Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Ojejku, dziękuję, dziękuję :oops: Jutro przekaże Księżniczce pochwały owe, może powstrzyma ją to przed sprzedaniem mi kopniaka przy robieniu zastrzyków :D

Wsparcie duchowe mam nadzieję absolutnie pasuje :roll: :D

Wsparcie duchowe zawsze pasuje :):)Na koniech się nie znam za grosz, ale Księżniczka wygląda tak ... szlachetnie :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gazownia - cuda, Panie, cuda...

(...)

Jestem pod wrażeniem :):) Zobaczymy 9.06 :):)

Ciesz się że nie jest środek zimy a Ty w środku paląca gumiakami :lol: :lol:

Co za sprinterzy :wink:

Przynajmniej na starcie tak wygląda - w końcu 2 lata czekałam na podpisanie umowy :):)

No, jak cuda w gazowni się dzieją, to musowo, że Nefer w tym palce maczała. :lol:

Nefercia, dasz radę, bo tylko Ty jedna możesz takiemu nawałowi pracy dać radę. :roll:

Jak tam Teść?

No, jak cuda w gazowni się dzieją, to musowo, że Nefer w tym palce maczała. :lol:

Nefercia, dasz radę, bo tylko Ty jedna możesz takiemu nawałowi pracy dać radę. :roll:

Jak tam Teść?

Teść wczoraj wrócił do domu. Niestety odmawia chodzenia i leży w łózku.

No nie idzie go wyciągnąć.

Chyba mu załatwię (tzn. zapłacę) rehabilitację w Konstancinie - niech go tam trochę rozruszają

Ponieważ umowa została podpisana z datą 24.04 pozwoliłam się zainteresować tematem co dalej ......

W zeszłym tygodniu przyszła faktura na kwotę podłaczenia (3.000), którą karnie zapłacił - przed terminem - licząc na wzajemność :)

O słodka naiwności :-? :wink: :D

Wieczór :D

Ponieważ umowa została podpisana z datą 24.04 pozwoliłam się zainteresować tematem co dalej ......

W zeszłym tygodniu przyszła faktura na kwotę podłaczenia (3.000), którą karnie zapłacił - przed terminem - licząc na wzajemność :)

nieuleczlna, kuźwa, nieuleczalna :)

nieuleczlna, kuźwa, nieuleczalna :)

nie bierz se tego tak do serca :lol:

O proszę

najpierw odwiedzasz znajomych a potem dopiero do siebie :D

Czekam na walkę z gazownią ciąg dalszy (pewnie poczekam tydzień :) ). Życzę Ci jak najmniej przejść jak w banku, ale... świetnie się Ciebie czyta w takich momentach. :oops: :D Nie ma to jak kobiety potrafiące ustawić wszystkich do pionu 8)

O proszę

najpierw odwiedzasz znajomych a potem dopiero do siebie :D

Czekam na walkę z gazownią ciąg dalszy (pewnie poczekam tydzień :) ). Życzę Ci jak najmniej przejść jak w banku, ale... świetnie się Ciebie czyta w takich momentach. :oops: :D Nie ma to jak kobiety potrafiące ustawić wszystkich do pionu 8)

A dzięki Efilo - lubię dobrze zacząć dzień, więc wole popatrzeć co tam fajnego u moich Ulubieńców :):)

Już czasem mi sił brak ...choć teraz sobie odpowczywam i czekam na okienka :)

A ja już postanowiłam, że jak będę robić swoją kuchnię to Stary zrobi mi murowane szafki, dokupię tylko do nich fronty, a w ogóle to wstawię kredensy i witrynki zamiast szfek kuchennych, będzie świetnie. Wybrałam komplet białych mebli od Matkowskiego i policzyłam, że meble kuchenne tej jakości kosztowałyby ok. 30 tys., a za te kredensy, witryny, stoły i krzesła zapłacę 12 tys.

Bardzo jestem dumna z tego swojego pomysłu. :p

Poza tym - kiedyś nie było szafek kuchennych, tylko stoły właśnie, kredensy i witryny. I to zdawało egzamin przez całe wieki. 8)