Nefer 25.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 tu jeszcze brzoza - którą bardzo lubię - i akacja ( jeszcze łysa - maj 2006) http://images2.fotosik.pl/62/wpowx4bans8khnoymed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 no niestety z drzewami owocowymi to różnie bywa - zaniedbane dziczeją. życzę co by Wam się udało ją wyprowadzić - przepyszne jabłuszka, zwłaszcza nie przejrzałe - smak mojego dzieciństwa Mam nadzieję, choć jeszcze 5 lat temu nie było co robić z tymi jabłkami - dziesiątki kilogramów. A jabłko nie mieściło się w obu dłoniach - rzeczywiście były bardzo smaczne. Jakby co - za rok będę rozdawać - czuj się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zawitam ja ostatecznie mogłabym zapodać jedynie miód lipowy ale kto się odważy go zebrać p.s. oooo... pudzian nie dostał corvetty... coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 26.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No, no. Cięcie jabłoni też eksperymentowane na Antonówce co ma chyba 100 lat. Ciekawe czy coś z niej będzie, ale raczej tak. Po cięciu piękne ma liście ( ten rok to nie jej czas na jabłka- owocuje co 2 lata) zobaczymy co będzie za rok. będzie na pewno, ja swoją antonówke tnę co kilka lat, jak już za dużo wilków wyrośnie.. i owocuje też co drugi rok ale za to jak ja z nich robię cos w rodzaju musu- kroję na ćwiartki, obieram ze skórki i nasion, z cukrem duszę przez chwilę żeby tylko zrobiły się przezroczyste i takie gorące do słoiczków po dżemach... potem do omletów albo nalesników jak znalazł... pyyyszotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ojej... ale narobiłaś smaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Doooobre U mnie byy takie ilości tych jabłek, że nie do przerobienia.... Zobaczymy - jak przestanę sobie dawać z nimi radę to dam znać i zrobimy jabłkobranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 takie z deptaniem jabłek w wielkich kadziach? ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 takie z deptaniem jabłek w wielkich kadziach? ja się piszę Chyba pora kadź budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ja też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ja też.... nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A to kiedy na te jabłka wpaść? dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 hejka ja poczekam aż fermenta puszczą i mocy nabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 hejka ja poczekam aż fermenta puszczą i mocy nabiorą cierpliwy musisz być .....prawie dwa lata czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 hejka ja poczekam aż fermenta puszczą i mocy nabiorą cierpliwy musisz być .....prawie dwa lata czekać Mozna ten czas skrocic nie myjac nog przed deptaniemj ablek... Nefercia tesknisz Ty choc troche za Zeljka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 hejka ja poczekam aż fermenta puszczą i mocy nabiorą cierpliwy musisz być .....prawie dwa lata czekać Mozna ten czas skrocic nie myjac nog przed deptaniemj ablek... Nefercia tesknisz Ty choc troche za Zeljka? od dzisiaj już nie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ano tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobry wieczór A Pani to chodzi po cudzych chałupach a w dzienniku cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobry wieczór A Pani to chodzi po cudzych chałupach a w dzienniku cisza... Ups Zostałam zdemaskowana Dzienniczek uzupełnię jak tylko mój małżonek raczy się podłączyć aparatem do komputera i zgra zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Hurra hurra bo właśnie zdjęć najbardziej nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.