Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, że Teściowi się spodobało, to ważne, bo potem kwasy z Teściami po co. :D

Cieszę się, że odpoczęłaś, chociaż wielka szkoda, że nie pojechałaś z nami do Rrmi. Nefer, mówię Ci, tam to dopiero impreza była!

Niektórzy nie spali jeszcze o 9 rano następnego dnia, jak myśmy zbierali się do odjazdu. 8) :D

No po prostu ekstra! :D

No czeeeeeeeeść!!!! Bardzo się cieszę, że Teść odżył :D I rozumiem Twoje nastroje co do Jego opinii o domu ...

Żałuję tylko, że nie mogłam wzorem innych uściskać Cię mocno realnie :(

Miłego dzionka i buziaki :D

Brazunia, ale nastepnym razem to już przyjedziesz nieeeeeeeee ? Jak nie to ja się kopnę do Kołobrzegu - to piękne miasto. :):) Więc lepiej przyjedź :)

Fajnie, że Teściowi się spodobało, to ważne, bo potem kwasy z Teściami po co. :D

Cieszę się, że odpoczęłaś, chociaż wielka szkoda, że nie pojechałaś z nami do Rrmi. Nefer, mówię Ci, tam to dopiero impreza była!

Niektórzy nie spali jeszcze o 9 rano następnego dnia, jak myśmy zbierali się do odjazdu. 8) :D

No po prostu ekstra! :D

Ehhhh Depesia - bo kto wstaje o 9.00 ????????????/ Toż to masochizm !

Wyobrażam sobie , że takie Towarzystwo u takich Gospodarzy - to impra niewyjęta :):) Troszkę Wam zazdraszczam :)

Wlasciwie to ja tez nie wiem dlaczego nie przyjechalas :-?

Chcialo Ci sie tak po obcych knajpach prowadzac , zamaist z nami byc ? :roll:

Rrmiczku, Kochana :

a. cała chałupa ludzi (jeszcze tylko nie brakowało :roll: daj spokój :):)

b. stan mój w sobotę można określic jako "przelecona przez psa razem z budą" ( po imprezie firmowej w piątek) więc posiłkowałam się soczkiem, soczkiem i soczkiem

c. żadne obce knajpy - Tosinka mnie podrzuciła do Pl. Wilsona skąd zrobiłam sobie wycieczkę ( a jak akacje pachniały....) autobusem - uważaj - AUTOBUSEM komunikacji miejskiej do domku - w celu zejścia :):)

d. jeszcze nadrobimy :) To na bank :)