nitubaga 02.06.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 oj jakże ja też zazdraszczam tego spotkania.... ech.... Nefer cieszę się, że ze zdrówkiem Twego teścia lepiej, no i że domek przypadł mu do serca; u mnie jak pisałam też byli teście i wiem dokładnie co czujesz.... stresior ogromny, ale wszystko poszło gładko....uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wieczornie nitubaga nic straconego, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą nibatuga - w przyszłym roku też pewnie będzie spotkanko to może wtedy przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Good evening Zaczynam miec tego dośc, gdzie nie polezę to w oczy kłują tym spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 braza - a Ty kiedy przyjedziesz na spotkanie, co? Szkoda, że Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 W przyszłym roku będę na pewno - chociaż teraz też byłam święcie przekonana, że pojadę... Niestety, nie wyszło Strasznie żałuję, bo ominęła mnie okazja poznania osobiście tylu cudownych ludzi! Maluszku - Ty musiszbyć swoja baba, wiesz Tak samo jak Nefercia - budzicie niesamowite zaufanie samym wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Neferko - dzieki za buziaki i spotkanie szkoda ,że tak mało czasu było i nie pogadałyśmy choć chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą nibatuga - w przyszłym roku też pewnie będzie spotkanko to może wtedy przyjedziesz jak dożyjem to pojedziem - na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a. cała chałupa ludzi (jeszcze tylko nie brakowało daj spokój :) Moja Droga , ja Ciebie licze jak swojaka , Ty sie nawet anonsowac do nas nie musisz . Normalnie , wpadasz , otwierasz lodowke i robisz obiad dla wszystkich , a my jakby nigdy nic mowimy , ze dobre i prosimy czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Neferko - dzieki za buziaki i spotkanie szkoda ,że tak mało czasu było i nie pogadałyśmy choć chwilkę Oj tak Ewuś, za krótko było, ale Ty jak zwykle zakasowałaś wszystkich :) Ale cieszę się nawet z tych kilku chwil z Tobą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a. cała chałupa ludzi (jeszcze tylko nie brakowało daj spokój :) Moja Droga , ja Ciebie licze jak swojaka , Ty sie nawet anonsowac do nas nie musisz . Normalnie , wpadasz , otwierasz lodowke i robisz obiad dla wszystkich , a my jakby nigdy nic mowimy , ze dobre i prosimy czesciej Tak, ale ja widziałam co CIę czeka :) Oczywiście, że miałaś tak super gości, ale już nie chciałam robić zamieszania, szczególnie, że byłam "osłabiona" więc kompan ze mnie byłby średni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Neferciu, za krótką lecz bardzo treściwą wymianę zdań na spotkaniu wielkie dzięki. takich jak Ty nam trzeba, trzeba i jeszcze raz trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą nibatuga - w przyszłym roku też pewnie będzie spotkanko to może wtedy przyjedziesz jak dożyjem to pojedziem - na bank NO ja KUŹWA myślę :) A dziś jechałam z Ostrowii przez Twoje rejony i myślałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 W przyszłym roku będę na pewno - chociaż teraz też byłam święcie przekonana, że pojadę... Niestety, nie wyszło Strasznie żałuję, bo ominęła mnie okazja poznania osobiście tylu cudownych ludzi! Maluszku - Ty musiszbyć swoja baba, wiesz Tak samo jak Nefercia - budzicie niesamowite zaufanie samym wyglądem Eeeeeeeeeeee z tym zaufaniem ...... to wiesz nie przesadzałabym ( szczególnie w takim wrednym przypadku jak ja , bo Maluszek jest baaaaardzo spoko ziom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 witam wieczorową porą nibatuga - w przyszłym roku też pewnie będzie spotkanko to może wtedy przyjedziesz Czeeeeeeeee Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 O rety .... no po takich słowach to nie ma przeproś !!! ale myślę, że takie spotkanka można wcześniej niż za rok ino niech będzie jakiś wychodek gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 O rety .... no po takich słowach to nie ma przeproś !!! ale myślę, że takie spotkanka można wcześniej niż za rok ino niech będzie jakiś wychodek gotowy NO pewnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 W przyszłym roku będę na pewno - chociaż teraz też byłam święcie przekonana, że pojadę... Niestety, nie wyszło Strasznie żałuję, bo ominęła mnie okazja poznania osobiście tylu cudownych ludzi! Maluszku - Ty musiszbyć swoja baba, wiesz Tak samo jak Nefercia - budzicie niesamowite zaufanie samym wyglądem Eeeeeeeeeeee z tym zaufaniem ...... to wiesz nie przesadzałabym ( szczególnie w takim wrednym przypadku jak ja , bo Maluszek jest baaaaardzo spoko ziom) A Wy To co Same jesteście fajne dziewuszki i tyle a ja swym wyglądem to raczej straszę niż budzę zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 W przyszłym roku będę na pewno - chociaż teraz też byłam święcie przekonana, że pojadę... Niestety, nie wyszło Strasznie żałuję, bo ominęła mnie okazja poznania osobiście tylu cudownych ludzi! Maluszku - Ty musiszbyć swoja baba, wiesz Tak samo jak Nefercia - budzicie niesamowite zaufanie samym wyglądem Eeeeeeeeeeee z tym zaufaniem ...... to wiesz nie przesadzałabym ( szczególnie w takim wrednym przypadku jak ja , bo Maluszek jest baaaaardzo spoko ziom) A Wy To co Same jesteście fajne dziewuszki i tyle a ja swym wyglądem to raczej straszę niż budzę zaufanie a cuż Ty Maluszku za brednie piszesz tutaj Neferciu a gdzie Cię wywiało ze zlotu no dobrze, że tego buziaka Ci dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a cuż Ty Maluszku za brednie piszesz tutaj Neferciu a gdzie Cię wywiało ze zlotu no dobrze, że tego buziaka Ci dałam Kac mnie wygonił Ale cieszę się bardzo, że mogłam CIę przytulić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts