iga9 14.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I ja również sie dołaczę! http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.04.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://img135.imageshack.us/img135/8787/27tm2.th.jpg WESOŁYCH, SŁONECZNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Wesołego świetowaniapysznego śniadania mokrego oblewaniahttp://www.toons.artie.com/easter/arg-bunny-carrot-happy-easter-207x165-url.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Obżarta, leniwa – skądś to znam (choć moja budowa nie daje mi się nudzić ). W każdym razie kolanu powiedz stanowczo, żeby się uspokoiło i nie myślało o zabierających czas mało istotnych szegółach – jak tu Moskwa i budowa się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Obżarta, leniwa – skądś to znam (choć moja budowa nie daje mi się nudzić ). W każdym razie kolanu powiedz stanowczo, żeby się uspokoiło i nie myślało o zabierających czas mało istotnych szegółach – jak tu Moskwa i budowa się kroi Aaaaa widziałam , że coś Ci w Święta zeżarło kawałek fundamentu - ja pierniczę, ale głodne musiało być .... szczur czy cóś - niezłe, podobało mi się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAGRA 17.04.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/m/kurczaki.gif ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄ WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.04.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Obżarta, leniwa – skądś to znam (choć moja budowa nie daje mi się nudzić ). W każdym razie kolanu powiedz stanowczo, żeby się uspokoiło i nie myślało o zabierających czas mało istotnych szegółach – jak tu Moskwa i budowa się kroi Aaaaa widziałam , że coś Ci w Święta zeżarło kawałek fundamentu - ja pierniczę, ale głodne musiało być .... szczur czy cóś - niezłe, podobało mi się :) To teraz zobacz - to byli moi budowlańcy! Cyba im za mało płace, ze tacy wygłodniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ]Kochani Neferkowie GRATULACJE to milowy krok w Waszej drodze do własnego domu. Żeby gdziekolwiek dojść,trzeba wyruszyć i zrobić pierwszy krok.POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Oj Kasiu dzięki. Ile jeszcze tych kroczków... rety ... strach myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Nafer ważne jest to że jesteś już na drodze i rozpoczęłaś wędrówkę.Jeżeli zaczęłaś wędrówkę to cel jest przed Tobą i tylko do przodu krok za krokiem będziesz się do niego zbliżać.Życzę Wam tego z całego serducha.POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 19.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Nefer Ty Dziewczyno piszesz, że ja mam tempo?! Tak jak czytam Twój dziennik to myślę, że Ciebie nie pobiję. U nas dom ludzie budują i moja marna w tym zasługa a Ty co prawda jeszcze fizycznie nie zaczełaś ale wszystko już masz obcykane. Koncepcja na wsio już gotowa to później roboty lawinowo będą szły i ani się obejżysz jak już koniec będzie. Ja natomiast utknę zapewne na etapie koncepcyjnym jak już dom stał będzie bo jak tu decydować jak się nie bardzo wie co się chce albo chce sie kilka rzeczy w jednym miejscu na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 19.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Pozwoliłam sobie na poczytanie Twojego Dziennika i jestem pod wrażeniem. Gratuluję pozytywnego zaopiniowania!! To jest dopiero przełom. Gratuluję też świetnej pani Architekt. Pozbierała się po napaści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Duende Dzięki za czas poświęcony na moje wypociny Pani Architekt już zdecydowanie lepiej. Teraz o fajnie na nią patrzeć - coraz mocniejsza jest - i paradoksalnie - nie wiem czy jej ta cała akcja nie dodała sił i złości na rzeczywistość: "A ja i tak wam pokażę!!!". anetmar Nie denerwuj mnie kurde, kurde, zasuwasz jak mały czołg a ja w polu ( znaczy się głęboko w d....e) ALe jak zaglądam do CIebie to sobie myślę - "patrz, to możliwe!". Pisz dziewczyno, pisz, bo bez Ciebie ani rusz na tym Zaciszu kasia64 tak mi rób, tak mi dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Neferko z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witaj Nefer. Tak se myslę że może "Dziennik-domu-którego-nie-ma-ale-będzie" brzmiałoby jeszcze lepiej Co do kuchni - mam trochę podobną (ale oczywiście całkowicie inną ). Pozwolę sobie na może oczywiste uwagi: 1) rzeczywiście szuflady są wygodniejsze niż szafki 2) u siebie zaobserwowałem (nikt mi tego nie mówił) że jeśli w kuchni ma być kilka osób to szuflady nie mogą być za szerokie bo ludzie sobie przeszkadzają 3) umywalka pod oknem - jest problem kranu. Musi być możliwość otworzenia okna więc albo kran dokładnie na środku (tam gdzie słupek okna) albo parapet wyżej niż blat albo kran "składany" 4) nie wiem jak jesteś wysoka - to warunkuje wysokość zawieszenia szafek - a widzę że szafki są nad płytą kuchenną - rozumiem że nie będzie wyciągu (sam nie mam i nie żałuję ale też nie mam szafek nad płytą) 5) dobrze że zmywarka jest w środku blatu (oddalona od ścian) i blisko zlewu. Ja mam ją przy ścianie i ściana się brudzi. W dodatku wbrew pozorom zmywarka jest bardzo często otwierana. 6) drzwiczki pod zlewem (jeśli tam będziesz miała drzwiczki) powinny mieć zawiasy z drugiej strony niż jest zmywarka. Często przed wrzuceniem naczyń do zmywarki chcesz coś wyrzucić do kosza który zwykle jest pod zlewem i wtedy drzwi pod zlewem mogą być w konflikcie z drzwiczkami zmywarki. 7) po obecnych doświadczeniach uważam że kuchnia nie może być za duża. Najlepiej gdybyś rozplanowała sobie najczęstsze czynności np. śniadanie - co przygotowujesz? gdzie stoi kawiarka? gdzie gofrownica? gdzie łyżki? gdzie mikrofala? gdzie będziesz trzymać filiżanki? gdzie pojemnik z kawą? gdzie mleko? gdzie tabletki (człowiek się starzeje i to pewnie stanie się stały element śniadań)? itd. itp. A później sprawdź ile z tych rzeczy będzie w zasięgu rąk - to Ci powie ile się nabiegasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 O jesoooooooooo _bogus_ - wielkie dzieki - nie wpadła bym na to - poważnie - nie żartuję :) Suuuper - wszystko zaimplementuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Nefer - co do twojej kuchni, to bardzo mi się podoba, ale ... No właśnie. Wszystkie projekty kuchni jakie teraz oglądam zakładają zlew pod oknem. Zastanawiam się tylko, czy jest to odpowiednie miejsce dla zlewu. Mając zmywarkę, raczej rzadko będziesz z niego korzystać. A umiejscawiając go pod oknem zabierasz sobie bardzo fajne, dość jasne miejsce do przyrządzania posiłków. To oczywiście tylko moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts