Nefer 02.05.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A drzwi szklane , bo........... bo jak się otworzy drzwi wejściowe, to będzie z nich widok na kominek półokrągły. A to mój naj naj naj najukochańszy element domu :)Moje pytanie powinno jednak brzmiec A po i tam w ogole drzwi ? Chyba nie boisz sie zimna , ktore rzekomo wpada przy otwieraniu ? Widzialas u mnie i nie narzekam. Tylko rurek w podlodze mam pewnie az za duzo No moze sie Tobie tak po prostu chce zamknac holl wejsciowy , to sie juz nie wtracam , bo to pewnie rzecz gustu Wiesz co - wcale sie nie wtrącasz :) Właściwie to tak mi się wydaje, że będzie generalnie "ciągnęło" od drzwi. ALe może spróbuję najpierw bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 jak będziesz miała podłogówkę w wiatrołapie,to nie,r tak ma, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 jak będziesz miała podłogówkę w wiatrołapie, to nie, r tak ma, No z całę pewnością chcę w wiatrołapie i na całym parterze też. ALe bez tych drzwi byłoby czadersko :) I chyba tak będzie Przekonaliście mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 w razie czego, to nie ja to r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 w razie czego, to nie ja to r :) Łaaaaaaaaaaaadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 pefnie że ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Wyjdzie na to , ze moja wina A to , ze namawialm czy cos . Na powaznie to uwazam , ze jesli chcialas te drzwi tylko dla tego niby ciepla co ucieka , badz zimna ktore wpada to bez sensu Zreszta gorszej opcji niz my mamy chyba nie ma. Cale przeszklone drzwi wejsciowe i ppatrz nawet kataru nie mialam cala zime i jesien. 1950 nam z rurkami pomagal i z cala instalacja w ogole i wszystko jest super dobrze Tylko cichaczem dalismyich duzo wiecej niz potrzeba przed drzwiami wejsciowymi i tarasowymi ps. Gdzie kupowalas te ciasto co to nas obdarowalas , bo moj Stary sie ciagle pyta , takie dobre bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 :) To ciasto kupowane w Carrefour na Bemowie. Jest takie stoisko w galerii z samymi sernikami - chyba ze 40 rodzajów To się nazywało Jamajka Właśnie dziś tez wpadłam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Mnie się też podobało u Rrmi, taki duży hol i potem salon. Tylko czy u nas czasem nie ma czegoś o koniecznym wiatrołapie w jakichś przepisach budowlanych głupich? Pytam, bo jak robiliśmy kilka lat temu odbiór domku dla gości to się czepiali, że tam nie ma i uratowało nas tylko to, że w papierach napisane było jak byk "agroturystyka". Powiedzieli nam wtedy (jakieś panie z Sanepidu ), że jakby to było mieszkalne i cały rok, to musowo wiatrołap mieć. Aż dziw brał, że nie miały przepisów, w jakim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 http://images30.fotosik.pl/206/2dc7b7f4aacaa85dmed.jpgCzy to nowa bryka na pierwszym planie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A z tymi ruruakami to racja, bo nasz pan hydro też gęściutko układał przy oknach i w wiatrołapie. I zarzekał się mojej mamie, ze dzieci marznąć nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 03.05.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Pieniądze szcześcia nie dają. Ale można przestać się wstydzić przed wykonawcą :) Dla mnie tekst miesiaca Fajna antresola trzeba powiedziec - czuje sie przestrzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Bardzo ładnie Ci ten domek rośnie I wystrój wnetrz już mi się podoba Co do wiatrołapu to też nie posiadam i nie czuję żadnego zimna, a podłogówka przez całą zimę chodzi na polowie tego co może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.05.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Neferka, ja też chciałam drzwi w wiatrołapie, nawet się zarzekałam, że będą... kiedyś...i tak prawie trzy lata ich nie mam i jakoś nie narzekam ps. Pieniądze szczęścia nie dają...tylko zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Pieniądze szcześcia nie dają. Ale można przestać się wstydzić przed wykonawcą :) Dla mnie tekst miesiaca Fajna antresola trzeba powiedziec - czuje sie przestrzen Kurde, i właśnie czekam kiedy poczuję tę przestrzeń... jakoś mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Neferka, ja też chciałam drzwi w wiatrołapie, nawet się zarzekałam, że będą... kiedyś...i tak prawie trzy lata ich nie mam i jakoś nie narzekam ps. Pieniądze szczęścia nie dają...tylko zakupy I chyba też tak spróbuję. Jak mi się nie będzie podobało to sobie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Bardzo ładnie Ci ten domek rośnie I wystrój wnetrz już mi się podoba Co do wiatrołapu to też nie posiadam i nie czuję żadnego zimna, a podłogówka przez całą zimę chodzi na polowie tego co może No właśnie Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A czego ten ladny samochod wymazalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A czego ten ladny samochod wymazalas ? Bo dziwne rzeczy się dzieją na świecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czasem mysle , ze gdyby niektorzy mogli to potopiliby innych w lyzce wody.Jak to dobrze miec takie cos w d.pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts