Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie czasy mamy :roll: niestety :roll: , że normalnie strach się bać :roll: :(

a ja się nigdy nie zastanawiam nad zdjęciami ale od Małża dostałam już nie jeden opier..., że się doigram ale zanim napiszę coś nt mojej rodziny, to się zastanawiam :roll: Jakoś FM mnie nie przeraża ale z NK powywalałam wszystkie prywatne zdjęcia tam jakoś ryzyko wydaje mi się większe :-?

O rany :o :D Nefer ale ta Twoja budowa gna do przodu :lol: :lol:

Tylko pozazdrościć :oops: :lol:

Kiedy przeprowadzka?

I jak noga?

A co do zamieszczania zdjęć to podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców. Takie czasy mamy :roll: niestety :roll: , że normalnie strach się bać :roll: :(

Jakie tam gna......... Jakoś długo tym dekarzom się schodzi i końca nie widać . Eeeeetam z taką robotą :) Przyjdzie do wykończenia to dopiero będę kwękać :)

Bo ściany to szybko rosną :):)

Na nogę nie zwracam uwagi. Ona mi zwraca uwagę jak krzywo stanę ( na cegle na przykład :))

Jest dużo cudoenych ludzi na forum, ale i świry się kręcą... Chociaż jak idą ulicą to i tak widać co tam stoi :):) Ale po co kogoś wnerwiać ? Dlatego nie znajdziecie np. zdjęć moich dzieci :)

To ja myślę, że u innych szybko idzie a u siebie to jak krew z nosa :cry:

Bo u mnie to już dwa tygodnie temu stan zero zamknięty i walczymy z jakością cegieł :evil: i tak mi sie wydaje, że mi czas przecieka przez palce :roll: :cry:

A bo to tak jak z dziećmi - najszybciej rosną cudze :):)

A ja zaglądam i ciągle u Ciebie do przodu :)

Ja tam jak zrobie wylewki to już się chwalić nie bęđe, powód jest prozaiczny, nie mam czym. Chyba ze moimi truskawkami, co je właśnie zasadziłam. Marmurów mieć nie będę, więc i po co. DObra lecę oglądać Wojny Gwiezdne i nie na plaźmie ale na 12 letnim telewizorku. Plazmą chwalić się nigdy nie będę bo jej mieć nie będę.

Ja tam jak zrobie wylewki to już się chwalić nie bęðe, powód jest prozaiczny, nie mam czym. Chyba ze moimi truskawkami, co je właśnie zasadziłam. Marmurów mieć nie będę, więc i po co. DObra lecę oglądać Wojny Gwiezdne i nie na plaźmie ale na 12 letnim telewizorku. Plazmą chwalić się nigdy nie będę bo jej mieć nie będę.

No i bardzo dobrze :)

Najpierw myślałam o naturalnej ceglastej.

Ale potem zaczęłam zmieniać zdanie - raczej chciałam kolor czerwonego wina - jakiś konkretniejszy.Wiedziałam, że na pewno nie będzie z tych "lakierowanych", bo jestem minimalistką i jak się świeci to nie dla mnie...

A potem pojechałam zobaczyć dachówki i wybrałam właśnie taką. Wcześniej oglądałam też kupę zdjęć , ale jak wiadomo niewiele na nich widać :(

Pogadałam tu i tam, poczytałam o firmach i stanęło na Euronicie, który jest postrzegany jako bardzo dobra jakość za rozsądne pieniądze.

Ale jak się zastanowię, to jednak decyzujący był kolor. Prawdziwa kobieta ? :):)

Z samochodem jest łatwiej - biorę ten co ma najmocniejszy silnik....ehhh

Chyba muszę coś doczytać, bo mam wrażenie, że nie wiem o jakiejś wymianie zdań na forum. :roll:

Co to dzisiaj z tymi zdjęciami się dzieje? :o

Wszyscy zaczynają kasować? :o