Jajcek 11.04.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bo blizszym przyjrzeniu sie dojrzalem ze nad plyta elektryczna beda zwykle szafki, to chyba nie jest najpraktyczniejszym rozwiazaniem szafka odrazu nad gotujacym sie garem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.04.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Że ja wcześniej nie pomyślałam o witrażach!!! Włożyłam w ściankę zwykłe połówki luksferków. Ale przynajmniej będą podświetlane. Wstydzę sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Że ja wcześniej nie pomyślałam o witrażach!!! Włożyłam w ściankę zwykłe połówki luksferków. Ale przynajmniej będą podświetlane. Wstydzę sie:) No co Ty!!! Jest OK - jak lubisz szkło to też jest pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Luksfery (choć teraz sa bardzo popularne) też mają swój klimat. A np. cała mała ścianka działowa z luksferów wyjdzie o niebo taniej niż zamawiana u artysty tafla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Już mi lepiej dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bo blizszym przyjrzeniu sie dojrzalem ze nad plyta elektryczna beda zwykle szafki, to chyba nie jest najpraktyczniejszym rozwiazaniem szafka odrazu nad gotujacym sie garem To wygląda jak szafka - tam będzie okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ach taka wizualizacja kuchni - fanja rzecz sie rozmarzylam... bo w internetowych serwisach nie wyjdzie ci tak dobrze - mnie one w kazdym razie denerwuje i projektuje na papierze A ponieważ kuchnie projektuje sobie juz od paru miesiecy i cigle cos zmieniam - wtraca swoje - moze moje przmysle nia tych paru miesiecy jakos ci pomoga. Nie wiem na ile ten roklad sprzetow jest adekwatny do planowanego, ale widze, ze masz lew pod oknem. + to ładne widoki przy zmywaniu, a - to ochlapana (jednak zawsze) szyba. Wydaje mi sie, ze te szafki wiszace pojda troche w lewo - do krawedzi, bo teraz sa niesymetrycznie a taki okap zawsze miesci sie w jedenej szafce (chyba, ze nowe wynalezli i jest pomiedzy i to ja niedouczona jestem) A niemyslalas, zeby ta wysoka sciane z zabudowa wrzucic jednak na kawalek wolnej sciany po lewej i zrobic to w jedej linii? Nie wiem jak tam z wymiarami. Co prada tak jest oryginalniej i mozna taka scianke jakos ciekawie zaaranzowac, ale moze gdyby to zmienic byloby w kuchni przestronniej i wrazenie przestrzeni inne. Abo jakas narozna zabudowa... opcjitest 102 i pewnie juz wieszosc przerobilas. Fajnie, ze zlew jest blisko plyty i baltu roboczego - w koncu jest ciagle w uzyciu. Polecam tez duzy zlew - wszyscy ze zmywarkami go polecja, bo mimo niej i tak jakies gary, blachy sie w nim zmywa i maly sie podobno nie sprawdza. Tyle na goraco zebranych informacji o kuchni ogolnie A - i tak jak zawsze u ciebie - podoba mi sie bardzo - szczegolnie ta symetria kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bo blizszym przyjrzeniu sie dojrzalem ze nad plyta elektryczna beda zwykle szafki, to chyba nie jest najpraktyczniejszym rozwiazaniem szafka odrazu nad gotujacym sie garem To wygląda jak szafka - tam będzie okap A to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ach taka wizualizacja kuchni - fanja rzecz sie rozmarzylam... bo w internetowych serwisach nie wyjdzie ci tak dobrze - mnie one w kazdym razie denerwuje i projektuje na papierze A ponieważ kuchnie projektuje sobie juz od paru miesiecy i cigle cos zmieniam - wtraca swoje - moze moje przmysle nia tych paru miesiecy jakos ci pomoga. Nie wiem na ile ten roklad sprzetow jest adekwatny do planowanego, ale widze, ze masz lew pod oknem. + to ładne widoki przy zmywaniu, a - to ochlapana (jednak zawsze) szyba. Wydaje mi sie, ze te szafki wiszace pojda troche w lewo - do krawedzi, bo teraz sa niesymetrycznie a taki okap zawsze miesci sie w jedenej szafce (chyba, ze nowe wynalezli i jest pomiedzy i to ja niedouczona jestem) A niemyslalas, zeby ta wysoka sciane z zabudowa wrzucic jednak na kawalek wolnej sciany po lewej i zrobic to w jedej linii? Nie wiem jak tam z wymiarami. Co prada tak jest oryginalniej i mozna taka scianke jakos ciekawie zaaranzowac, ale moze gdyby to zmienic byloby w kuchni przestronniej i wrazenie przestrzeni inne. Abo jakas narozna zabudowa... opcjitest 102 i pewnie juz wieszosc przerobilas. Fajnie, ze zlew jest blisko plyty i baltu roboczego - w koncu jest ciagle w uzyciu. Polecam tez duzy zlew - wszyscy ze zmywarkami go polecja, bo mimo niej i tak jakies gary, blachy sie w nim zmywa i maly sie podobno nie sprawdza. Tyle na goraco zebranych informacji o kuchni ogolnie A - i tak jak zawsze u ciebie - podoba mi sie bardzo - szczegolnie ta symetria kolorow Iguś - bardzo dziękuję za uwagi - ta kuchnia to taka pierwsza przymiarka - bardzo ogólna. Masz rację z niesymetrycznymi szafkami i o zlewie też myślałam, że duży musi być . Mam zmywarkę a 2 komory i tak zawalone... A ta duża ściana - to na nią lęgnie się koncepcja - ale jak wiadomo - koncepcje się zmieniają CZĘSTO:) Aż za często Jeszcze raz Ci dziekuję za fajną i mądrą analizę widać wprawne oko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 12.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dopiero dziś zerknęłam na Twój projekt. Mam podobny rozkład tylko niestety w mojej są dwoje drzwi i dwa okna. Ale mam jedną uwagę. Ściana zlewowa jest cała pusta. Będzie zmywarka, ale ręcznie też coś czasem przemyjesz i gdzie to położysz? Ja sobie zażyczyłam szafkę z suszarką po prawej stronie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No wlasnie - suszarka na naczynia! Ja mysle o 2-komorowym naroznym zlewie z ociekaczem, na ktorym mozna postawic suszrke. Ale taka w szafce tez mnie -nieci (bo nie widac garow na wierzchu ) dzieki justyna99 za przypomnienie Nie wiem jak wy- ale ja mysle o kchni, gdzie wszelie kuchenne duperele beda schowane. Zaplanowalam sobie taka szafke z żluzjowymi drzwiczkami podciganymi do gory, gdzie bedze np. schowany toster. jak jest potrzeba dzwiczki sie podciaga do gory i wysuwa toser na blat. A nad nim od razu tez z atkimi drzwiczkami chlebak. Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.04.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No wlasnie - suszarka na naczynia! Ja mysle o 2-komorowym naroznym zlewie z ociekaczem, na ktorym mozna postawic suszrke. Ale taka w szafce tez mnie -nieci (bo nie widac garow na wierzchu ) dzieki justyna99 za przypomnienie Nie wiem jak wy- ale ja mysle o kchni, gdzie wszelie kuchenne duperele beda schowane. Zaplanowalam sobie taka szafke z żluzjowymi drzwiczkami podciganymi do gory, gdzie bedze np. schowany toster. jak jest potrzeba dzwiczki sie podciaga do gory i wysuwa toser na blat. A nad nim od razu tez z atkimi drzwiczkami chlebak. Co o tym myslicie? Fajne ! a masz jakąś zdjęciówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Niestety - tylko pomysl w mojej glowie A takie suwane zaluzjowe drziczki na pewno widzialas w salonach kuchennych. sa albo srebrne albo drewnopodobne, wiec moze cos dobrac do wystroju kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Staropolskim obyczajem, dużo szynki życze.... z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy http://images1.fotosik.pl/12/9szhplux8fwjq9x2.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję Ew-ciu oraz wszystkim Oglądaczom :) Wszystkiego naj, naj, naj, i odpoczynku, radości i spełnienia wszystkich życzeń http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Wesolych Swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Rowniez zycze wesołych i pogodnych Świat http://images1.fotosik.pl/50/kopjg578nopjyrea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Nefer !!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/swieta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/podwojne.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts