braza 09.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nefercia, co jest Dobry wieczór, trochę późne, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Zapierdzielam - bezzmian Wizyta gości się udała - ludzie zamierzają budować na wiosnę to sobie pogadaliśmy :) A gadać to ja lubię. Na budowie syf i śmietnik - a ja na środku z leżaczkiem, słoneczko, ptaszki śpiewają , psy szczekają - no jak na wsi. I mówię do małża: - Kochanie, wyobraź sobie , że po pracy leżaczek, kawusia, pod jabłonką... Chyba zatrudnimy panią do zajmowania się domem, bo ja tu będę leżeć jak kłoda całymi dniami :) Czy tak się ma ? Czy to fikcja ? Ale ja twarda jestem - może mi się tak zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na budowie syf i śmietnik - a ja na środku z leżaczkiem, słoneczko, ptaszki śpiewają , psy szczekają - no jak na wsi. (..) Czy tak się da ? Czy to fikcja ? Ale ja twarda jestem - może mi się tak zrobić :) Oj da się, da się my wczoraj całe popołudnie tak przesiedzieliśmy ciesząc się z tarasu i z całej rodzinki błogostan totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Sylwia, dzieki za słowa otuchy :) To bardzo dobra wiadomość Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 kawa na tarasie to jest to !!! życzę Ci jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Się da na pewno!!!!!! Wiem co mówię, bo też tak chcę, a zostało mi dalej niż Tobie!!!! Wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ahoj dzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Cześć. Ja niestety nie mam pani do podlewania ogrodu i muszę ostatnio sama ze szlauchem ganiać przez wszystkie wieczory. Cholera. Deszczu chcę, a u nas nawet w zapowiedziach nie ma mowy. By to szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Cze... ciekawe czy dziewczyny w biurze wyłączyły wode w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Cześć. Ja niestety nie mam pani do podlewania ogrodu i muszę ostatnio sama ze szlauchem ganiać przez wszystkie wieczory. Cholera. Deszczu chcę, a u nas nawet w zapowiedziach nie ma mowy. By to szlag trafił. Wszystko zależy od punktu... siedzenia Mi robią strop więc jak na razie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No nie mówiłam Z tą stolarką to włoska willa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Myślisz Maylandzik ? Się okażę :) Mam nadzieję pokazać zdjęcia soon. Tylko na drzwi trzeba będzie poczekać Panowie w fabryce będą eksperymentować, żeby mi wyszedł mahoń :) Ależ ja mam wymagania fiu fiu Kurde, jak wygłada włoska willa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Proszę, inspiracje http://www.belvilla.pl/index.php?fh_location=//accomodations/pl_PL/land=37746&fh_sort_order=&fh_sort_by=&fh_period=Wk&fh_view=lister&fh_start_index=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ... W poniedziałek zakładamy OKNA !!!!!!!!!!!!!! Tralalalaala - to już prawie się można wprowadzać , nie ? Będą takie : http://www.sokolkasa.pl/uploads/decorative_foils/mahon.jpg Takie, czyli jakie??? No co to jest, znaczy się, bo ja nie kumata: PCV, drewno a może inny tytan I i jaką nazwę koloru sobie wymyślili, bo nie wiem, może nie doczytałam W tej elektrowni to może jaka zaraza jest i wszyscy chorzy Może by tak porozsyłać pracowników onej do urzędów i innych instytucji na ten przykład a nóż się choróbsko rozpanoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Proszę, inspiracje http://www.belvilla.pl/index.php?fh_location=//accomodations/pl_PL/land=37746&fh_sort_order=&fh_sort_by=&fh_period=Wk&fh_view=lister&fh_start_index=80 Aaaa dzięki ( co gorsza siedzą mi w głowie te wiesz - okiennice . Jeszcze się nie odważyłam ale przymiarka jest - w sypialni będą białe, wewnętrzne , takie z deszczułek ) Teraz już wiem Ale to chyba za duży komplement dla mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Takie, czyli jakie??? No co to jest, znaczy się, bo ja nie kumata: PCV, drewno a może inny tytan I i jaką nazwę koloru sobie wymyślili, bo nie wiem, może nie doczytałam W tej elektrowni to może jaka zaraza jest i wszyscy chorzy Może by tak porozsyłać pracowników onej do urzędów i innych instytucji na ten przykład a nóż się choróbsko rozpanoszy To kolor mahoń (takioe czerwonawe z czarnymi zaciekami ) PVC oczywiście Bo leniwa jestem. Tylko wielkie okno będzie z aluminium, bo będzie fasadówka. Mnie sie już flaki przewracają na te przyłącza - to jakaś masakra jest... Ale cieszę się , że trafiłam na firmę z gazowni bardzo polecaną na forum. To dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Podobno masz odlot na punkcie kamienia to proszę-elewacja kamienna i okiennice w moim ulubionym kolorze http://www.houseimages.net/images/houses/IT/IT-51100-04/IT-51100-04-b-e1-220.jpg Chyba link nie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 gratuluję dalszych cudów związanych z tajemniczą, białą skrzynką fiu fiu widzę, że praca wre na całego.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Podobno masz odlot na punkcie kamienia to proszę-elewacja kamienna i okiennice w moim ulubionym kolorze http://www.belvilla.pl/detail.php?fh_location=//accommodations/pl_PL&fh_secondid=IT-51100-04&fh_eds=ß&fh_view=detail&fh_season=zTeż to zauważyłam od razu Ta czerwień BTW - strona mojego Klienta - robiłam im badania strategiczne przed wejściem na polski rynek Strasznie fajni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 gratuluję dalszych cudów związanych z tajemniczą, białą skrzynką fiu fiu widzę, że praca wre na całego.. pozdrawiam Ten Stoen to kupa cudów jest :) Jeszcze nie wrze robota, ale zaczyna powoli bulgotać ( a jak było miło - miesiąc spokoju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts