braza 09.05.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dobrzy ludzie przyciągają do siebie innych dobrych ludzi, i nawet ci niezbyt dobrzy stają się przy nich lepsi Ja to już nie mogę się doczekać Twoich wnętrz!! Gotowa jestem na piechtę lecieć, żeby je obejrzeć Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 podpisuję się rękami i nogami i jeszcze psiaka łapami pod tym hej dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dobrzy ludzie przyciągają do siebie innych dobrych ludzi, i nawet ci niezbyt dobrzy stają się przy nich lepsi Ja to już nie mogę się doczekać Twoich wnętrz!! Gotowa jestem na piechtę lecieć, żeby je obejrzeć Dzień doberek Oj zaraz na piechtę :)Dziś rozwalam temat wnętrz i znowu mi się jakiś gupie pomysły kolebią po głowie ( Jola sie załamie ? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ...dobry Nefer dach piękny, domek równie cudny, już się nie mogę doczekać reszty A co do dobrych ludzi...hm....wielu tu ich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nefer - fajna chałupka Dachówka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ciąg dalszy dachówki - u mnie na monitorze to ona wcale czerwona nie jest Twoje wnętrza faktycznie można na różne sposoby kreować Spore pole do popisu Nefer przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ech Nefer. Jak ten domek szybko się buduje Ta antresola to był świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Znając Nefer, za dwa miesiące będzie parapetówka w ślicznie wykończonym gotowiutkim domu. Aż żal dupę ściska, że nie będę mogła pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nefer bardzo podoba mi się Twój dom. Od dawna tu zaglądam, jak wiesz. Ale dziś oglądając zdjecia wnetrza tak naprawdę widzę ten dom. Bardzo ładny dom. Co mi się podoba? Podoba mi się przód bo tym dość szerokim przodem i wysokim poddaszem przypomina włoskie wille Podoba mi sie tył bo ma ładnie wkomponowane drzwi tarasowe z przegrodami. Będzie to super wyglądać po wykończeniu. Podoba mi się antresola bo ma doświetlenie (choc nie wiem jak to można myć ) na którą ja sie nie zdobyłam a i mi kasiorki zabrakło. Narazie tyle. Jak wymyślę więcej to sie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ...dobry Nefer dach piękny, domek równie cudny, już się nie mogę doczekać reszty A co do dobrych ludzi...hm....wielu tu ich na forum Zawsze twierdziłam, że to forum jest nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nefer - fajna chałupka Dachówka też Dzięki Maluszku, a jak to zwykle w takich decyzjach ( za większe pieniądze) człowiek ma wątpliwości czy jednak nie mozna było wybrać coś innego, lepszego, fajniejszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ciąg dalszy dachówki - u mnie na monitorze to ona wcale czerwona nie jest Twoje wnętrza faktycznie można na różne sposoby kreować Spore pole do popisu Nefer przed Tobą A bo to wszystko zależy od monitorka Wnętrza już właściwie obgadane. Trochę się pobawimy światłem, nie zamykamy przestrzeni, kontakty już ustalone :) Jola pracuje dalej Nie wiem czy te wnętrza będą ładne - no kurde nie wiem. Będą na pewno takie jakie ja lubię, ale czy to będzie ładne... ciężka sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Znając Nefer, za dwa miesiące będzie parapetówka w ślicznie wykończonym gotowiutkim domu. Aż żal dupę ściska, że nie będę mogła pojechać... No aż tak dobrze to nie będzie Kochana Depesiu A przyjedziesz jak będziesz miała trochę wolnego czasu - nie bój nic . I parapetówek będzie i tak chyba kilka, więc na pewno rozciągną się w czasie ( obawiam się, że będą trwały dłużej niż budowa SSO ) Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nefer bardzo podoba mi się Twój dom. Od dawna tu zaglądam, jak wiesz. Ale dziś oglądając zdjecia wnetrza tak naprawdę widzę ten dom. Bardzo ładny dom. Co mi się podoba? Podoba mi się przód bo tym dość szerokim przodem i wysokim poddaszem przypomina włoskie wille Podoba mi sie tył bo ma ładnie wkomponowane drzwi tarasowe z przegrodami. Będzie to super wyglądać po wykończeniu. Podoba mi się antresola bo ma doświetlenie (choc nie wiem jak to można myć ) na którą ja sie nie zdobyłam a i mi kasiorki zabrakło. Narazie tyle. Jak wymyślę więcej to sie odezwę Dzięki Maylandku za dobre słowo. Rzeczywiście w "rzeczywistości" bryła wygląda znacznie lepiej niż na papierze. Bałam się , że będzie to taka wielka kolubryna. Jednak z przodu wydaje sie nieduży i przez 30stopni dachu jest dość "lekki". Dopiero jak sie zajrzy "za winkiel" okazuje sie, że jest dość duży, ale nie zdominował działki ( a trochę się tego bałam, jak po wylaniu chudziaka wyglądał jak lotniskowiec - cytat z FM ) Antresola była pomysłem mojego męża wiele, wiele lat temu, kiedy hasło "budowa domu" byla czystą fantazją, bo na chleb nie było i na projekt też . Ale już wtedy mówił, że chciałby miec antresolę. To, że w efekcie jest - to przypadek. Gdyby jej nie było, ten projekt był jedyny, który spełniał inne, ważne dla nas kryteria. Jest - to dobrze. A co do mycia tych okien... Dekarz sugerował drabinkę na ścianie :) A ja sobie zakupię rusztowanie ( potrzebuję 10 ramek - 1 szt kosztuje 70 pln) A ja i tak ze szmatą nie lubię latać :)A na serio : Weluxy spokojnie myjką telespową sięgnę z antresoli bez problemu. Bardziej mnie martwi to okno fasadowe - szczególnie część dachowa Przywiążę się liną i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 to kiedy te parapety bendom ja pierły mam i klate wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 to kiedy te parapety bendom ja pierły mam i klate wystawie Mam nadzieję, że ten szoł ( że tylko perły CIę będa ozdabiać ) to jeszcze w tym roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Wszystko, o czym wspomniała Mayland mi też się podoba, dachówka szczególnie (mam taką samą ) no i położenie działki, będę miała po drodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Wszystko, o czym wspomniała Mayland mi też się podoba, dachówka szczególnie (mam taką samą ) no i położenie działki, będę miała po drodze . Zawsze jest Pani mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Chciałabym się do czegoś przyczepić, ale w mordę jeża, nie mogę Antresola jest świetna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Chciałabym się do czegoś przyczepić, ale w mordę jeża, nie mogę Antresola jest świetna!!! Oj, Brazunia, przypatrz sie doładnie - i weź się przyczep, bo tak nie może być ... Ja już wiem, co jest spieprzone - będe rozwalać ścianki i nadproże w spiżarni - bo jak stwierdziła Jolcia - ta powierzchnia jest źle wykorzystana i drzwi "prawdziwnych" ma nie być, a mają być przesuwne jak w szafie. No jak tak to co ja mam powiedzieć ? Tylko można rozwalić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts