Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapierdzielam - bezzmian :)

Wizyta gości się udała - ludzie zamierzają budować na wiosnę to sobie pogadaliśmy :):) A gadać to ja lubię.

Na budowie syf i śmietnik - a ja na środku z leżaczkiem, słoneczko, ptaszki śpiewają , psy szczekają - no jak na wsi.

I mówię do małża:

- Kochanie, wyobraź sobie , że po pracy leżaczek, kawusia, pod jabłonką...

Chyba zatrudnimy panią do zajmowania się domem, bo ja tu będę leżeć jak kłoda całymi dniami :):)

Czy tak się ma ? Czy to fikcja ? Ale ja twarda jestem - może mi się tak zrobić :):)

Na budowie syf i śmietnik - a ja na środku z leżaczkiem, słoneczko, ptaszki śpiewają , psy szczekają - no jak na wsi.

(..)

Czy tak się da ? Czy to fikcja ? Ale ja twarda jestem - może mi się tak zrobić :):)

Oj da się, da się my wczoraj całe popołudnie tak przesiedzieliśmy ciesząc się z tarasu i z całej rodzinki błogostan totalny :roll: :wink:

Cześć. Ja niestety nie mam pani do podlewania ogrodu i muszę ostatnio sama ze szlauchem ganiać przez wszystkie wieczory. :( Cholera. :-?

Deszczu chcę, a u nas nawet w zapowiedziach nie ma mowy. By to szlag trafił. :evil:

Cześć. Ja niestety nie mam pani do podlewania ogrodu i muszę ostatnio sama ze szlauchem ganiać przez wszystkie wieczory. :( Cholera. :-?

Deszczu chcę, a u nas nawet w zapowiedziach nie ma mowy. By to szlag trafił. :evil:

Wszystko zależy od punktu... siedzenia :wink:

Mi robią strop więc jak na razie nie narzekam :D

Myślisz Maylandzik ? Się okażę :):) Mam nadzieję pokazać zdjęcia soon.

Tylko na drzwi trzeba będzie poczekać :( Panowie w fabryce będą eksperymentować, żeby mi wyszedł mahoń :):) Ależ ja mam wymagania fiu fiu :)

Kurde, jak wygłada włoska willa :o :o :o

...

W poniedziałek zakładamy OKNA !!!!!!!!!!!!!! Tralalalaala - to już prawie się można wprowadzać , nie ?

Będą takie :

http://www.sokolkasa.pl/uploads/decorative_foils/mahon.jpg

Takie, czyli jakie??? No co to jest, znaczy się, bo ja nie kumata: PCV, drewno a może inny tytan :roll: I i jaką nazwę koloru sobie wymyślili, bo nie wiem, może nie doczytałam :oops:

W tej elektrowni to może jaka zaraza jest i wszyscy chorzy :roll: Może by tak porozsyłać pracowników onej do urzędów i innych instytucji na ten przykład a nóż się choróbsko rozpanoszy :wink:

Aaaa dzięki ( co gorsza siedzą mi w głowie te wiesz - okiennice . Jeszcze się nie odważyłam ale przymiarka jest - w sypialni będą białe, wewnętrzne , takie z deszczułek )

Teraz już wiem :)

Ale to chyba za duży komplement :( dla mojego domku.

Takie, czyli jakie??? No co to jest, znaczy się, bo ja nie kumata: PCV, drewno a może inny tytan :roll: I i jaką nazwę koloru sobie wymyślili, bo nie wiem, może nie doczytałam :oops:

W tej elektrowni to może jaka zaraza jest i wszyscy chorzy :roll: Może by tak porozsyłać pracowników onej do urzędów i innych instytucji na ten przykład a nóż się choróbsko rozpanoszy :wink:

To kolor mahoń (takioe czerwonawe z czarnymi zaciekami :)) PVC oczywiście :) Bo leniwa jestem. Tylko wielkie okno będzie z aluminium, bo będzie fasadówka.

Mnie sie już flaki przewracają na te przyłącza - to jakaś masakra jest...

Ale cieszę się , że trafiłam na firmę z gazowni bardzo polecaną na forum. To dobry znak.

Podobno masz odlot na punkcie kamienia to proszę-elewacja kamienna i okiennice w moim ulubionym kolorze :wink: :lol: http://www.belvilla.pl/detail.php?fh_location=//accommodations/pl_PL&fh_secondid=IT-51100-04&fh_eds=ß&fh_view=detail&fh_season=z
Też to zauważyłam od razu :) Ta czerwień :)

BTW - strona mojego Klienta - robiłam im badania strategiczne przed wejściem na polski rynek :) Strasznie fajni ludzie :)

gratuluję dalszych cudów związanych z tajemniczą, białą skrzynką :D :D

fiu fiu

widzę, że praca wre na całego.. :lol:

pozdrawiam

Ten Stoen to kupa cudów jest :):)

Jeszcze nie wrze robota, ale zaczyna powoli bulgotać ( a jak było miło - miesiąc spokoju :))