jea 09.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 to kiedy te parapety bendom ja pierły mam i klate wystawie Mam nadzieję, że ten szoł ( że tylko perły CIę będa ozdabiać ) to jeszcze w tym roku :) Takie szoł, to na priv(atce) terminy dostosuje do parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Damy radę I za to Cię lubię, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jak mus, to mus. A drzwi przesuwne to świetny pomysł - że też na niego nie wpadłaś wcześniej A dlaczego pani Jola czepia się spiżarki??? Ja sobie przsuwne szklane wymyśliłam pomiędzy kuchnią i salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 to kiedy te parapety bendom ja pierły mam i klate wystawie Mam nadzieję, że ten szoł ( że tylko perły CIę będa ozdabiać ) to jeszcze w tym roku :) Takie szoł, to na priv(atce) terminy dostosuje do parapetów No to ja - póki co - będę Cię trzymać za ...słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jak mus, to mus. A drzwi przesuwne to świetny pomysł - że też na niego nie wpadłaś wcześniej A dlaczego pani Jola czepia się spiżarki??? Ja sobie przsuwne szklane wymyśliłam pomiędzy kuchnią i salonem. Ja na to wpadłam i Jolcia też, ale raz - nieopatrznie - mój małż pojechał na budowę i wziął i podjął decyzję ........hhhmmmm........ dobrze, że to kilka cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Cóż tu mozna więcej powiedzieć PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 hej nefercia domek przepiekny jest z dachiem i w ogole, przestronny.., juz widze jak Ty to urzadzisz to dopiero galy mi wyjda Buziaki od nas i dzieki za wszystko! Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 hej nefercia domek przepiekny jest z dachiem i w ogole, przestronny.., juz widze jak Ty to urzadzisz to dopiero galy mi wyjda Buziaki od nas i dzieki za wszystko! Do zobaczyska! Chyba mnie przeceniasz Żelku Skontaktowałaś się z Edzią ? Dzwoniła do mnie wczoraj .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Cóż tu mozna więcej powiedzieć PIĘKNIE Dzięki Aguś - będzie za co pić na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Jak mus, to mus. A drzwi przesuwne to świetny pomysł - że też na niego nie wpadłaś wcześniej A dlaczego pani Jola czepia się spiżarki??? Ja sobie przsuwne szklane wymyśliłam pomiędzy kuchnią i salonem. Ja na to wpadłam i Jolcia też, ale raz - nieopatrznie - mój małż pojechał na budowę i wziął i podjął decyzję ........hhhmmmm........ dobrze, że to kilka cegieł kochana to najlepszy przykład, że małży nie wolno puszczać samych na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 kochana to najlepszy przykład, że małży nie wolno puszczać samych na budowę Prawda, prawda, szczera prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Nefer - czy Twoje drzwi kuchni te przesuwne to będą chować się w ścianie czy może będą na jakiejś specjalnej szynie? Właśnie niedawno wpadłam na pomysł takich drzwi u siebie w kuchni (bo mnie szlag trafia co koty mi w kuchni wyprawiają ) i u mnie można tylko na takich szynach zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ani drzwi w wiatrołapie, ani w kuchni :) Zmiana koncepcji Ale taki drzwi - na szynie - będę miała w spiżarce przy garażu. Jeszcze nie wiem jakie, ale chyba z młecznym szkłem ...coś zaraz poszukam ładnego (Będą dwie "połówki" - jedna przesuwna - będzie się chowała za drugą. Ale możesz założyć drzwi np. chowające się w kasetę w gips-kartonowej ścianie, albo po prostu schować za ścianą lub przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 na kasetę w ścianie to jest już za późno więc pozostaje tylko jakaś szyna. niezły pomysł z tymi dwoma połówkami - to rozwiązanie bardziej u mnie by przypasowało. teraz pozostaje znaleźć kogoś kto to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No tak, Małż na budowie i do tego wtrącający się do wykończeniówki to tragedia Nie chcesz drzwi do kuchni? A widac ją z salonu? Ja bym się nie doważyła, zbyt często mam w kuchni niezły bajzelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Neferku gratutuluję stanu surowego otwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 no i położenie działki, będę miała po drodze .Turystka sie znalazla Super , super , super . Tutaj to milo zagadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No tak, Małż na budowie i do tego wtrącający się do wykończeniówki to tragedia Nie chcesz drzwi do kuchni? A widac ją z salonu? Ja bym się nie doważyła, zbyt często mam w kuchni niezły bajzelek Właśnie nie bardzo ją widać :) I tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 na kasetę w ścianie to jest już za późno więc pozostaje tylko jakaś szyna. niezły pomysł z tymi dwoma połówkami - to rozwiązanie bardziej u mnie by przypasowało. teraz pozostaje znaleźć kogoś kto to zrobi Każdy od szaf przesuwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Neferku gratutuluję stanu surowego otwartego Dzięki Sylvik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts