Nefer 05.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ano różnie to bywa. Niektórzy nie mogą znieść ....... eh żyzń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ale jak się zastanowię, to jednak decyzujący był kolor. Prawdziwa kobieta ? :) To ja już zaliczyłam te wszystkie rozważania Wychodzi, że jestem kobietą? A jak znam życie to decyzję podejmę w ostatniej chwili.... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A jak znam życie to decyzję podejmę w ostatniej chwili.... DziękiTo tak jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przyszłam się przywitać i za wczorajsze wsparcie podziękować. Niech Ci będzie, nie będę stodoły robić, dzisiaj ma angielski, ale myślę, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przyszłam się przywitać i za wczorajsze wsparcie podziękować. Niech Ci będzie, nie będę stodoły robić, dzisiaj ma angielski, ale myślę, że będzie OK. Cześć Depesia Jasne , że sobie poradzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja też dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja też dzień dobry mówię A bry, bry , spadam na lunch - też mi się coś od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i po bólu. Smacznego na obiad życzę, bo lunch to już chyba minął, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i po bólu. Smacznego na obiad życzę, bo lunch to już chyba minął, nie? A dziekuję W czasie lunchu odebrałam 8 połaczeń telefonicznych - stanął mi ten obiad w gardle Dobrze, że po bólu :) Oj, jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 06.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Komplemenciara dzięki za odwiedziny i pocieszenie Juz mi lepiej...najgorzej jak się okazuje że dół w którym się jest ma jeszcze piwnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Nigdy nie pojmę ludzkiej zawiści A kolor to chyba mój A Twoja dachówka betonowa czy ceramiczna ???? Cementowa, Euronit, Ciemna Czerwień :) ALe mi się podoooooooooooooooooba Mi też się bardzo podoba i użytkuje się bardzo dobrze i po 3 latach na dachu nadal mi się podoba i ..... mogę jeszcze długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Komplemenciara dzięki za odwiedziny i pocieszenie Juz mi lepiej...najgorzej jak się okazuje że dół w którym się jest ma jeszcze piwnice Wcale nie komplemenciara, tylko baaaardzo mi sie podoba Twój dom - zupełnie szczerze :) Zawsze można opaść na samo dno, ale dno też może jeszcze odpaść Będzie good - jeszcze się będziesz z tego śmiał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nigdy nie pojmę ludzkiej zawiści A kolor to chyba mój A Twoja dachówka betonowa czy ceramiczna ???? Cementowa, Euronit, Ciemna Czerwień :) ALe mi się podoooooooooooooooooba Mi też się bardzo podoba i użytkuje się bardzo dobrze i po 3 latach na dachu nadal mi się podoba i ..... mogę jeszcze długo Ooooo mniód na moje serce :) Zaraz pokażę jaka śliczna ta dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Patrzę i patrzę na Twoją dachówkę - pięknieje w oczach Ile metrów dachu pokrywasz? Zaczynam rozważać beton zamiast ceramiki zachodzę powoli w ... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z przodu Twój dom jest podobny do mojego. Szkoda ,ze ja nie mam takich drzew.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jak będziesz miała podłogówkę w wiatrołapie, to nie, r tak ma, No z całę pewnością chcę w wiatrołapie i na całym parterze też. ALe bez tych drzwi byłoby czadersko :) I chyba tak będzie Przekonaliście mnie Ja tez nie będę miała wiatrołapu bo te ciasne klitki sa strasznie niewygodne. Trzeba tylko pamietac zeby wybrac drzwi wejściowe wystarczająco szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Patrzę i patrzę na Twoją dachówkę - pięknieje w oczach Ile metrów dachu pokrywasz? Zaczynam rozważać beton zamiast ceramiki zachodzę powoli w ... Pozdr Dzięki :) Mam razem 298 metrów, ale prosty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z przodu Twój dom jest podobny do mojego. Szkoda ,ze ja nie mam takich drzew.. Urosną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jak będziesz miała podłogówkę w wiatrołapie, to nie, r tak ma, No z całę pewnością chcę w wiatrołapie i na całym parterze też. ALe bez tych drzwi byłoby czadersko :) I chyba tak będzie Przekonaliście mnie Ja tez nie będę miała wiatrołapu bo te ciasne klitki sa strasznie niewygodne. Trzeba tylko pamietac zeby wybrac drzwi wejściowe wystarczająco szczelne. Tak, drzwi będą porządne. Najpierw spróbuję bez zamykania wiatrołapu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ciąg dalszy dachu. Prawdopodobnie w poniedziałek już zostaną tylko pierdółki do zrobienia od ulicy : http://images27.fotosik.pl/208/5d06ca333d4b8655med.jpg Ładnie, nie ?????? :) Nooooooo To zdjęcie wyjątkowo mi się podoba!!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts