Nefer 12.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 na kasetę w ścianie to jest już za późno więc pozostaje tylko jakaś szyna. niezły pomysł z tymi dwoma połówkami - to rozwiązanie bardziej u mnie by przypasowało. teraz pozostaje znaleźć kogoś kto to zrobi Każdy od szaf przesuwnych. Nie wiem czy byłaś u swego małża w biurze jeśli tak to pewnie widziałaś drzwi kuchenne - coś takiego chciałabym mieć. A Ty wiesz, że jeszcze tam nie dojechałam po przeprowadzce ? :) Musze zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry z rana Witaj Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 NO nieeeeee takich grzybków nie wolno popsuć !! Własnie wróciłam z kina z Iron Man - więc nie zdążyłam ich uratować ( a Iron Man by zdążył ) Wierzę jednak w Rrmi, mam nadzieję, że nie zrobiła grzybowego zakalca. A o czym ten Iron Man? Jakiś nowszy model Supermana? A tak mniej więcej taka odmiana Supermana :) Nic nowego w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ladna ta dachowka - moze i ja sie skusze tez na podobna. Nefer - w tym temacie http://forum.muratordom.pl/nieogrzewany-garaz-w-bryle-budynku,t130551.htm piszesz o 5 cm styro pod podloga sypialni nad garazem. Nie wiem jak tam z wysokoscia garazu ale czy nie lepiej dac tam z 15 cm? Wszak sypialnia wazna jest. Dobrze gadasz W garażu będzie jeszcze 5 cm na suficie doklejone, garaż ogrzewany Zimno nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Cóż tu mozna więcej powiedzieć PIĘKNIE Dzięki Aguś - będzie za co pić na zlocie Gratuluję zakończenia akcji DACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry z rana Witaj Piękna I jak Cię nie kochać!!!!??? Tak dawno już mnie nikt piękną nie nazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry z rana Witaj Piękna I jak Cię nie kochać!!!!??? Tak dawno już mnie nikt piękną nie nazywał Zabiesz swojego faceta na zlot to z nim pogadam jak Polak z Polakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę No jak daleko to ja się nie dziwię: najważniej by od siebie nie upaść za daleko. Ale będzie lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę No jak daleko to ja się nie dziwię: najważniej by od siebie nie upaść za daleko. Ale będzie lepiej :) Co piłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę No jak daleko to ja się nie dziwię: najważniej by od siebie nie upaść za daleko. Ale będzie lepiej :) Co piłaś? Oj Marjuszek, nic a nic romantyczności To metafora taka jest A mój Szanowny to nawet nie wie że uchroniłam Go niniejszym przed straszliwą próbą, jaką byłyby Polaków rozmowy z Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę No jak daleko to ja się nie dziwię: najważniej by od siebie nie upaść za daleko. Ale będzie lepiej :) Co piłaś? "To chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, jak te dwa łyse kamienie nad rzeką. Chodzi o to, by pierwsze chciało słuchać, co to drugie powiedzieć chce do ucha, że po mej głowie czasem się ich boję: chodzą słowa nie do powiedzenia... nie do powiedzenia! Dzień dobry kocham cię, już posmarowałem tobą chleb. Dzień dobry kocham Cię, nie chcę cię z oczu stracić, więc, jeszcze więcej... Dzień dobry kocham cię, podzielimy dziś ten ogień na dwoje, Dzień dobry kocham cię, to zapyziałe miasto niech o tym wie! Tu chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, kiedy długo drugie nie widzi pierwszego, bo gdy siedzi człek samemu z czarnymi myślami, człowiek rzuca słuchawkami, rzuca słuchawkami. Bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, nawet jeśli czasem między nami wykipi mleko, choćbyś nawet i wieczorem zasypiała zdołowana, chciałbym ci zaśpiewać z rana, móc ci zaśpiewać z rana: Kochana - Dzień dobry kocham cię..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nefer - dziękuję za ten wiersz z rana. A Polaków rozmowy z Nefercią to żadna straszliwa próba - to sama przyjemność, możecie mi wierzyć. To zajefajna facetka jest, dynamit ma w sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.05.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kiedy ja na Zlot nie jadę A facet to daleko się pałęta i czasami to nawet nie ma okazji i czasu żeby powiedzieć wszystko, co by chciał!!! No w każdym razie, ja to tak sobie tłumaczę No jak daleko to ja się nie dziwię: najważniej by od siebie nie upaść za daleko. Ale będzie lepiej :) Co piłaś? "To chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, jak te dwa łyse kamienie nad rzeką. Chodzi o to, by pierwsze chciało słuchać, co to drugie powiedzieć chce do ucha, że po mej głowie czasem się ich boję: chodzą słowa nie do powiedzenia... nie do powiedzenia! Dzień dobry kocham cię, już posmarowałem tobą chleb. Dzień dobry kocham Cię, nie chcę cię z oczu stracić, więc, jeszcze więcej... Dzień dobry kocham cię, podzielimy dziś ten ogień na dwoje, Dzień dobry kocham cię, to zapyziałe miasto niech o tym wie! Tu chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, kiedy długo drugie nie widzi pierwszego, bo gdy siedzi człek samemu z czarnymi myślami, człowiek rzuca słuchawkami, rzuca słuchawkami. Bo chodzi o to, by od siebie nie upaść za daleko, nawet jeśli czasem między nami wykipi mleko, choćbyś nawet i wieczorem zasypiała zdołowana, chciałbym ci zaśpiewać z rana, móc ci zaśpiewać z rana: Kochana - Dzień dobry kocham cię..." Neferko, wiedziałem o co chodzi. A piosenkę, której tekst przytoczyłaś uwielbiam. Zwłaszcza w wykonaniu Strachów. W sumie w żadnym innym wykonaniu nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Neferko, wiedziałem o co chodzi. A piosenkę, której tekst przytoczyłaś uwielbiam. Zwłaszcza w wykonaniu Strachów. W sumie w żadnym innym wykonaniu nie znam Ja też ją uwielbiam ( zawsze w samochodzie drę mordę razem z nimi :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nefer - gratulki z podpisania umowy na gaz My czekamy już ponad 6 lat a naszej gazowni dalej nie opłaca się do nas podciągnąć gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nefer - gratulki z podpisania umowy na gaz My czekamy już ponad 6 lat a naszej gazowni dalej nie opłaca się do nas podciągnąć gazu Jesooooo Ja mam gaz w ulicy - vis a vis granicy. Wycenili mi podłączenie na 10.000 I nie zamierzam się kłócić :) CO to za firma to mózg staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nefer - gratulki z podpisania umowy na gaz My czekamy już ponad 6 lat a naszej gazowni dalej nie opłaca się do nas podciągnąć gazu Jesooooo Ja mam gaz w ulicy - vis a vis granicy. Wycenili mi podłączenie na 10.000 I nie zamierzam się kłócić :) CO to za firma to mózg staje... ja mam 120 m i nas wycenili 2 lata temu na 24 tys. A Tobie z czego to przyłącze robią - ze złota może bo tak drogo Ich to naprawdę pogło albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Neferko, wiedziałem o co chodzi. A piosenkę, której tekst przytoczyłaś uwielbiam. Zwłaszcza w wykonaniu Strachów. W sumie w żadnym innym wykonaniu nie znam Ja też ją uwielbiam ( zawsze w samochodzie drę mordę razem z nimi :)) Ja też uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ja mam 120 m i nas wycenili 2 lata temu na 24 tys. A Tobie z czego to przyłącze robią - ze złota może bo tak drogo Ich to naprawdę pogło albo co Spodziewam się inkrustowanej hebanem skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts