Nefer 01.05.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Coraz bardziej mi się tu podoba I to mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 http://images30.fotosik.pl/206/2dc7b7f4aacaa85dmed.jpg Podziwiać dom czy furę ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 tylko dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Aaaa, no to ok, dom fajnie się zapowiada. Z tą antresolą to pewnie kilka fajnych pomysłów się znajdzie Bo fura, to nie, beznadziejna jest pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Na szczęście nie moja :) Ale ponieważ działka od wjazdu ma tylko 17 metrów jak nie postawić samochodu to zawsze na zdjęciu jest. A antresola będzie raczej surowa Jestem minimalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A antresola będzie raczej surowa Jestem minimalistką ... i bardzo dobrze. Popieram. Mój gust, mój gust ... Od razu "widzę" surowe wnętrza loftów - minimalne, sterylne, "technologiczne" ... Może sami u siebie też zrobimy podobnie - tylko antresoli nie mamy, ale "otworzymy" sufit aż po dach ... Zobaczymy Z tym większą uwagą będę śledził Twój dziennik. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ufff myślałam, że tylko jedna taka walnięta... "industrialnie". Nie szukam starych kredensów, nie umiem ich odnowić i pomalować i firaneczek i serwantek... Więc na antresoli jedyną ozdobą będzie .. stalowa balustrada ? I nie wiem czy komina z kwasówki (od kominka) nie zostawić na widoku jako ozdoba nr. 2 :) Może być ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Zostaw!!! U mnie nie ma kwasówki więc nie było co zostawiać ale bardzo mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Jak postawię komin to będzie widać czy fajnie czy nie :) A zabudować zawsze zdążę Dziś mi się śniło, czy by go nie obudować na schodach szkłem hartowanym :) LOL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nie szukam starych kredensów, nie umiem ich odnowić i pomalować i firaneczek i serwantek... Więc na antresoli jedyną ozdobą będzie .. stalowa balustrada ? I nie wiem czy komina z kwasówki (od kominka) nie zostawić na widoku jako ozdoba nr. 2 :) Może być ostro A już się wylogowałem ... Ja akurat mam tak, że oprócz industriala kocham starocie. No ... niektóre. Dla mnie zestawienie starej komody z tłem w postaci rury ciepłowniczej "fi" 1000 jest boskie Czyli spokojnie, nie jesteś sama Kwasówkę zostaw - tylko musi wyglądać miazga. Znaczy się idealnie dobra..., dobranoc, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Hej, tez dostalas taka lakoniczna odpowiedz od pana od szklanych drzwi? Kazda informacje musialam wyciagac, w koncu czegos tam sie dowiedzialam, ale jakos odechcialo mi sie wyciagac wiecej... Fajnie sie tam u Ciebie zapowiada. Czekam z niecierpliwoscia na wnetrza. Ale inwestorke slabo widac na tych zdjeciach - nastepnym razem niech sie ustawi blizej obiektywu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nienawidzę zdjęć organicznie :) Chyba własnie j aczytałam Twoj dzienik a Ty mój :) Ładna ta tkanina Pana od drzwi nie chciało mi się molestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Nienawidzę zdjęć organicznie :) Chyba własnie j aczytałam Twoj dzienik a Ty mój :) Ładna ta tkanina Pana od drzwi nie chciało mi się molestować No to dobrze, ze sie chociaz troche poprawilam i cos tam wstawilam, bo u mnie okres reperowania budzetu nastapil. Z koniecznosci, bo grzebki poszly na inna robote i z premedytacja - bo musze odpowiedzialnosc teraz na meza zrzucic - niech on sie troche tez pomeczy. Fajnie, ze Ci sie moje zaslonki podobaja. Byly takie taniutkie, ze musialam kupic. Pan od drzwi jest mistrzem lakonicznej wypowiedzi - musialabys wymienic ze 30 wiadomosci, zeby sie jakichs konkretow dowiedziec. A cena zupelnie normalna, wiec motywacja do dalszej molestacji taka sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2008 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No ekstra! Chałupa Ci wyrosła w okamgnieniu! I wygląda naprawdę na ładny dom. Jak będzie gotowy to się może kiedy na jaką wizytkę wybiorę, taki zachęcający. Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nefercia!!!! Ekstra ten domek!!!!! Naprawdę mi się podoba, a już to wielkie okno to mnie powaliło!!! O "technologicznych" wnętrzach się nie wypowiadam, bo się nie znam, ale szczerze, to już nie mogę się ich doczekać P.S. w kwestii byznesu - zaczynam zbierać na następnego konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. O to , to , to. Dobrze jak nie trzeba samemu pisac , bo ktos wczesniej pomyslal identycznie Takiej rury nie wyobrazam na widoku , no ale wiadomo , ze ja raczej haftowane serwetki a nie takie tam modne Mozesz mi powiedziec dlaczego chcesz te drzwi szklane czy jakie tam wymyslisz w tym akurat miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. O to , to , to. Dobrze jak nie trzeba samemu pisac , bo ktos wczesniej pomyslal identycznie Takiej rury nie wyobrazam na widoku , no ale wiadomo , ze ja raczej haftowane serwetki a nie takie tam modne Mozesz mi powiedziec dlaczego chcesz te drzwi szklane czy jakie tam wymyslisz w tym akurat miejscu? hehe, serwetki haftowane : będą tylko dwie sztuki, w sypialni - oprawione na ścianie , te zrobione przez Żelkę :) A drzwi szklane , bo........... bo jak się otworzy drzwi wejściowe, to będzie z nich widok na kominek półokrągły. A to mój naj naj naj najukochańszy element domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No ekstra! Chałupa Ci wyrosła w okamgnieniu! I wygląda naprawdę na ładny dom. Jak będzie gotowy to się może kiedy na jaką wizytkę wybiorę, taki zachęcający. Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. Kochana, wizyta Cię nie minie :) A marudzić w zasadzie nie mam powodu :) Może dlatego , że zmieniłam punkt widzenia i zrobiłam "krok wstecz", nabrałam dystansu i nie traktuję budowy domu jak czegoś co określa moją tożsamość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nefercia!!!! Ekstra ten domek!!!!! Naprawdę mi się podoba, a już to wielkie okno to mnie powaliło!!! O "technologicznych" wnętrzach się nie wypowiadam, bo się nie znam, ale szczerze, to już nie mogę się ich doczekać P.S. w kwestii byznesu - zaczynam zbierać na następnego konia Sama jestem zaskoczopna bryłą tego domu. Wydawał mi się taki kobylasty na projekcie. I cieszę się , że dach mam 30 stopni - jest taki łagodny. Oczywiście skosy są duże , ale cieszę się , że zostawiłam tak niską kolankową. Jesli bym ją podniosła mogło by wyglądać jak kupa Oczywiście miałabym większą powierzchnię na górze, ale kurde - teraz mieszka w 51 metrach i jakoś daję radę to 200 chyba starczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A drzwi szklane , bo........... bo jak się otworzy drzwi wejściowe, to będzie z nich widok na kominek półokrągły. A to mój naj naj naj najukochańszy element domu :)Moje pytanie powinno jednak brzmiec A po i tam w ogole drzwi ? Chyba nie boisz sie zimna , ktore rzekomo wpada przy otwieraniu ? Widzialas u mnie i nie narzekam. Tylko rurek w podlodze mam pewnie az za duzo No moze sie Tobie tak po prostu chce zamknac holl wejsciowy , to sie juz nie wtracam , bo to pewnie rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts