeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Nefer, jesteś tam gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No jestem Nawet zdjęcia nowe wrzuciłam Żeluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 30.11.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Nefer, rewelacyjna jest ta szafa w wiatrołapie. Nie, co ja plotę - jest boska! I gratuluję garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Piękny korytarz się zrobił przez tą szafę. Minimalistyczna ale za to bardzo efektowna i pasująca do reszty domu. A garderoba bardzo super sprawa, u nas nie ma i żałuję, bo to nie to samo co nawet duża szafa. Nef a jak się sprawdza klimatyzacja? Ty wiesz, jak Ty się budowałaś i pisałaś, że klimatyzacja będzie, ja sobie myślałam, a po co klima w Polsce, przecież tu lata prawie nie ma, a tu teraz przez ostaniach parę lat, przypomniałam sobie, że Nefer prorocze myśli miała w latach co to lata jeszcze t a k i e g o nie było. p.s. fajnie, że czas na fm znalazłaś, jeszcze Rasie trzeba odnaleźć, bo też przepadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 gratuluję szafy i garderoby, zawsze coś nowego w domu się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Nefcia pięknie jest i to bardzo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Tak sobie w przerwie zaglądam i.... oczom nie wierzę :o:o Nefer wyszła Po ilu latach te szafy Nefciu ? Pocieszyłaś mnie trochę, bo ja zwątpiłam już, że wymienię moje żarówki na lampy Teraz czuję się zmotywowana... Gardoroba to super sprawa. GRATULUJĘ kolejnych zmian :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ojej... nie masz już stojącego wieszaka Szafa wyszła super, garderoba również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Żeluś, Kochana. Jak pamiętasz klimę zrobiłam rzutem na taśmę - w ostatniej chwili. I to była najlepsza nieprzemyślana do końca decyzja w moim życiu. NIe wyobrażam sobie być bez klimy. W razie czego jest to też drugie źródło ogrzewania (ale chyba skorzystałam ze 2 razy w życiu). Zdecydowanie polecam, bo to komfort i wygoda. Rasię kontroluję- żyje i ma się dobrze Piękny korytarz się zrobił przez tą szafę. Minimalistyczna ale za to bardzo efektowna i pasująca do reszty domu. A garderoba bardzo super sprawa, u nas nie ma i żałuję, bo to nie to samo co nawet duża szafa. Nef a jak się sprawdza klimatyzacja? Ty wiesz, jak Ty się budowałaś i pisałaś, że klimatyzacja będzie, ja sobie myślałam, a po co klima w Polsce, przecież tu lata prawie nie ma, a tu teraz przez ostaniach parę lat, przypomniałam sobie, że Nefer prorocze myśli miała w latach co to lata jeszcze t a k i e g o nie było. p.s. fajnie, że czas na fm znalazłaś, jeszcze Rasie trzeba odnaleźć, bo też przepadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Amtluś - JUŻ po 6 latach się udało Spoko - nie pali się Tak sobie w przerwie zaglądam i.... oczom nie wierzę :o:o Nefer wyszła Po ilu latach te szafy Nefciu ? Pocieszyłaś mnie trochę, bo ja zwątpiłam już, że wymienię moje żarówki na lampy Teraz czuję się zmotywowana... Gardoroba to super sprawa. GRATULUJĘ kolejnych zmian :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Cieszę się, że Wam się podoba i dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 no jesli pani czuje sie juz dopieszczona to nic nie pisze ale fajowo jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2016 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 bardzo dopieszczona Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Nef, jak drugi dom będziemy budować to też klimę zrobimy. Rasie przytuliłam wirtualnie, a co, niech se nie myśli, że tutaj o Niej zapomnieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No szafiszcze wielkie i ładne. I na pewno wielce przydatne np do zabawy w chowanego dla kotów Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Nefcia sto lat w zdrowiu i radości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2022 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Nefer, czytam Twoje słowa... To byly czasy. Tu Cię poznałam, tu Cię będę szukać. Podróżuj Kochana Wojowniczko! Niech Światło Boże oświetla Ci drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2022 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Twój głos, życzliwość, serce, miłość, spokój.... Będzie mi Ciebie brakowało.... Spoczywaj w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts