magi 02.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a cuż Ty Maluszku za brednie piszesz tutaj Neferciu a gdzie Cię wywiało ze zlotu no dobrze, że tego buziaka Ci dałam Kac mnie wygonił Ale cieszę się bardzo, że mogłam CIę przytulić :) no wisz przecież Ty jesteś niezniszczalna jaki kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no wisz przecież Ty jesteś niezniszczalna jaki kac Magi, Kochana, czasu się nie oszuka Trzy dni pod rząd to ja mogłam pić jak miałam 20 latl. Dwa dni - jak miałam 30. A teraz to już nie ma na to szans :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To już mam dwie bratnie duszyczki po wschodniej stronie stolicy, Maluszek i Neferka buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To już mam dwie bratnie duszyczki po wschodniej stronie stolicy, Maluszek i Neferka buziaki Bardzo mi miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no wisz przecież Ty jesteś niezniszczalna jaki kac Magi, Kochana, czasu się nie oszuka Trzy dni pod rząd to ja mogłam pić jak miałam 20 latl. Dwa dni - jak miałam 30. A teraz to już nie ma na to szans :) a możemy to sprawdzić?, bo coś nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no wisz przecież Ty jesteś niezniszczalna jaki kac Magi, Kochana, czasu się nie oszuka Trzy dni pod rząd to ja mogłam pić jak miałam 20 latl. Dwa dni - jak miałam 30. A teraz to już nie ma na to szans :) a możemy to sprawdzić?, bo coś nie wierzę Eksperymenty zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) ja też chcę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja to testowanie też chętnie obejrzę - z bezpiecznej odległości, bo zawodnik ze mnie do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja to dopiero jestem zawodnik - po trzech-czterech łykach piwa mam problem z wysłowieniem Język mi kołkiem staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) Świnka doświadczalna to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) ja też chcę to zobaczyć Aaaaa to trzeba było w aukcji dla Stefka Żelki wylicytować weekend u Depesi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Brazunia, Efilo - bo to trzeba ĆWICZYĆ - jak sie nie ćwiczy to tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) ja też chcę to zobaczyć Aaaaa to trzeba było w aukcji dla Stefka Żelki wylicytować weekend u Depesi :) qrka nie wiedziałąm, że taka licytacja była Gadałaś z Żelką po spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Brazunia, Efilo - bo to trzeba ĆWICZYĆ - jak sie nie ćwiczy to tragedia... Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że jeszcze trzy tygodnie temu karmiłam A teraz nadrabiam niemal co wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprawdzimy Cię, Nefercia, u mnie we wrześniu. Może i ja padnę wtedy, kto wie. Pijak ze mnie jak ze świni astrolog. :):) Już się nie mogę doczekać :) będziesz świnką doświadczalną :) ja też chcę to zobaczyć Aaaaa to trzeba było w aukcji dla Stefka Żelki wylicytować weekend u Depesi :) ale można to powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 qrka nie wiedziałąm, że taka licytacja była Gadałaś z Żelką po spotkaniu? Dziś mi wysłała SMS-a, że chyba zaraz zabije swojego męża ale miałam taki zapierdziel, że nie oddzwoniłam. Jutro z nią pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Brazunia, Efilo - bo to trzeba ĆWICZYĆ - jak sie nie ćwiczy to tragedia... Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że jeszcze trzy tygodnie temu karmiłam A teraz nadrabiam niemal co wieczór W moim przypadku przerwa trwała 4 lata i to była straszna strata treningu- już nie wróciłam do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts