Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A antresola będzie raczej surowa :) Jestem minimalistką :)

... i bardzo dobrze. Popieram. Mój gust, mój gust ... 8)

Od razu "widzę" surowe wnętrza loftów - minimalne, sterylne, "technologiczne" ...

Może sami u siebie też zrobimy podobnie - tylko antresoli nie mamy, ale "otworzymy" sufit aż po dach ... Zobaczymy :roll:

Z tym większą uwagą będę śledził Twój dziennik.

pozdrawiam, majki

Ufff myślałam, że tylko jedna taka walnięta... "industrialnie". Nie szukam starych kredensów, nie umiem ich odnowić i pomalować i firaneczek i serwantek...

Więc na antresoli jedyną ozdobą będzie .. stalowa balustrada ? :) I nie wiem czy komina z kwasówki (od kominka) nie zostawić na widoku jako ozdoba nr. 2 :):):)

Może być ostro :)

Nie szukam starych kredensów, nie umiem ich odnowić i pomalować i firaneczek i serwantek...

Więc na antresoli jedyną ozdobą będzie .. stalowa balustrada ? :) I nie wiem czy komina z kwasówki (od kominka) nie zostawić na widoku jako ozdoba nr. 2 :):):)

Może być ostro :)

A już się wylogowałem ... :wink:

Ja akurat mam tak, że oprócz industriala kocham starocie. No ... niektóre.

Dla mnie zestawienie starej komody z tłem w postaci rury ciepłowniczej "fi" 1000 jest boskie 8)

Czyli spokojnie, nie jesteś sama :lol:

Kwasówkę zostaw - tylko musi wyglądać miazga. Znaczy się idealnie :D

dobra..., dobranoc, majki

Hej, tez dostalas taka lakoniczna odpowiedz od pana od szklanych drzwi? Kazda informacje musialam wyciagac, w koncu czegos tam sie dowiedzialam, ale jakos odechcialo mi sie wyciagac wiecej...

Fajnie sie tam u Ciebie zapowiada. Czekam z niecierpliwoscia na wnetrza. Ale inwestorke slabo widac na tych zdjeciach - nastepnym razem niech sie ustawi blizej obiektywu!!!

Nienawidzę zdjęć organicznie :):)

Chyba własnie j aczytałam Twoj dzienik a Ty mój :):)

Ładna ta tkanina :)

Pana od drzwi nie chciało mi się molestować :)

No to dobrze, ze sie chociaz troche poprawilam i cos tam wstawilam, bo u mnie okres reperowania budzetu nastapil. Z koniecznosci, bo grzebki poszly na inna robote i z premedytacja - bo musze odpowiedzialnosc teraz na meza zrzucic - niech on sie troche tez pomeczy.

Fajnie, ze Ci sie moje zaslonki podobaja. Byly takie taniutkie, ze musialam kupic.

Pan od drzwi jest mistrzem lakonicznej wypowiedzi - musialabys wymienic ze 30 wiadomosci, zeby sie jakichs konkretow dowiedziec. A cena zupelnie normalna, wiec motywacja do dalszej molestacji taka sobie... :roll: :roll:

No ekstra!

Chałupa Ci wyrosła w okamgnieniu! :D

I wygląda naprawdę na ładny dom. :D

Jak będzie gotowy to się może kiedy na jaką wizytkę wybiorę, taki zachęcający. :wink:

Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. :wink:

Nefercia!!!! Ekstra ten domek!!!!! Naprawdę mi się podoba, a już to wielkie okno to mnie powaliło!!!

O "technologicznych" wnętrzach się nie wypowiadam, bo się nie znam, ale szczerze, to już nie mogę się ich doczekać :D

P.S. w kwestii byznesu - zaczynam zbierać na następnego konia :D

Gratuluję i dalej zaglądam, bo przyjemnie patrzeć w jakim tempie idzie ta budowa i nie znajdować narzekań tylko efekty. :wink:

O to , to , to.

Dobrze jak nie trzeba samemu pisac , bo ktos wczesniej pomyslal identycznie :D

Takiej rury nie wyobrazam na widoku , no ale wiadomo , ze ja raczej haftowane serwetki a nie takie tam modne :D

Mozesz mi powiedziec dlaczego chcesz te drzwi szklane czy jakie tam wymyslisz w tym akurat miejscu?

O to , to , to.

Dobrze jak nie trzeba samemu pisac , bo ktos wczesniej pomyslal identycznie :D

Takiej rury nie wyobrazam na widoku , no ale wiadomo , ze ja raczej haftowane serwetki a nie takie tam modne :D

Mozesz mi powiedziec dlaczego chcesz te drzwi szklane czy jakie tam wymyslisz w tym akurat miejscu?

hehe, serwetki haftowane : będą tylko dwie sztuki, w sypialni - oprawione na ścianie , te zrobione przez Żelkę :):)

A drzwi szklane , bo........... bo jak się otworzy drzwi wejściowe, to będzie z nich widok na kominek półokrągły. A to mój naj naj naj najukochańszy element domu :):)

No ekstra!

Chałupa Ci wyrosła w okamgnieniu! :D

I wygląda naprawdę na ładny dom. :D

Jak będzie gotowy to się może kiedy na jaką wizytkę wybiorę, taki zachęcający. :wink:

Kochana, wizyta Cię nie minie :):)

A marudzić w zasadzie nie mam powodu :):)

Może dlatego , że zmieniłam punkt widzenia i zrobiłam "krok wstecz", nabrałam dystansu i nie traktuję budowy domu jak czegoś co określa moją tożsamość ?

Nefercia!!!! Ekstra ten domek!!!!! Naprawdę mi się podoba, a już to wielkie okno to mnie powaliło!!!

O "technologicznych" wnętrzach się nie wypowiadam, bo się nie znam, ale szczerze, to już nie mogę się ich doczekać :D

P.S. w kwestii byznesu - zaczynam zbierać na następnego konia :D

Sama jestem zaskoczopna bryłą tego domu.

Wydawał mi się taki kobylasty na projekcie.

I cieszę się , że dach mam 30 stopni - jest taki łagodny.

Oczywiście skosy są duże , ale cieszę się , że zostawiłam tak niską kolankową. Jesli bym ją podniosła mogło by wyglądać jak kupa :)

Oczywiście miałabym większą powierzchnię na górze, ale kurde - teraz mieszka w 51 metrach i jakoś daję radę to 200 chyba starczy ..

A drzwi szklane , bo........... bo jak się otworzy drzwi wejściowe, to będzie z nich widok na kominek półokrągły. A to mój naj naj naj najukochańszy element domu :):)
Moje pytanie powinno jednak brzmiec

A po i tam w ogole drzwi ?

Chyba nie boisz sie zimna , ktore rzekomo wpada przy otwieraniu ?

Widzialas u mnie i nie narzekam.

Tylko rurek w podlodze mam pewnie az za duzo :D

No moze sie Tobie tak po prostu chce zamknac holl wejsciowy , to sie juz nie wtracam , bo to pewnie rzecz gustu :D