Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no .......

żeby mnie się też takie cuda zdarzały............ :(

pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Teścia.

Wszelkich cudów życze Ci w ilościach niezmierzonych :):)

Z drugiej strony trzeba uważać co sobie człowiek życzy - bo się może spełnić :):)

Na dzień dobry poczytałam dziennik Twój jeszcze raz. 8)

I tak sobie przypomniałam, że muszę Ci PW napisać. :o

Od dwóch tygodni powinnam to zrobić. :oops:

No to idę pisać. :D

A czemu nie spałaś? :o

Z wrażenia, że sprzedajesz? :roll:

Kochana, będzie dobrze, jak zawsze! :D

Ależ skąd !!! Jak zwykle wydawało mi się, że jak sie z kimś umawiam na 9.00 rano to o tej godzinie do mnie przyjedzie. Szczególnie,że jedzie z Gdańska...

ALe jakoś się nie pojawił misio ... Jego strata :)

Uwielbiam czytać Twój dziennik :D

Dzielna jesteś,dajesz radę udźwignąć budowę. Emanuje od Ciebie pozytywna energia, ludzie to czują.Więc nie dziw się,że tak lgną do Ciebie.

Ja na swojej drodze często spotykam takich ludzi, na szczęście, bo przywracaja mi wiarę w człowieka. Obcy ludzie bardziej nam teraz pomagają niż rodzina(z jednym wyjątkiem).Niestety są też tacy którzy dziwią sie skąd mamy pieniądze na budowę..i w ogóle ,ze nas stać.. paranoja.Ale ja też pomimo przeciwności losu nie załamuję się. Musi sie udać.Prawda?

Uwielbiam czytać Twój dziennik :D

Dzielna jesteś,dajesz radę udźwignąć budowę. Emanuje od Ciebie pozytywna energia, ludzie to czują.Więc nie dziw się,że tak lgną do Ciebie.

Ja na swojej drodze często spotykam takich ludzi, na szczęście, bo przywracaja mi wiarę w człowieka. Obcy ludzie bardziej nam teraz pomagają niż rodzina(z jednym wyjątkiem).Niestety są też tacy którzy dziwią sie skąd mamy pieniądze na budowę..i w ogóle ,ze nas stać.. paranoja.Ale ja też pomimo przeciwności losu nie załamuję się. Musi sie udać.Prawda?

oczywiście, że się musi udać !!!

Może nie za godzinę, może nie jutro, ale się uda !

A ludzie niech sobie gadają.

Teraz w W-wie domy budują biedacy, których nie stać na mieszkanie - serio :):)

A tak to trochę jest, że też więcej wsparcia, pomocy, rad uzyskałam od obcych ludzi niż od własnej rodziny ( z pominięciem męża i dzieci ofkors:))

Czasem mi też ręce opadają, czasem też nie mam już siły. Ale zawsze staram się przespać z tematem i popatrzec na to wszystko jak na film Bareji :)

Inaczej człowiek by zwariował :)

Dzięki , że podoba CI się dziennik. On dodaje mi sił - to dobrze, że działa też na czytających :):)

Będzie dobrze :)

dzisiaj pierwszy raz od deski do deski przeczytalem ten dziennik.

W zasadzie z powodu glodu wiedzy o procedurach i kolejnosci załatwiania spraw ale też dlatego ze dobrze sie go czyta. Zgrabnie i kwintesencyjnie podaje mnóstwo waznych i przydatnych spraw przyprawionych rześkim, pozytywnym sosem :) fajnie sie to czyta (no moze poza tym fragmentem gdzie piszesz o 2,8% oprocentowania kredytu, bo ktoś, kto ma 4,1 wali już klawiaturą w monitor :))

Jako że przystępuję do procedur zaniedługo (w poniedziałek żenię się z KredytBankiem) więc w tym tygodniu podpytam o coponiektóre sprawy... teraz póki co trzeba sie na jutro rano 'rychtować'

Dzięki za dużo dobrego materiału.