kasia64 02.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Do usług Neferko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer zawitałam i ja u ciebie... kuchnie bajeranckie a zdjecia z Peterburga super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Zdjęcia z Rosji- bajka. Fajna wycieczka i odskocznia od budowlano- papierowej codzienności. Kuchnie - super znalezisko. Może coś sobie wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Sylvia kuchnie bajeranckie, tylko osiołkowi w żłobie dano... Smoczku a wybrzebuj sobie co tylko CI się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Widzę, że całkiem gładko Ci idzie W końcu trzeba być twardym a nie miętkim Oby tak dalej. Będę śledzić i oczywiście trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dzięki magi :) Obserwatorzy zobowiązują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 02.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 dziennik przeczytałam z wielką przyjemnością i; po pierwsze moje uznanie za determinację. jak ty to robisz? odwaliłaś kawał dobrej roboty po drugie widzę w tobie duszę artystki. wnętrza zapowiadają się pełne dobrego gustu i smaku po trzecie zdecydowanie to twoje drugie imię? jeden wypad i już wiesz czego chcesz. tu gres, tu witraż, a tam... merbau. wielkie brawa po setne witraże p. jacka robią ogromne wrażenie. jakie mnie zdziwienie ogarneło gdy na stronie zobaczyłam zdjęcia z mojego poprzedniego miejsca pracy i jeszcze dziękuje za linki. fusing zaparł mi dech w piersiach. mam o czym mysleć. powodzenia i będę zagladać. jeszcze pewnie wiele tu cudów obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 dziennik przeczytałam z wielką przyjemnością i; po pierwsze moje uznanie za determinację. jak ty to robisz? odwaliłaś kawał dobrej roboty po drugie widzę w tobie duszę artystki. wnętrza zapowiadają się pełne dobrego gustu i smaku po trzecie zdecydowanie to twoje drugie imię? jeden wypad i już wiesz czego chcesz. tu gres, tu witraż, a tam... merbau. wielkie brawa po setne witraże p. jacka robią ogromne wrażenie. jakie mnie zdziwienie ogarneło gdy na stronie zobaczyłam zdjęcia z mojego poprzedniego miejsca pracy i jeszcze dziękuje za linki. fusing zaparł mi dech w piersiach. mam o czym mysleć. powodzenia i będę zagladać. jeszcze pewnie wiele tu cudów obejrzę Editta, dzięki za wspaniałą ocenę ( nie jestem pewna, czy do końca zasłużona) ale zaglądaj często - potrzebuję dopalacza a nic tak nie goni do roboty jak doping czytających :) Dzięki i zapraszam - idę myszkować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer, Piękna wycieczka, piękne zdjęcia !Już rozumiem skąd ta cisza w eterze . No to odsapnęłaś sobie od codziennych problemów. I dobrze, bo wena wróciła, pomysły, wizje... Preferujesz nowoczesny styl. Gdybyś natrafiła na coś bardziej klasycznego - też daj - nacieszę oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Wracając do hasła FUSING: TA ŚCIANA JEST ZROBIONA ZE STAPIANEGO SZKŁA !!!!!!!!!!! http://www.warmglass.org/gallery/Housberg1a.jpg zaje#ista ta sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ano siana bajer. Szkoda, ze poza moim zasiegiem Ale moze kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ano siana bajer. Szkoda, ze poza moim zasiegiem Ale moze kiedys Nie mów hop. Jak zrobię obudowę kominka to będziesz wiedziała czy poza zasięgiem czy nie :) Oj, się nagrzałam na to szkło jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 No nie dziwie sie, ze sie nagrzalas takiego efektu nic nie zastapi A znasz ceny takiej scianki, albo za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer zapisuję Ciebie i siebie do klubu żon tłumaczących mężom co wyczytały z forum - ciężka orka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer zapisuję Ciebie i siebie do klubu żon tłumaczących mężom co wyczytały z forum - ciężka orka. :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 No nie dziwie sie, ze sie nagrzalas takiego efektu nic nie zastapi A znasz ceny takiej scianki, albo za m2? Znalazłam kilka sklepów internetowych płytka stapana 30x30 cm kosztuje ok. 200 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ANo ja tez dolacze do tego klubu. A oni zasze zadajatakie dziwne pytania - ze twoj niedostatek wiedzy w koncu wyjdzie. I tak dzieki rozmowom i decyzi meza zrezygnowalismy np. z rekuperacji. Ale nie jest najgorzej - bo raczej pokornie przyjmuje decyzje Co do papierologi - ja sie ciesze, ze mam juz to za soba, a obecnie calosc "tych rzeczy" zwalialm na meza i on zalatwia wszelkie umowy, przylacza i wszystko z tym zwiazane A szkielka boskie - wklejej dalej, bo ja zasze sobie adres obrazka myk - i juz cale galerie na wlasciwej stronie ogladam Taka szklana umywalak mi sie marzy do wc na dole w stylu meksykanskim. Ale jeszcze poszukam czegos rodzimego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja też się chcę zapisać !!!Ale mój kochany mężuś nawet nie chce zaprzątać sobie głowy sprawami budowlanymi (nie ma czasu ). Mam więc labę, mówię i tłumaczę jak zapyta, a pyta żadko. Ma chłopak do mnie zaufanie, co ? No i jestem dla niego GURU Nefer, te cudeńka ze szkła SUPER ! Umywalki piękne ! Sama chętnie jakąś taką bym sobie zamontowała. A gałeczki do drzwi jakie fikuśne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam w Klubie !!!!!!!!!!! Pracuj nad mężusiem Adrianno - na pewno się uda . Cudeńka są oj tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.05.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nefer - poczytalam o tujach.... hmmm ja wiem ze z sasiadami to trzeba zyc w z gozie ale..oooo rany jakie ja pieklo bym zrobila i tesciowej i samym sasiadom.... nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic co by latało... mam bardzo silne zakorzenione poczucie własnosci... chyba " tesciowa " przestala by sie bac bulteriera a zaczeła mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts