Maluszek 29.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 dobranoc ja też już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dobranoc Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 może się załapię hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wieczór dobry Jak weekend minął, poza tym, że pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Nam cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 To suuupeeer!!!!!! Mi pracowicie, ale tez fajnie!!!!! Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pracowicie?To przez Dzień Dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pracowicie? To przez Dzień Dziecka? Dokładnie!!! Ponad póltora tysiąca dzieciaków przez dwa dni ... horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Tak myślałam Nie narzekaj pomyśl jaką miały frajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Czeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Oooo właścicielka Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Zara coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No czeeeeeeeeść!!!! Bardzo się cieszę, że Teść odżył I rozumiem Twoje nastroje co do Jego opinii o domu ... Żałuję tylko, że nie mogłam wzorem innych uściskać Cię mocno realnie Miłego dzionka i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Fajnie, że Teściowi się spodobało, to ważne, bo potem kwasy z Teściami po co. Cieszę się, że odpoczęłaś, chociaż wielka szkoda, że nie pojechałaś z nami do Rrmi. Nefer, mówię Ci, tam to dopiero impreza była! Niektórzy nie spali jeszcze o 9 rano następnego dnia, jak myśmy zbierali się do odjazdu. No po prostu ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wlasciwie to ja tez nie wiem dlaczego nie przyjechalas Chcialo Ci sie tak po obcych knajpach prowadzac , zamaist z nami byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 bon dziorno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No czeeeeeeeeść!!!! Bardzo się cieszę, że Teść odżył I rozumiem Twoje nastroje co do Jego opinii o domu ... Żałuję tylko, że nie mogłam wzorem innych uściskać Cię mocno realnie Miłego dzionka i buziaki Brazunia, ale nastepnym razem to już przyjedziesz nieeeeeeeee ? Jak nie to ja się kopnę do Kołobrzegu - to piękne miasto. :) Więc lepiej przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Fajnie, że Teściowi się spodobało, to ważne, bo potem kwasy z Teściami po co. Cieszę się, że odpoczęłaś, chociaż wielka szkoda, że nie pojechałaś z nami do Rrmi. Nefer, mówię Ci, tam to dopiero impreza była! Niektórzy nie spali jeszcze o 9 rano następnego dnia, jak myśmy zbierali się do odjazdu. No po prostu ekstra! Ehhhh Depesia - bo kto wstaje o 9.00 ????????????/ Toż to masochizm ! Wyobrażam sobie , że takie Towarzystwo u takich Gospodarzy - to impra niewyjęta :) Troszkę Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wlasciwie to ja tez nie wiem dlaczego nie przyjechalas Chcialo Ci sie tak po obcych knajpach prowadzac , zamaist z nami byc ? Rrmiczku, Kochana : a. cała chałupa ludzi (jeszcze tylko nie brakowało daj spokój :) b. stan mój w sobotę można określic jako "przelecona przez psa razem z budą" ( po imprezie firmowej w piątek) więc posiłkowałam się soczkiem, soczkiem i soczkiem c. żadne obce knajpy - Tosinka mnie podrzuciła do Pl. Wilsona skąd zrobiłam sobie wycieczkę ( a jak akacje pachniały....) autobusem - uważaj - AUTOBUSEM komunikacji miejskiej do domku - w celu zejścia :) d. jeszcze nadrobimy To na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 bon dziorno Priwiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts