braza 13.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Gratuluje gazu!!!!! Buziaki na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Gratuluje gazu!!!!! Buziaki na cały dzień I wzajemnie - miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Neferko, wiedziałem o co chodzi. A piosenkę, której tekst przytoczyłaś uwielbiam. Zwłaszcza w wykonaniu Strachów. W sumie w żadnym innym wykonaniu nie znam Ja też ją uwielbiam ( zawsze w samochodzie drę mordę razem z nimi :)) Ja też uwielbiam Wiesz co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 13.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej! Czytam i czytam Twój dziennik i nie mogę wyjść z podziwu. Świetnie sobie radzisz, co widać na załączonych zdjęciach - fajny domek btw Uczę się na Twoim dzienniku i mam nadzieję, że robię postępy (na razie w teorii) Przy okazji, jeszcze raz dzięki za namiary na geotor, dobrzy fachowcy. I gratuluję umowy z gazownią! Pozdrówka i oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej! Czytam i czytam Twój dziennik i nie mogę wyjść z podziwu. Świetnie sobie radzisz, co widać na załączonych zdjęciach - fajny domek btw Uczę się na Twoim dzienniku i mam nadzieję, że robię postępy (na razie w teorii) Przy okazji, jeszcze raz dzięki za namiary na geotor, dobrzy fachowcy. I gratuluję umowy z gazownią! Pozdrówka i oby tak dalej! Witaj Sharoon :) Jessoooo ja nie wiem czy z tego dziennika można się czegoś nauczyć poza jakąś taką totalną histerią :) Bardzo mi się Geotor podobał - rzeczywiście chłopaki fachowe i da się z nimi pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.05.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No to teraz legalnie na gazie Fajna chałupka wyszła a to jeszcze bez okien i takich tam wykończeń a co to będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No to teraz legalnie na gazie Fajna chałupka wyszła a to jeszcze bez okien i takich tam wykończeń a co to będzie później Dzięki Magi Jakoś też mi się bardziej podoba niż na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.05.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Domek faktycznie robi wrażenie .... na pewno chętnie będę zaglądał do dziennika. Życzę oczywiście jak najwięcej tych dobrych wiadomości w dzienniku. Kawałeczek "Strachów..." rzeczywiście super, zresztą ta kapela ma prawie wszystkie fajne kawałki. Dla mnie no.1 w ich wykonaniu to "czarny chleb i czarna kawa" tekst smutny ale jakże piękny....... to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Domek faktycznie robi wrażenie .... na pewno chętnie będę zaglądał do dziennika. Życzę oczywiście jak najwięcej tych dobrych wiadomości w dzienniku. Kawałeczek "Strachów..." rzeczywiście super, zresztą ta kapela ma prawie wszystkie fajne kawałki. Dla mnie no.1 w ich wykonaniu to "czarny chleb i czarna kawa" tekst smutny ale jakże piękny....... to tak na marginesie Dzięki naLeśnik za dobre słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 czym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać a tu...Neferko trzymaj się, ściskam kciuki za teścia... ps. Dach superzasty i rzeczywiście zasuwasz jak rakieta z tą budową. Gazu gratuluję, choć cena przyłącza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzięki. Nie pokonały mnie urzędasy. Lubię budowę. Ale takie akcje mnie letko zginają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jestem z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nefer, cóż ja Ci mogę powiedzieć, Kochana - trzymaj się, jak zawsze, bądź stanowcza i nie pozwólcie dłużej Teściowi zapędzać się w takie stany na własną prośbę. Domek jest prześliczny, tyle w nim będzie światła i przestrzeni - pieknie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Neferko, takie sytuacje dla nikogo nie są łatwe no chyba, że serca nie mają... A co na froncie dzisiaj słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Neferko - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko ok pytanko: jaki robisz tynk zewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Neferko - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko ok pytanko: jaki robisz tynk zewnętrzny? Cześć Maluszku :) Dzięki Tynk......... A to dobre pytanie. Jaki ja robie tynk zewnętrzny ? Ładny ? Taki biały z łamany w ecru ? :) KUŹWA NIE WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nefer Zanim jednak namyslisz sie na ten bialy lamany to chetnie Ci cos pokaze. Tylko bys sie musiala pfatygowac do nas I jechac nie wedlug tego czegos co Cie do mnie przez las nakierowalo , ale tak jak ja Ci powiem. U mnie tynk bedzie ciemny , ale to dopiero w przyszlym roku ,wiec swojego nie pokaze teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Neferko - mam nadzieję, że z Teściem będzie wszystko ok pytanko: jaki robisz tynk zewnętrzny? Cześć Maluszku :) Dzięki Tynk......... A to dobre pytanie. Jaki ja robie tynk zewnętrzny ? Ładny ? Taki biały z łamany w ecru ? :) KUŹWA NIE WIEM ja też mam taki pomysł na kolor chociaż ostatnio bardziej ciągnie mnie jakiś taki ciepły pomarańcz albo żółty wpadający w pomarańcz. Ale tynk robisz silikatowy czy akrylowy? Gładki czy jakiś baranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts