tosinek 07.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nefer to ile czasu osiągnęłaś stan surowy??? trzy dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.05.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ładnie, nie ?????? :) Nie "nie", tylko TAAAK! Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ładnie, nie ?????? :) Nie "nie", tylko TAAAK! Bardzo ładnie Jak widzisz tarasik już troszkę zasłonięty, więc szykuj się na to piwo :) Wiesz Kupię papryczkami nadziewane serem w oliwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ciąg dalszy dachu. Nooooooo To zdjęcie wyjątkowo mi się podoba!!! Cześć Robione spod jabłonki - słońce tak dawało, że znowu nie mogłam zdjęć zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nefer to ile czasu osiągnęłaś stan surowy??? trzy dni??? No nieeeeee... otwarty 2 miesiące ( 4.02 - 6.04) razem z domolką rudery :)Do zamkniętego trzeba poczekać do 20.06 - brama się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 nefercia ale ci zazdraszczam oczywiscie ciesze sie razem z toba jka goopi z bateryjki fajnie jest ,a bedzie jeszcze fajniej p.s. acha.... uwazaj na siebie !!!!! chodzi mi o zdrowie ...bo nastrzelam ci na gola doope , jak babcie kocham ..wkurzasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ładnie, nie ?????? :) Nie "nie", tylko TAAAK! Bardzo ładnie Jak widzisz tarasik już troszkę zasłonięty, więc szykuj się na to piwo :) Wiesz Kupię papryczkami nadziewane serem w oliwie :) parafrazujac znana reklame : Działka w miescie - jeden mln. złotych Budowa domu - pół miliona złotych Krzesła i stół na taras - tysiąc złotych Zobaczyc zieloną obżerajaca sie jak świnka papryczkami - bezcenne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 parafrazujac znana reklame : Działka w miescie - jeden mln. złotych Budowa domu - pół miliona złotych Krzesła i stół na taras - tysiąc złotych Zobaczyc zieloną obżerajaca sie jak świnka papryczkami - bezcenne :lol: dobre Nefer jak ładnie napisane nie zawsze doceniamy to co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nefer cudnie jest, bardzo mi się podoba Co do ludzi obysmy tylko takich spotykali na naszych drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 nefercia ale ci zazdraszczam oczywiscie ciesze sie razem z toba jka goopi z bateryjki fajnie jest ,a bedzie jeszcze fajniej p.s. acha.... uwazaj na siebie !!!!! chodzi mi o zdrowie ...bo nastrzelam ci na gola doope , jak babcie kocham ..wkurzasz mnie I tak Cię kocham :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 parafrazujac znana reklame : Działka w miescie - jeden mln. złotych Budowa domu - pół miliona złotych Krzesła i stół na taras - tysiąc złotych Zobaczyc zieloną obżerajaca sie jak świnka papryczkami - bezcenne :lol: Juz się nie moge doczekac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 parafrazujac znana reklame : Działka w miescie - jeden mln. złotych Budowa domu - pół miliona złotych Krzesła i stół na taras - tysiąc złotych Zobaczyc zieloną obżerajaca sie jak świnka papryczkami - bezcenne :lol: dobre Nefer jak ładnie napisane nie zawsze doceniamy to co mamy Jak się na chwilę zatrzymam pomiędzy zamawianiem kibla na działkę i klimatyzacji to mi wychodzi, że jednak dla mnie najważniejsi są ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nefer cudnie jest, bardzo mi się podoba Co do ludzi obysmy tylko takich spotykali na naszych drodach Oby - tego wszystkim serdeczenie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nefer cudnie jest, bardzo mi się podoba Co do ludzi obysmy tylko takich spotykali na naszych drogach Oby - tego wszystkim serdeczenie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jak się ma takie wielkie serce jak Nefer i taką wolę jak Ona, to tylko dobrych ludzi można spotkać. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Eeeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Eeeeee tam co to za rumieniec ? masz wypieki goraczka ? ......no nie wyrobie mialas sie oszczedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Co za "E tam"? Wszyscy wiedzą, że tak jest i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Eeeeee tam co to za rumieniec ? masz wypieki goraczka ? ......no nie wyrobie mialas sie oszczedzac Frosia - no ja z Tobą nie mogę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Co za "E tam"? Wszyscy wiedzą, że tak jest i basta! Depesia, wiesz jak jest - to wszystko mało , mało i mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts