Nefer 05.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czasem mysle , ze gdyby niektorzy mogli to potopiliby innych w lyzce wody. Jak to dobrze miec takie cos w d.pie Prawda ? Zupełnie nie kumam... Jak tam Twój M ? Twardy był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ostatnmio coraz częściej zastanawiam się, czy wogóle zamieszczać zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ostatnmio coraz częściej zastanawiam się, czy wogóle zamieszczać zdjecia No wła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.05.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Też tak mam. Zanim zamieszczę zdjęcie to się zastanawiam czy nie ma na nich czegoś co może mi zaszkodzić Chyba zostanę specem od drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 O rany Nefer ale ta Twoja budowa gna do przodu Tylko pozazdrościć Kiedy przeprowadzka? I jak noga? A co do zamieszczania zdjęć to podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców. Takie czasy mamy niestety , że normalnie strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Takie czasy mamy niestety , że normalnie strach się bać a ja się nigdy nie zastanawiam nad zdjęciami ale od Małża dostałam już nie jeden opier..., że się doigram ale zanim napiszę coś nt mojej rodziny, to się zastanawiam Jakoś FM mnie nie przeraża ale z NK powywalałam wszystkie prywatne zdjęcia tam jakoś ryzyko wydaje mi się większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 O rany Nefer ale ta Twoja budowa gna do przodu Tylko pozazdrościć Kiedy przeprowadzka? I jak noga? A co do zamieszczania zdjęć to podpisuję się pod wypowiedziami przedmówców. Takie czasy mamy niestety , że normalnie strach się bać Jakie tam gna......... Jakoś długo tym dekarzom się schodzi i końca nie widać . Eeeeetam z taką robotą Przyjdzie do wykończenia to dopiero będę kwękać Bo ściany to szybko rosną :) Na nogę nie zwracam uwagi. Ona mi zwraca uwagę jak krzywo stanę ( na cegle na przykład ) Jest dużo cudoenych ludzi na forum, ale i świry się kręcą... Chociaż jak idą ulicą to i tak widać co tam stoi :) Ale po co kogoś wnerwiać ? Dlatego nie znajdziecie np. zdjęć moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To ja myślę, że u innych szybko idzie a u siebie to jak krew z nosa Bo u mnie to już dwa tygodnie temu stan zero zamknięty i walczymy z jakością cegieł i tak mi sie wydaje, że mi czas przecieka przez palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.05.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Nigdy nie pojmę ludzkiej zawiści A kolor to chyba mój A Twoja dachówka betonowa czy ceramiczna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Nigdy nie pojmę ludzkiej zawiści A kolor to chyba mój A Twoja dachówka betonowa czy ceramiczna ???? Cementowa, Euronit, Ciemna Czerwień :) ALe mi się podoooooooooooooooooba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To ja myślę, że u innych szybko idzie a u siebie to jak krew z nosa Bo u mnie to już dwa tygodnie temu stan zero zamknięty i walczymy z jakością cegieł i tak mi sie wydaje, że mi czas przecieka przez palce A bo to tak jak z dziećmi - najszybciej rosną cudze :) A ja zaglądam i ciągle u Ciebie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja tam jak zrobie wylewki to już się chwalić nie bęđe, powód jest prozaiczny, nie mam czym. Chyba ze moimi truskawkami, co je właśnie zasadziłam. Marmurów mieć nie będę, więc i po co. DObra lecę oglądać Wojny Gwiezdne i nie na plaźmie ale na 12 letnim telewizorku. Plazmą chwalić się nigdy nie będę bo jej mieć nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 czy ja mogę zostawić tutaj pozdrowienia od Ivonesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja tam jak zrobie wylewki to już się chwalić nie bęðe, powód jest prozaiczny, nie mam czym. Chyba ze moimi truskawkami, co je właśnie zasadziłam. Marmurów mieć nie będę, więc i po co. DObra lecę oglądać Wojny Gwiezdne i nie na plaźmie ale na 12 letnim telewizorku. Plazmą chwalić się nigdy nie będę bo jej mieć nie będę. No i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 czy ja mogę zostawić tutaj pozdrowienia od Ivonesci Jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 czy ja mogę zostawić tutaj pozdrowienia od Ivonesci Jasne :) to Ivo wszystkich pozdrawia da znać kiedys wieczorem, już ma internecik w domu resztę sama powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Jakoś tej czerwieni za dużo faktycznie nie widać na dachu Ale jak Nefer, mówi - znaczy się pisze, to jest Ja muszę zbliżoną do naturalnej wybrać, a ta jakoś wogóle mi nie pasi Nefer, jak wybierałaś dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Najpierw myślałam o naturalnej ceglastej. Ale potem zaczęłam zmieniać zdanie - raczej chciałam kolor czerwonego wina - jakiś konkretniejszy.Wiedziałam, że na pewno nie będzie z tych "lakierowanych", bo jestem minimalistką i jak się świeci to nie dla mnie... A potem pojechałam zobaczyć dachówki i wybrałam właśnie taką. Wcześniej oglądałam też kupę zdjęć , ale jak wiadomo niewiele na nich widać Pogadałam tu i tam, poczytałam o firmach i stanęło na Euronicie, który jest postrzegany jako bardzo dobra jakość za rozsądne pieniądze. Ale jak się zastanowię, to jednak decyzujący był kolor. Prawdziwa kobieta ? :) Z samochodem jest łatwiej - biorę ten co ma najmocniejszy silnik....ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 czy ja mogę zostawić tutaj pozdrowienia od Ivonesci Jasne :) to Ivo wszystkich pozdrawia da znać kiedys wieczorem, już ma internecik w domu resztę sama powie No to pięknie :) Zapraszam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Chyba muszę coś doczytać, bo mam wrażenie, że nie wiem o jakiejś wymianie zdań na forum. Co to dzisiaj z tymi zdjęciami się dzieje? Wszyscy zaczynają kasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts