Nefer 03.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ale można to powtórzyć Pewnie - tylko nie wiem, czy Depesia ma tyle miejsca Ale się pomieścimy, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ale można to powtórzyć Pewnie - tylko nie wiem, czy Depesia ma tyle miejsca Ale się pomieścimy, nie ? ja szczupła jestem to gdzieś się wcisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 qrka nie wiedziałąm, że taka licytacja była Gadałaś z Żelką po spotkaniu? Dziś mi wysłała SMS-a, że chyba zaraz zabije swojego męża ale miałam taki zapierdziel, że nie oddzwoniłam. Jutro z nią pogadam może dzwoń teraz i sprawdź czy małż jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 zawsze mozemy spac ..warstwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ale można to powtórzyć Pewnie - tylko nie wiem, czy Depesia ma tyle miejsca Ale się pomieścimy, nie ? ja szczupła jestem to gdzieś się wcisnę wlasnie reklamuja cie na forum "BADZ NA LATO PIEKNA I SZCZUPLA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 qrka nie wiedziałąm, że taka licytacja była Gadałaś z Żelką po spotkaniu? Dziś mi wysłała SMS-a, że chyba zaraz zabije swojego męża ale miałam taki zapierdziel, że nie oddzwoniłam. Jutro z nią pogadam może dzwoń teraz i sprawdź czy małż jeszcze żyje Coś tam skubany nabroił, ale Żelka jest taka delikatna, że na pewno nic mu nie zrobiła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 zawsze mozemy spac ..warstwowo więcej nas się wtedy upcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 zawsze mozemy spac ..warstwowo Ja jestem za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 qrka nie wiedziałąm, że taka licytacja była Gadałaś z Żelką po spotkaniu? Dziś mi wysłała SMS-a, że chyba zaraz zabije swojego męża ale miałam taki zapierdziel, że nie oddzwoniłam. Jutro z nią pogadam może dzwoń teraz i sprawdź czy małż jeszcze żyje Coś tam skubany nabroił, ale Żelka jest taka delikatna, że na pewno nic mu nie zrobiła :) mocna tylko w gebie pewnie przytulaja sie juz do siebie o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 mocna tylko w gebie pewnie przytulaja sie juz do siebie o tej porze I chwała Bogu - świrów wystarczy na tym świecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wymiękam przy Was idę się poprzytulać nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 mocna tylko w gebie pewnie przytulaja sie juz do siebie o tej porze I chwała Bogu - świrów wystarczy na tym świecie :) podpisuję się pod tym dwiema ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wymiękam przy Was idę się poprzytulać nara miłego przytulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzień doberek Wszyscy wyprzytulani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witanko tak jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 maluszku'tak jakby' to jak 'prawie' ja też nie wyprzytulana szczerze mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 powiedziałbym, że bardziej wirtualnie niż prawie ale tak to jest jak małża w domu nie ma efilo - to dla Ciebie http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/obejmujts9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dzięki maluszku http://www.gifygg.com/gifs/gifs/785buziak.gif U mnie trochę inaczej. Blisko to jesteśmy ale przez Małą padamy wieczorem jak muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Eeee, Gospodyni, jesteś? Czy przepadłas w tych przytulankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wymiękam przy Was idę się poprzytulać nara miłego przytulanka przytulania nie było hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts