Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka :D

ja poczekam aż fermenta puszczą i mocy nabiorą 8) :wink:

cierpliwy musisz być :o .....prawie dwa lata czekać :-? :wink:

Mozna ten czas skrocic nie myjac nog przed deptaniemj ablek... 8) :wink:

Nefercia tesknisz Ty choc troche za Zeljka? :roll: 8) :D :wink:

Baaaaaaaaaardzo :):)

Wybaczcie - dziś spałam 3h, więc o 16.00 zaliczyłam zwałkę i właśnie się obudziłam.

Moja pani prezes idzie na operację barku w piątek, więc będę zapier........ć na wysokości lamperii przez miesiąc, bo dojdą mi prezentacje, występy na konferencjach, wizyty u Klientów, pisanie ofert i zarządzanie całym tym zwierzyńcem...

Chyba zejdę... Jeszcze mi w czerwcu doszły 2 dni wykładów, bo się jeden koleś wykruszył ..:( KUŹWA nooooooooooooo

http://marciupuch.w.interia.pl/obrazki/freunde06.gif - chyba najlepsze duchowe wsparcie, jakie można sobie wymarzyć :D

A konik jest mój prywatny, osobisty - to Miłościwie i Niepodzielnie Nam Panująca Księżniczka Brazylia :D

http://marciupuch.w.interia.pl/obrazki/freunde06.gif - chyba najlepsze duchowe wsparcie, jakie można sobie wymarzyć :D

A konik jest mój prywatny, osobisty - to Miłościwie i Niepodzielnie Nam Panująca Księżniczka Brazylia :D

Jest pięęęęęęęęęęeeekna :)