Nefer 27.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ojejku, dziękuję, dziękuję Jutro przekaże Księżniczce pochwały owe, może powstrzyma ją to przed sprzedaniem mi kopniaka przy robieniu zastrzyków Wsparcie duchowe mam nadzieję absolutnie pasuje Wsparcie duchowe zawsze pasuje :)Na koniech się nie znam za grosz, ale Księżniczka wygląda tak ... szlachetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Wygląda szlachetetnie, bo to szlachetna półkrew - prosze się nie śmiać, tak to brzmi naprawdę. Ojciec Wielkopolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Wygląda szlachetetnie, bo to szlachetna półkrew - prosze się nie śmiać, tak to brzmi naprawdę. Ojciec Wielkopolak No wiedziałam, ze to nie perszeron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Wygląda szlachetetnie, bo to szlachetna półkrew - prosze się nie śmiać, tak to brzmi naprawdę. Ojciec Wielkopolak No wiedziałam, ze to nie perszeron... Noooo...chociaż perszerony tez potrafią byc piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Chwilę człowieka nie będzie a tu tyle się dzieje Dużo zdrówka dla teścia. Gratuluję gazu i skrzyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Chwilę człowieka nie będzie a tu tyle się dzieje Dużo zdrówka dla teścia. Gratuluję gazu i skrzyneczki Zaraz będzie gazu ciąg dalszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gazownia - cuda, Panie, cuda... (...) Jestem pod wrażeniem :) Zobaczymy 9.06 :) Ciesz się że nie jest środek zimy a Ty w środku paląca gumiakami Co za sprinterzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gazownia - cuda, Panie, cuda... (...) Jestem pod wrażeniem :) Zobaczymy 9.06 :) Ciesz się że nie jest środek zimy a Ty w środku paląca gumiakami Co za sprinterzy Przynajmniej na starcie tak wygląda - w końcu 2 lata czekałam na podpisanie umowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No, jak cuda w gazowni się dzieją, to musowo, że Nefer w tym palce maczała. Nefercia, dasz radę, bo tylko Ty jedna możesz takiemu nawałowi pracy dać radę. Jak tam Teść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No, jak cuda w gazowni się dzieją, to musowo, że Nefer w tym palce maczała. Nefercia, dasz radę, bo tylko Ty jedna możesz takiemu nawałowi pracy dać radę. Jak tam Teść? Teść wczoraj wrócił do domu. Niestety odmawia chodzenia i leży w łózku. No nie idzie go wyciągnąć. Chyba mu załatwię (tzn. zapłacę) rehabilitację w Konstancinie - niech go tam trochę rozruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gazownia - cuda, Panie, cuda... Ponieważ umowa została podpisana z datą 24.04 pozwoliłam się zainteresować tematem co dalej ...... W zeszłym tygodniu przyszła faktura na kwotę podłaczenia (3.000), którą karnie zapłacił - przed terminem - licząc na wzajemność O słodka naiwności Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gazownia - cuda, Panie, cuda... Ponieważ umowa została podpisana z datą 24.04 pozwoliłam się zainteresować tematem co dalej ...... W zeszłym tygodniu przyszła faktura na kwotę podłaczenia (3.000), którą karnie zapłacił - przed terminem - licząc na wzajemność O słodka naiwności Wieczór nieuleczlna, kuźwa, nieuleczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Gazownia - cuda, Panie, cuda... Ponieważ umowa została podpisana z datą 24.04 pozwoliłam się zainteresować tematem co dalej ...... W zeszłym tygodniu przyszła faktura na kwotę podłaczenia (3.000), którą karnie zapłacił - przed terminem - licząc na wzajemność O słodka naiwności Wieczór nieuleczlna, kuźwa, nieuleczalna nie bierz se tego tak do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dzieńdoberek ooo Pojawił się mój ulubiony wodnik Pamiętasz jeszcze o nas mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzień DObry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O proszę najpierw odwiedzasz znajomych a potem dopiero do siebie Czekam na walkę z gazownią ciąg dalszy (pewnie poczekam tydzień ). Życzę Ci jak najmniej przejść jak w banku, ale... świetnie się Ciebie czyta w takich momentach. Nie ma to jak kobiety potrafiące ustawić wszystkich do pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O proszę najpierw odwiedzasz znajomych a potem dopiero do siebie Czekam na walkę z gazownią ciąg dalszy (pewnie poczekam tydzień ). Życzę Ci jak najmniej przejść jak w banku, ale... świetnie się Ciebie czyta w takich momentach. Nie ma to jak kobiety potrafiące ustawić wszystkich do pionu A dzięki Efilo - lubię dobrze zacząć dzień, więc wole popatrzeć co tam fajnego u moich Ulubieńców :) Już czasem mi sił brak ...choć teraz sobie odpowczywam i czekam na okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja podpatruję Ciebie. Też nie zawsze się odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A ja już postanowiłam, że jak będę robić swoją kuchnię to Stary zrobi mi murowane szafki, dokupię tylko do nich fronty, a w ogóle to wstawię kredensy i witrynki zamiast szfek kuchennych, będzie świetnie. Wybrałam komplet białych mebli od Matkowskiego i policzyłam, że meble kuchenne tej jakości kosztowałyby ok. 30 tys., a za te kredensy, witryny, stoły i krzesła zapłacę 12 tys. Bardzo jestem dumna z tego swojego pomysłu. Poza tym - kiedyś nie było szafek kuchennych, tylko stoły właśnie, kredensy i witryny. I to zdawało egzamin przez całe wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dzieńdoberek ooo Pojawił się mój ulubiony wodnik Pamiętasz jeszcze o nas mam nadzieję? dzień dobry to mam rezerwować czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts