Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej!

Czytam i czytam Twój dziennik i nie mogę wyjść z podziwu. Świetnie sobie radzisz, co widać na załączonych zdjęciach - fajny domek btw :)

Uczę się na Twoim dzienniku i mam nadzieję, że robię postępy (na razie w teorii) ;) Przy okazji, jeszcze raz dzięki za namiary na geotor, dobrzy fachowcy.

I gratuluję umowy z gazownią!

Pozdrówka i oby tak dalej!

Hej!

Czytam i czytam Twój dziennik i nie mogę wyjść z podziwu. Świetnie sobie radzisz, co widać na załączonych zdjęciach - fajny domek btw :)

Uczę się na Twoim dzienniku i mam nadzieję, że robię postępy (na razie w teorii) ;) Przy okazji, jeszcze raz dzięki za namiary na geotor, dobrzy fachowcy.

I gratuluję umowy z gazownią!

Pozdrówka i oby tak dalej!

Witaj Sharoon :):) Jessoooo ja nie wiem czy z tego dziennika można się czegoś nauczyć poza jakąś taką totalną histerią :):):)

Bardzo mi się Geotor podobał - rzeczywiście chłopaki fachowe i da się z nimi pogadać :)

Domek faktycznie robi wrażenie .... na pewno chętnie będę zaglądał do dziennika.

Życzę oczywiście jak najwięcej tych dobrych wiadomości w dzienniku.

Kawałeczek "Strachów..." rzeczywiście super, zresztą ta kapela ma prawie wszystkie fajne kawałki. Dla mnie no.1 w ich wykonaniu to "czarny chleb i czarna kawa" tekst smutny ale jakże piękny....... to tak na marginesie ;)

Domek faktycznie robi wrażenie .... na pewno chętnie będę zaglądał do dziennika.

Życzę oczywiście jak najwięcej tych dobrych wiadomości w dzienniku.

Kawałeczek "Strachów..." rzeczywiście super, zresztą ta kapela ma prawie wszystkie fajne kawałki. Dla mnie no.1 w ich wykonaniu to "czarny chleb i czarna kawa" tekst smutny ale jakże piękny....... to tak na marginesie ;)

Dzięki naLeśnik za dobre słowo :):)

Nefer, cóż ja Ci mogę powiedzieć, Kochana - trzymaj się, jak zawsze, bądź stanowcza i nie pozwólcie dłużej Teściowi zapędzać się w takie stany na własną prośbę. :roll:

Domek jest prześliczny, tyle w nim będzie światła i przestrzeni - pieknie to wygląda! :D

Neferko - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko ok :D

pytanko: jaki robisz tynk zewnętrzny?

Cześć Maluszku :):) Dzięki :)

Tynk.........

A to dobre pytanie. Jaki ja robie tynk zewnętrzny ? Ładny ? Taki biały z łamany w ecru ? :):)

KUŹWA NIE WIEM :)

Nefer

Zanim jednak namyslisz sie na ten bialy lamany to chetnie Ci cos pokaze.

Tylko bys sie musiala pfatygowac do nas :D

I jechac nie wedlug tego czegos co Cie do mnie przez las nakierowalo , ale tak jak ja Ci powiem.

U mnie tynk bedzie ciemny , ale to dopiero w przyszlym roku ,wiec swojego nie pokaze teraz.

Neferko - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko ok :D

pytanko: jaki robisz tynk zewnętrzny?

Cześć Maluszku :):) Dzięki :)

Tynk.........

A to dobre pytanie. Jaki ja robie tynk zewnętrzny ? Ładny ? Taki biały z łamany w ecru ? :):)

KUŹWA NIE WIEM :)

ja też mam taki pomysł na kolor chociaż ostatnio bardziej ciągnie mnie jakiś taki ciepły pomarańcz albo żółty wpadający w pomarańcz.

Ale tynk robisz silikatowy czy akrylowy? Gładki czy jakiś baranek?