malgos2 26.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Na pewno nie przezroczyste. Dostałam zdjęcia - ceny nie Ja tak samo. Moze jeszcze dostane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 albo i nie Nie zeby mi naprawde bylo przykro z tego powodu - ostatecznie zawsze te pare tysiecy w kieszeni wiecej... Ja akurat mysle o drzwiach miedzy kuchnia a salonem - moge bez nich zyc jeszcze bardzo dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 albo i nie Nie zeby mi naprawde bylo przykro z tego powodu - ostatecznie zawsze te pare tysiecy w kieszeni wiecej... Ja akurat mysle o drzwiach miedzy kuchnia a salonem - moge bez nich zyc jeszcze bardzo dlugo. :) Ja myślę między wiatrołapem a salonem - do zimy przetrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 albo i nie Nie zeby mi naprawde bylo przykro z tego powodu - ostatecznie zawsze te pare tysiecy w kieszeni wiecej... Ja akurat mysle o drzwiach miedzy kuchnia a salonem - moge bez nich zyc jeszcze bardzo dlugo. :) Ja myślę między wiatrołapem a salonem - do zimy przetrzymam Przypomina mi sie dowcip o papudze - alkoholiczce, jak ja probowali picia oduczyc ("a na cholere mi te piora"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Siemeczka kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 To ja w sprawie drzwi napiszę... Szklane ok ale nie przeźroczyste. Siedząc w salonie bedzie widać buciory w wiatrolapie i cały urok prysł Zawsze musialoby być tam idealnie posprzątane żeby bałagan ubraniowy "nie wchodził" wizualnie w dalszą część domu. Obstawiam to szkło fusingowane. Podświetlone będzie dawało ciekawe efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ja tam też za tym, żeby nie przezroczyste, z tych samych powodów. Ale muszą być jakieś ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 albo i nie Nie zeby mi naprawde bylo przykro z tego powodu - ostatecznie zawsze te pare tysiecy w kieszeni wiecej... Ja akurat mysle o drzwiach miedzy kuchnia a salonem - moge bez nich zyc jeszcze bardzo dlugo. :) Ja myślę między wiatrołapem a salonem - do zimy przetrzymam Przypomina mi sie dowcip o papudze - alkoholiczce, jak ja probowali picia oduczyc ("a na cholere mi te piora"). nie znam dawaj ten kawał Ja w temacie drzwi i poddasza to nie mam nic do powiedzenia ale w sprawie nogi to bardzo dobrze, że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Hejeczka!!! Co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak pojade do stolycy to już prawie chałupa będzie O nocleg nie ma się co martwić Bardzo się cieszę że z nogą lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak pojade do stolycy to już prawie chałupa będzie O nocleg nie ma się co martwić Bardzo się cieszę że z nogą lepiej Agusia, daj mi jeszcze troszkę czasu :) Połowa czerwca już będzie dach i okna i drzwi - więc już da się spać na gołej wylewce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Redakcja wyznaczyła inny termin To co ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Redakcja wyznaczyła inny termin To co ja mogę za wcześnie, za wcześnie ALe w zasadzie można sie zwinąć w kłebek gdzieś w łazience i przetrwać - w końcu strop zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 hejka zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 hejka zapomniałaś Zapomniałam Dziś się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ...... witam ponownie. Ja w sprawie fusingu - coraz bardziej mnie przekonuje. U mnie byłby w bocznych drzwiach między kuchnią a holem. http://www.witrazesc.com.pl/galeria/galeria_stapiane/stapiane_drzwi/galeria_drzwi_stapiane.html Cieszę się że z nogą coraz lepiej......... pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ano fusing jest bbbbbaaaaajjjjeeeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no aa mnie się zaczyna podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jak zwykle jesteście zaangażowani w pomoc komuś, kto tego potrzebuje. Dumna jestem, że Ciebie znam osobiście, Neferciu. Pozdrów wszystkich swoich facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts