Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

to kiedy te parapety bendom :roll:

ja pierły mam i klate wystawie 8) :wink:

Mam nadzieję, że ten szoł ( że tylko perły CIę będa ozdabiać ) to jeszcze w tym roku :):)

Takie szoł, to na priv(atce) 8) :wink:

terminy dostosuje do parapetów :lol: :wink:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to kiedy te parapety bendom :roll:

ja pierły mam i klate wystawie 8) :wink:

Mam nadzieję, że ten szoł ( że tylko perły CIę będa ozdabiać ) to jeszcze w tym roku :):)

Takie szoł, to na priv(atce) 8) :wink:

terminy dostosuje do parapetów :lol: :wink:

No to ja - póki co - będę Cię trzymać za ...słowo :)

Jak mus, to mus. A drzwi przesuwne to świetny pomysł - że też na niego nie wpadłaś wcześniej :-?

A dlaczego pani Jola czepia się spiżarki???

Ja sobie przsuwne szklane wymyśliłam pomiędzy kuchnią i salonem.

Ja na to wpadłam i Jolcia też, ale raz - nieopatrznie - mój małż pojechał na budowę i wziął i podjął decyzję ........hhhmmmm........ dobrze, że to kilka cegieł :)

hej nefercia

domek przepiekny jest z dachiem i w ogole, przestronny.., juz widze jak Ty to urzadzisz to dopiero galy mi wyjda :D

Buziaki od nas i dzieki za wszystko! :D Do zobaczyska! :D

Chyba mnie przeceniasz Żelku :)

Skontaktowałaś się z Edzią ? Dzwoniła do mnie wczoraj ..

Jak mus, to mus. A drzwi przesuwne to świetny pomysł - że też na niego nie wpadłaś wcześniej :-?

A dlaczego pani Jola czepia się spiżarki???

Ja sobie przsuwne szklane wymyśliłam pomiędzy kuchnią i salonem.

Ja na to wpadłam i Jolcia też, ale raz - nieopatrznie - mój małż pojechał na budowę i wziął i podjął decyzję ........hhhmmmm........ dobrze, że to kilka cegieł :)

kochana to najlepszy przykład, że małży nie wolno puszczać samych na budowę :wink:

Nefer - czy Twoje drzwi kuchni te przesuwne to będą chować się w ścianie czy może będą na jakiejś specjalnej szynie?

Właśnie niedawno wpadłam na pomysł takich drzwi u siebie w kuchni (bo mnie szlag trafia co koty mi w kuchni wyprawiają :evil:) i u mnie można tylko na takich szynach zrobić.

Ani drzwi w wiatrołapie, ani w kuchni :):) Zmiana koncepcji :)

Ale taki drzwi - na szynie - będę miała w spiżarce przy garażu. Jeszcze nie wiem jakie, ale chyba z młecznym szkłem ...coś zaraz poszukam ładnego :)

(Będą dwie "połówki" - jedna przesuwna - będzie się chowała za drugą.

Ale możesz założyć drzwi np. chowające się w kasetę w gips-kartonowej ścianie, albo po prostu schować za ścianą lub przed.

No tak, Małż na budowie i do tego wtrącający się do wykończeniówki to tragedia :wink: :D

Nie chcesz drzwi do kuchni? A widac ją z salonu? Ja bym się nie doważyła, zbyt często mam w kuchni niezły bajzelek :oops:

Właśnie nie bardzo ją widać :):) I tak miało być :)

na kasetę w ścianie to jest już za późno :( więc pozostaje tylko jakaś szyna. niezły pomysł z tymi dwoma połówkami - to rozwiązanie bardziej u mnie by przypasowało. teraz pozostaje znaleźć kogoś kto to zrobi

Każdy od szaf przesuwnych.